Şimdi Ara

LG G2 SEBEKE SORUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
50.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlarda hakli biraz. dunya kadar paralar oduyorlar ve karsiligini almak istiyorlar. Ancak bizde cok acaip bi topluluk olduk. Telefon hangi programdan kac puan almis benimki nie almiyor acaba bozukmu gibi sikinti yapiyoruz biraz psikolojik. "Ingiltere romu daha iyi. Sanki Turkiye Romu merdiven altinda uretilmis te duzgun calismiyor." Akla gelebilecek tum android cihazlari kullandim galaxy serisi oncesi wonder ace vesaire hicbir cihaz mukemmel cikmiyor yazilim guncellemelerinin sebebi bu. Neyse artik iyi kotu kullanacaz. Ben sahsen samsungu daha cok begeniyorum yazilim olarak cok ilerideler diger firmalara gore ancak lg de bu sefer donanim beni kandirmaya yetti. S5 i bekliyorum umarim iyi bi cihaz olur. Her nasil olursa olsun yine forumda tartismalara devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Ben de nacizane goruslerimi paylasayim arkadaslar. Telefonum kvk garantili paralel ith. Ilk aldigimda herhangi bir sorun yoktu. O zaman turkcelldim. Ozellikle ip5 tarzi tellerle yaptigim gorusmelerde ses kalitesi harikaydi. Hd dedigimiz cinsten. Ama artik avealiyim. Ve ses kalitesi bariz dustu. Yani soyle diyelim 720 p den 240 p ye. Lakin turkcellde 80/90 tl fatura odeyecekken artik 27 tl odeyecegim. Dolayisiyla bu durumdan sikayetci degilim. Sonucta cine 5 i sifreli izlemis nesiliz biz.

garantiniz yokmus almanya 10 e ye bi geçiş yapin derim farki var biraz :)

Jailbreak olaylarina hakimdim. Lakin rom atma konusunda pek bilgim yok. En kisa zamanda egilirim bu konuya da.

teknik konu yada rom root konusunu 2 dakika okursaniz konuya hakim olursunuz :) zor bi olay değil ....

Siemens sx1 telefonumdan beri cok kurcaladim bu isleri. Zaten 2005 yilinda dh ile tanismam bu vesileyle olmustu. Artik yoruldum ve sahneyi genclere birakiyorum.

• yazılımsal olabilme ihtimali var.
    güncelleme yaptınızmı hiç cihaza ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo

imei numaramı nasıl kontrol edebilirim ?

Ayarlar-hakkında-telefon kimliği bölümünde imei numarası yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo

imei numaramı nasıl kontrol edebilirim ?

Ayarlar-hakkında-telefon kimliği bölümünde imei numarası yazar.

Teşekkürler hallettim :)
  • arkadaşlar sorunu nasıl çözdünüz acaba, bende de aynı sorun var 4 aydır hiç sorun yoktu ama yaklaşık 3 haftadır sürekli bir dalgalanma var şebekede... göndereyim mi garantiye ne yapayım bilemedim...
  • mkemalyigit M kullanıcısına yanıt
    hocam sizin sorun devam ediyor mu hala...
  • bugünlerde bende aynı sorundan müzdariptim garantiye verdim ve anakart değişecek önemli bi sorun dediler ilgilenenlere duyurulur
  • Bu sorun bende de var mı yok mu anlayamadım.. Şebeke çubuğum çok değişken arkadaşlar, 1 oluyor 4 oluyor 5 oluyor yine 1 e düşüyor. 3G açık olsun olmasın böyle yapıyor. Bazen de bırakıyorum masanın üzerine Full de duruyor öyle.

İstanbul Bilişimden altın sarısı rengini aldım, ne yapmamı öneriyorsunuz.. İçinde 4.2.2 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam sizin sorun devam ediyor mu hala...

Bir yere yazmıştım sorunu nasıl çözdüğümü. Ondan sonra tekrar sıkıntı yaşamadım kardeşim. Kusura bakma yeni gördüm alıntı yaptığını. Telefondan hala çok memnunum. İyi ki diyorum

• Arkadaşlar problemi bir abimizin yardımıyla çözdük.
    Önce ayarlar. İnternet paylaşımı ve ağlar.ı seçin. Mobil şebekeler e girip şebeke seçimi deyin. Açılan ekranda şebeke ara deyin. Şebekenizi seçin. Wdcma olanı seçmeniz gerek. Sonra telefonu kapatıp sim kartı çıkartıp tekrar açın. Hiç bir şey yapmadan tekrar kapatın sim kartı takıp telefonu açın. Benim bu şekilde düzeldi. Herkese kolay gelsin.

• Ben aldığımdan beri böyle bi sorunla uğraşmadım çok şükür

• mkemalyigit M kullanıcısına yanıt
    anladım kardeşim, walla deli etti beni telefon, şebeke çok sıkıntılı zaten garantiye yolladım, yazılım güncelleyip gönderiyorlar bakalım, çözüm olacağını sanmıyorum... senin yöntemi de denedim ama sonuç aynı... teşekkürler...
  • Son üç gündür arayan herkes bana ulaşamıyor. Servise gittim ve başka sim kart takınca gelen aramalarda sıkıntı yok; fakat pttcell adlı hattımı takınca gelen aramalar bana ulaşmıyor. Bunun dışında kimin aradığını gösteren SMS geliyor. Veri akışında da sıkıntı yok ve ben dışarıyı arayabiliyorum. Sürekli çeken yerlerdeyim ama bu sıkıntı neden baş gösterdi bilmiyorum. Başına gelen veya çözümünü bilen paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim.

diye bir soru sormuştum teknik konu başlığına ve bir bilen çıkmadı... belki bu başlık içinde yardımcı olacak birileri vardır diye düşündüm...

ilk paragrafta belirttiğim sorundan sonra servis sim kartımı değiştirmem gerektiğini söyledi, ben de pttye giderek yeni bir sim kart aldım, kartı kestirerek taktım ve gene ben dışarıyı arayabiliyorum, sms alıp gönderebiliyorum, internet bağlantım da sorun yok fakat ne olursa olsun dışardan aramalarda direk telesekreter çıkıyor ve bana ulaşılmıyor... deneme maksadıyla yapılan bu aramanın ardından anında kim aramış adlı servsten bilgi kısa mesajı geliyor...

• Bu sorun benim aldığım g2 mini telefonumda da mevcuttu. Sorun şundan kaynaklanıyor hiç garantiye göndermeyin.
    Telefon ayarlar>ağlar sekmesi>internet paylaşımı%ağlar>mobil şebekeler>ağ modu>yalnızca gsm yapın oldu bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

Bu sorun benim aldığım g2 mini telefonumda da mevcuttu. Sorun şundan kaynaklanıyor hiç garantiye göndermeyin.
    Telefon ayarlar>ağlar sekmesi>internet paylaşımı%ağlar>mobil şebekeler>ağ modu>yalnızca gsm yapın oldu bitti.

1400 liralık telefonu 2g de kullanmak bence çok faydalı değil. 2g de sesin netliği daha düşük olacaktır. yakında şebeke sorunu için bir çözüm getircem ;)
  • arkadaşlar dün bende de bu sorun oluştu. telefon ağ veya sim hatası veriyordu. güncelleme yapıp yeni yazılım yükleyeyim dedim ancak telefon kayıtlı değil diye uyarı verdi imei numarasına baktım sadece 0 yazıyordu. kutudaki ve faturadaki imei numarası kaytlı görünüyor ancak teldeki imei numarası silinmiş. sadece sıfır yazıyor. ne yapmalıyım sizce
  • Ayni sorun bende de var ilk hattimi kestirdigimde sebeke hic gelmiyordu gunde 1 saat felan sebeke oluyordu. Sonra hatti degistirdim micro sim aldim bu arada tabi 3 defa servise yolladim arkadaslar hoparloru felan degistirip duruyorlardi micro simden sonra duzelme oldu ama diger arkadaslarimdaki g2 lere gore daha az cekiyor ve kopmalar var bazen hic gelmiyor ac kapa yapiyorum geliyor .gsm modu bende hic fayda etmiyor .artik servisede yollamiyorum boyle kullaniyorum servis telefondan o kadar emin ki sebeke sorununu hic dikkate almadan ekranimi ve hoparlor duzenini sifirladi (bu arada diger arkadaslarim taiwan romu kullaniyor onların da haberi yoktu normalde anlamam ama basima boyle bi sey gelince araştırdım baktim benimki tr onlar tai)

• hacıveli H kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer bir sorun vardı, 2 kere servise gitti, ufak bir parça da sıkıntı olmuş, anten civarında onu yapmışlar... O günden beridir sıkıntı yok, keşke bir daha olsa, çünkü aynı yıl içerisinde aynı sorundan üç kez giderse değiştirmek zorundalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

Bende de benzer bir sorun vardı, 2 kere servise gitti, ufak bir parça da sıkıntı olmuş, anten civarında onu yapmışlar... O günden beridir sıkıntı yok, keşke bir daha olsa, çünkü aynı yıl içerisinde aynı sorundan üç kez giderse değiştirmek zorundalar...

Hocam zaten birinde de lehimleme yaptılar herhalde sizinde dediginiz o benim sebeke gercekten anormal yani nasil desem kademe kademe yukseliyor kademe kademe dusuyor telefon durup dururken sebeke alabiliyor ardindan kaybediyor yani demek istedigim benim bu sorun antenlik degil gibi az yazilim ile alakali gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.