Şimdi Ara

LG G2 SEBEKE SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
50.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sorun bende de oluyor, orjinal kesilmemiş ufak simle olmuyor ama kestirip küçültülen simi taktıgımda arada bir böyle oluyor.

Bir de yukarıdaki arkadaşın bahsettiği sorunuda yaşıyorum, konuşurken karşı tarafın sesi ve ne söylediği anlaşılmıyor bazen, ama işin ilginç tarafı o da yine kestirip küçültülen sim takılıyken oluyor.
    2 hattımda vodafone, orjinal mikro sim ile sıkıntı yok ama kesilerek küçültülende hep bu sorun var.
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    ben turkcell kullanıyorum . şebeke değilde karşı tarafa bazen sesim gitmiyor 1 saniye filan kesinti oluyor ve bunu araştırdım gittim teknosaya ordaki personllerin hepsi bu telefondan kullanıyor . şebekesinde bi problem yok hatta en iyi şebeke bu telefonda bulunuyormuş 4g olması nedeniyle . sadece telefonda quiq zoom diye bi özellik varmış . gürültülü ortamda konuşursanız sadece sizin sesinize odaklanan bir mikrofon devreye giriyormuş . fakat ben hala sorun yaşıyorum telefonla konuşurken ağzımdan 1 cm uzaklaştırıyım telefonu ses kesintisi oluyor sabit tuttuğum zaman ses kesilmesi hiç olmadı . açıkçası telefonun fazla özelliği olduğundan dolayı oluyor sanırıım . kamera menüsünde mevcut bu quiq zoom özelliği onu kapadım ama hala sorun devam ediyor . bu sesle ilgili bi özellik olması lazım onu bulup kapat @emrecelik85 mak gerekiyor . sizde bakın bulunca bana haber verin.
  • SudKaiDo S kullanıcısına yanıt
    he bide standart olan gsm/wcdm yi seçmek gerekiyomuş . sadece wcdm veya sadece gsm i değil . teknosanın teknoloji müşteri danışmanlarıyla konuştum bunu öneriyolar
  • enjoythelife34 E kullanıcısına yanıt
    Vodafone a geçtim trabzon için söylüyorum kapalı ortamda neredeyse h de durmuyor arkadaşlar tek veya iki diş çekiyor bazen e ye düşüyor.Çarşının ortasında oturuyorum hemde.Açık alanda sorun yok.Ama avea dan daha kötü artık bende problemin g2 den kaynaklandığını düşünmeye başladım.Mikrofon telefonun tam yanında olduğu için eğer yanlışlıkla elinizle orayı kapatırsanız ses gitmeyebilir veya mikrofon kısmını ağzınızdan uzaklaştırısanız.Ona da dikkat edin arkadaşar ben 1.5 aydır kullanıyorum g2 yi sesin gitmemesi gibi bir durumum olmadı hem vodafone hem de avea da.Ancak işte h modunda bir sabit durmuyor velet durmadan düşüyor artıyor kafasına göre hareket ediyor.Son olarak orjinal micro sim almayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 1 Şubat 2014; 17:30:47 >
  • G2 de bir şebeke sorunu ve ses sorunu olduğu kesin diğer telefonlara göre onun dışında hiç bir problem yaşamadım onlarda nazar boncuğu olsun kullanırken bir problem yaşatmıyor çok şükür
  • emrecelik85 kullanıcısına yanıt
    dostum yeni micro sim kart mutlaka al ben kestirmiştim benimkide öle ne çekiyodu bide ses kesintisi oluyodu yeni micro sim card aldım düzeldi . kestirdiğin zaman gözle görülmeyen çatlaklar oluşuıyomuş sim kartın üstünde . çekim ve şebeke konusunda bi problem yok telefonda bende başta senin gibi tribe girdim neden sabit durmuyo bu bi düşüyo bi çıkıyo diye ama o bulunduğun ortamdaki baz istasyonu filan tamamen konumla alakalı . iş yerinde arkadaşımın galaxy s3 üyle yanyana koydum inan benim g2 full çekiyo s3 5 ten 3e düşmüştü . benim tek sorunum şu anda telefonla konuşurken ağız mesafesinden 1 bi kaç cm açtığım zaman ses ya çok uzaktan geliyomuş gibi oluyor karşı tarafa veya ses kesiliyo . bunun mikrofonunun yanda olduğuna eminmisin alt da olmasın ?
  • enjoythelife34 E kullanıcısına yanıt
    Mikrofon altta iste hoparlorun yanindaki diger bosluk mikrofon buyuk ihtimalle biraz agizindan uzaklastirdigin icin oluyordur

Edit:İMLA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaslar ben oluyorum sanırım. Birader valla ben boyle bir yol buldum ve paylasmak istedim. Ayrica şunu da soyluyeyim operator olarakda sebeke etkileniyor. Sebekede sikinti cekerken avea kullaniyordum. Turkcelle gectim artik hic sorun olmuyor. Gsm ya da wcdma yapmaya da gerek kalmiyor. G2 sebeke konusunda biraz hassas. Androidden kaynakli bence. Yoksa donanimsal olarak bir sorun olacagini sanmiyorum. Bu arada htc almani onermem. Tamam estetik bi tlf ama ondan daha iyi ve ucuz piyasada bulabilirsin. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi project mayhem -- 6 Şubat 2014; 6:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoythelife34

he bide standart olan gsm/wcdm yi seçmek gerekiyomuş . sadece wcdm veya sadece gsm i değil . teknosanın teknoloji müşteri danışmanlarıyla konuştum bunu öneriyolar

Biz bu ayarda kullanırken telefon çok fazla çekmeme sorunu yaşatıyordu, sadece wdcm deyince daha iyi çekmeye başladı hocam. Ben hala bu telefonda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
  • project mayhem P kullanıcısına yanıt
    arama ayarlarında bi ayar var gürültülü ortamlarda sesin sesini algıla gibi bi özellik . onu kapattığımdan beri o ses kesilme sıkıntısını yaşamadım daha . telefon güzel ya bi sorum olacak 2 ay önce bi arkadaşım aspahlt 8 oynuyordu bu telefonda şimdi ben google playden bulamadım . pc den denedim cihazınız uyumlu değil diyo . acaba aspahlt 8 e bi güncelleme geldide ondan mı böle oldu . çünkü internette öyle olduğunu sölüyolar .
  • Ben de bu sorunu yasadim. Wcdma/gsm seciliyken surekli kopup yeni baglanti ariyordu, wcdma only sectigimde sebeke tamamen gidiyordu, bir tek gsm only ile duzgun calisiyordu. Ilk once wcdma/gsm sectim ardindan Mobile network - network operators altindan sebekeleri aradim, turkcell wcdma'yi secip register on network yaptim en son da preferred network mode'dan wcdma'yi sectim artik 3g uzerinden kesintisiz baglaniyor. Yalniz sarj konusunda fark etti surekli 3g uzerinde olmak.

• Acaba guncellemeden olabilir mi . G2 kullanmiyorum. Ama zamanimda optimus 3d dw benzer sorun olmustu. Ilk android 2.2 ile cikti. 2.3 guncellemesinde benzer sorunlari yasadik sonra duzelttiler. Sorun yasayanlar bi yazsinlar ara guncellemeyi yaptilar mi acaba. Eger yapanlar yasiyorsa bu sorunu. Orjinal romu indirip kurun duzelir bence.

• Ben de nacizane goruslerimi paylasayim arkadaslar. Telefonum kvk garantili paralel ith. Ilk aldigimda herhangi bir sorun yoktu. O zaman turkcelldim. Ozellikle ip5 tarzi tellerle yaptigim gorusmelerde ses kalitesi harikaydi. Hd dedigimiz cinsten. Ama artik avealiyim. Ve ses kalitesi bariz dustu. Yani soyle diyelim 720 p den 240 p ye. Lakin turkcellde 80/90 tl fatura odeyecekken artik 27 tl odeyecegim. Dolayisiyla bu durumdan sikayetci degilim. Sonucta cine 5 i sifreli izlemis nesiliz biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

Ben de nacizane goruslerimi paylasayim arkadaslar. Telefonum kvk garantili paralel ith. Ilk aldigimda herhangi bir sorun yoktu. O zaman turkcelldim. Ozellikle ip5 tarzi tellerle yaptigim gorusmelerde ses kalitesi harikaydi. Hd dedigimiz cinsten. Ama artik avealiyim. Ve ses kalitesi bariz dustu. Yani soyle diyelim 720 p den 240 p ye. Lakin turkcellde 80/90 tl fatura odeyecekken artik 27 tl odeyecegim. Dolayisiyla bu durumdan sikayetci degilim. Sonucta cine 5 i sifreli izlemis nesiliz biz.

garantiniz yokmus almanya 10 e ye bi geçiş yapin derim farki var biraz :)

• tayfunay kullanıcısına yanıt
    imei numaramı nasıl kontrol edebilirim ?
  • Gestapo kullanıcısına yanıt
    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Ben de nacizane goruslerimi paylasayim arkadaslar. Telefonum kvk garantili paralel ith. Ilk aldigimda herhangi bir sorun yoktu. O zaman turkcelldim. Ozellikle ip5 tarzi tellerle yaptigim gorusmelerde ses kalitesi harikaydi. Hd dedigimiz cinsten. Ama artik avealiyim. Ve ses kalitesi bariz dustu. Yani soyle diyelim 720 p den 240 p ye. Lakin turkcellde 80/90 tl fatura odeyecekken artik 27 tl odeyecegim. Dolayisiyla bu durumdan sikayetci degilim. Sonucta cine 5 i sifreli izlemis nesiliz biz.

Jailbreak olaylarina hakimdim. Lakin rom atma konusunda pek bilgim yok. En kisa zamanda egilirim bu konuya da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Jailbreak olaylarina hakimdim. Lakin rom atma konusunda pek bilgim yok. En kisa zamanda egilirim bu konuya da.

teknik konu yada rom root konusunu 2 dakika okursaniz konuya hakim olursunuz :) zor bi olay değil ....

• quote:

Cok guzel soylemissin ya cine 5 i sifreli izleyen nesil arti bir seyde ben soyleyeyim ses kalitesi ile ilgili sorun yasayan arkadaslar 10C guncellemesini aldiklarindan emin olsunlar. Sebeke sorunu yasayan ben ise ingiltere 10f romunu yukledim su an duzgun bir sekilde calisiyor. Sonraki guncellemelerle tamamen ortadan kaldirilacak buyuk ihtimalle. Sikinti su tahminimce gsm ve wcdma modunu ortak olarak kullanamiyor cihaz ya gsm ya wcdma bulmaya calisiyor. Yazilimla cozulebilevek bur sey. Rom yuklemeyi bilmeyen ve telefonda hic sebeke goremeyen arkadaslar fazla kurcalamayin servise verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RowRc

quote:

Cok guzel soylemissin ya cine 5 i sifreli izleyen nesil arti bir seyde ben soyleyeyim ses kalitesi ile ilgili sorun yasayan arkadaslar 10C guncellemesini aldiklarindan emin olsunlar. Sebeke sorunu yasayan ben ise ingiltere 10f romunu yukledim su an duzgun bir sekilde calisiyor. Sonraki guncellemelerle tamamen ortadan kaldirilacak buyuk ihtimalle. Sikinti su tahminimce gsm ve wcdma modunu ortak olarak kullanamiyor cihaz ya gsm ya wcdma bulmaya calisiyor. Yazilimla cozulebilevek bur sey. Rom yuklemeyi bilmeyen ve telefonda hic sebeke goremeyen arkadaslar fazla kurcalamayin servise verin.

Hocam haksiz miyim. Simdiki nesil hic biseyden memnun degil. uzumun sapi armudun copu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.