Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok tesekkurler film sitesi harbiden cok guzell :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Nedir bu TROM G3 ün olayı. Nerenin rom u XDA da konusu falan yok. Yok mu sitesi. Özellikleri neler falan nerede yazıyor.

hocam ban.paidu sitesinde mevcut.. oradan indiriliyor..

çinceci olan bakabilir :d

pan.baidu onların bulut depolama servisi hocam Geliştirici siteleri bbs.gfan.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

quote:

Nedir bu TROM G3 ün olayı. Nerenin rom u XDA da konusu falan yok. Yok mu sitesi. Özellikleri neler falan nerede yazıyor.

bbs.gfan.com sitesi. Tangjun isimli bir Çinli geliştirici yapıyor. Site de Çin kökenli zaten. XDA'ya girmiyor onlar, Atrix kullanırken de takip ediyordum. Çok büyük bir site. Google translate yardıma koşuyor sitede

Link:http://bbs.gfan.com/android-7497071-1-1.html

Çin işi beni bozar ya ben uzak durucam

• quote:

quote:

quote:

bbs.gfan.com sitesi. Tangjun isimli bir Çinli geliştirici yapıyor. Site de Çin kökenli zaten. XDA'ya girmiyor onlar, Atrix kullanırken de takip ediyordum. Çok büyük bir site. Google translate yardıma koşuyor sitede

Aslında çok sağlam işler çıkarıyorlar, kullanmaya değer ama takip etmek zor oluyor sorun olsa Bug rapor edemeyeceğiz 2-3 sürüm daha beklemeye karar verdim G3 Romu için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında çok sağlam işler çıkarıyorlar, kullanmaya değer ama takip etmek zor oluyor sorun olsa Bug rapor edemeyeceğiz 2-3 sürüm daha beklemeye karar verdim G3 Romu için

Ben Cloudy ile çok memnununm şuan için. Şarj problemi yaşıyordum ama düzeldi stabil hale geçti. Benim sadece beklentim Tweakbox geliştiricinin G3 roma destek vermesi ve tüm özellikleri çalışması. Şu an bunu bekliyorum çalışmalar vamış. Umarım yakın zamanda tamamen herşey çalışır o zaman daha keyifli olacak

• quote:

quote:

quote:

Cloudy ile tanjgun beraber çalışıyorlardı g3. Romu için Bildiğim kadarıyla . hatta cloudy xda sayfasında özel teşekkür etmiş tanjguna ..:)

• quote:

Orijinalden alıntı: buraktpky

Stock tarayicida flash player calismiyor kii:((

http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk

Bunu kurun telefona hocam. Stock tarayıcıda flash desteği olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Cloudy ile çok memnununm şuan için. Şarj problemi yaşıyordum ama düzeldi stabil hale geçti. Benim sadece beklentim Tweakbox geliştiricinin G3 roma destek vermesi ve tüm özellikleri çalışması. Şu an bunu bekliyorum çalışmalar vamış. Umarım yakın zamanda tamamen herşey çalışır o zaman daha keyifli olacak

Cloudy 2.4 çok iyi benim için G3 de eminim ki öyle olacak beklemedeyiz

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Ben ayarladim

• quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

Ben ayarladim

tamam .. son bişey ayarlar çalışıyor dedin.. radyo da çalışıyor mu deneme şansın oldu mu ?
  • G pro rom da harikalar çıkarmıştı geliştirici bunda da mükemmel bir is çıkarır bence ki adam ilk sürümü attıktan 4 5 saat sonra bazı bugları çözdü hemen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

Ben ayarladim

tamam .. son bişey ayarlar çalışıyor dedin.. radyo da çalışıyor mu deneme şansın oldu mu ?

Çalışmıyor hocam radyo

• SS'ler OptimusPro romdan.
    G2 Xposed ile Bleed Immersive yapılabiliyor G3 romdaki gibi. Hem navbar hem bildirim çubuğu uygulamaya göre renk alabiliyor. Gayette hoş duruyor. Yapmak isteyenler Freedom ile G2 Xposedi fullesin yeter
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 17 Haziran 2014; 12:28:47 >

• @hsynakyl Hocam LG G3 rom için görev yöneticisi apk linki kırık, çalışan link mevcut mu?
  • hsynakyl kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun.
  • Lam hoang rom dan şuan çok memnunum tek sıkıntım ekran süresini yanlış gösteriyor 1 saat e yakın kullanmama rağmen 22 ek gösteriyor anlamadım nasi is bu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Video izlemek şarja çok etki etmiyor, internette gezmek veya telefonu farklı şekilde kullanmak daha çok yoruyor, 3 saat civarı video izlediğim bir günde 9 saat kadar ekran süresi almıştım ki benim kendi kullanımımla mümkün olamayan bir süreydi bu hocam.

Videolar youtube'dan izlendi. Zaten telefon 16 gb bi de video indirsem hic yer kalmiycak :)

Bu arada dun 7 saat 51 dakika ile bitti...

• Arkadaşlar TWRP kullanıyorum da Phliz CWM'a geçmeyi düşünüyorum bazı romlarda bunu kullanın diyor çünkü... Tavsi ettiğiniz bi sürümü var mı, yoksa son sürümü mü kurayım direkt... Birde normal flashlıyoruz değil mi farklı bişe yapmama gerek yok yani ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

Ben cloudy g3 1.0 dayim izlenimlerim.

Email calisiyor bir tane exchange hesabi kurdum calisiyor.

Gmail de calisiyor.

Isinma konusunda bi anornallik yok.

Su ana kadar cok sikinti verecek bi bugi yok.

Ayrica lg g2 hidden menu calisiyor. Ordan fast dormency ile high temp tweaklerini yaptim lag vardi ufak kalmadi simdi.

Genel olarak memnunum dori kernel de yaparsa super bi port olur flex gpro ve g2 stockun sevdigimiz butun ozellikleri tek bir romda bulusmus.

eksileri :

radyo çalışmıyor

ayarlar- uygulamalar girince durduruldu hatası alınıyor..

radyo tamam da ayarlar kısmında hata vermesi sıkıntı

Yeni versiyon bekliyorum bende ayarlar sikinti gercekten..

• 
Sayfa: önceki 979980981982983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.