Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Slim hangi sürümü
    Arkadaşlar merhaba, dün stock rom yükledim 10c yi. Bugün recovery ye girip bakayım dedim twrp hala yüklümü recovery modunda yeniden başlattım telefon sıfırlandı. Yardımınıza ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamane61

Arkadaşlar merhaba, dün stock rom yükledim 10c yi. Bugün recovery ye girip bakayım dedim twrp hala yüklümü recovery modunda yeniden başlattım telefon sıfırlandı. Yardımınıza ihtiyacım var.

Alıntıları Göster
    Gerçekten böyle olayların nasıl olduğuna anlam veremiyorum, ilginç.

Teknik konudan FLASHTOOL ile orjinal rom yükleyin.

@kopuq61

• quote:

Slim hangi sürümü
    legend dostum sen teknik konu diyince ben saf gibi ilk sayfa diye defalarca orayı okuyomusum şimdi anladım bütün mevzuları.ben alayını karıstırmışım ya şimdi başladım bi saat içinde halledicem inş. yardımların ve ilgin için Allah razı olsun diyorum.şayet yaparsam rayglobe romunu kurucam.sayfa yıda sürekli takipdeyim çok başarılı.

• bbfoxtr B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ben sonuna kadar yardım ediyorum ama

HERKESEDEN RİCA EDİYORUM

OKUMADAN -

DANIŞMADAN -

İŞ YAPMAYIN!
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 20 Ocak 2014; 0:32:24 >
  • quote:

Rica ederim, ben sonuna kadar yardım ediyorum ama

HERKESEDEN RİCA EDİYORUM

OKUMADAN -

DANIŞMADAN -

İŞ YAPMAYIN!
    .
    Allah razı olsun oldukça yararlı bir konu olmuş

2.denememde başarıyla gerçekleştirdim root işlemini Şimdi yükleniyorum tele :)

Bu arada silinebilir uygulamalar için bir liste var mı arkadaşlar, bakındım ama göremedim ? Applications safe to remove yow

• quote:

@kopuq61

Legent hocam, valla bende anlam veremedim recovery ekranında yeşil adroid simgesi çıktı, telefonu kapatıp açtığımda telefon sıfırlanmıştı. Nedenini bende anlayamadım. Sırf şu anlık sıfırlanma olayları yüzünden elimi ayağımı çekicem rom, root işlerinden. Sinir bozucu bir olay. İşin yoksa tüm uygulamaları ayarlarını sıfırdan yükle şimdi.

• quote:

quote:

@kopuq61

Legent hocam, valla bende anlam veremedim recovery ekranında yeşil adroid simgesi çıktı, telefonu kapatıp açtığımda telefon sıfırlanmıştı. Nedenini bende anlayamadım. Sırf şu anlık sıfırlanma olayları yüzünden elimi ayağımı çekicem rom, root işlerinden. Sinir bozucu bir olay. İşin yoksa tüm uygulamaları ayarlarını sıfırdan yükle şimdi.

Alıntıları Göster
    arakdaşlar g2 yazılım güncellerken kaldı yüklenmiyor %28 e geliyor geri sıfıra düşüyor 3 kez denedikten sonra ise hata veriyor şu an cihaz açılmıyor açında lg logosundan sonra firmware update ekranı geliyor

• quote:

quote:

@kopuq61

Alıntıları Göster
    Hmm şimdi anlaşıldı. Recovery işlemin başarısız olmuş. Yani yükleme yapamamışsın.

Eğer olsa idi yeşil android yerine recovery menüsü gelirdi.

@kopuq61

Valla gerçekten önemli bir konuya parmak bastın böyle bir çalışma yok ancak yapılabilir bu konu ile ilgileneceğim

@Shakur54

• hocam flashtool stok rom atılınca yüklediğiniz custom recovery silinir...
    Custom recovery ye girmek için kullandığınız kombinasyon hard reset ekranına girmeye yarayan kombinasyondur normal koşullarda...
    Siz de buraya girmeye çalışınca hard reset atmış oldunuz telefona...
    Tamamen dikkatsizlik başka birşey değil, biraz da bilgi eksikliği...
  • quote:

Hmm şimdi anlaşıldı. Recovery işlemin başarısız olmuş. Yani yükleme yapamamışsın.

Eğer olsa idi yeşil android yerine recovery menüsü gelirdi.

@kopuq61

Valla gerçekten önemli bir konuya parmak bastın böyle bir çalışma yok ancak yapılabilir bu konu ile ilgileneceğim

@Shakur54
    Flashtool ile tekrardan yazılım yüklemeniz gerekmekte. Teknik Konuda yükleme anlatımı mevcut.

TEKNİK KONU :http://forum.donanimhaber.com/m_83390420/tm.htm

@western-digital

• quote:

Orijinalden alıntı: kopuq61

stock rom yüklerken zaten twrp siliniyor . sen twrp varmı diye bakayım derken factory reset bölümüne girmiş oldun ve bütün verilerin sıfırladı.. senin basına gelen yine iyi . daha beteri var mesela ben :)
  • quote:

Flashtool ile tekrardan yazılım yüklemeniz gerekmekte. Teknik Konuda yükleme anlatımı mevcut.

@western-digital
    Katılıyorum

@Led Zeppelin @kopuq61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 20 Ocak 2014; 0:58:50 >

• quote:

@western-digital

elimdeki 2 adet stock rom hatalıymış çok şükür düzeldi :D

• BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o boşluk için g2 xposed yüklemen lazım ordan transparan gösterme çektiğini işaretle ve yeniden başlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten Legend arkadaşımız çok detaylı anlatmış üstüne teknik konuda da bir sürü açıklama var ki root rom işlerine girmeden önce üşenmeden hepsini okumak lazım . ben iphone dan geçtim orda çok kolay jailbreak yapmak, burda da Legend hocamız sayesinde herşey çok daha kolay oldu.. Sayfalarca yazı o var ve aralarında zaten hemen hemen hep stock roma dönüşten sonra herşeyin gideceği yazıyor.. Biz milletçe okumayı sevmiyoruz ama okumadan da doğru yolu deneme yanılma canımız yanarak öğreniyoruz..
    Yani herşey birinci sayfada mevcut lütfen dikkatli olalım

Edit:teknik konudan
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 20 Ocak 2014; 8:44:34 >

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Beta 2.3 hocam ama bu hat sinyalinde bug var nerde olursan ol hep tek diş gözüküyor sıkıntı çıkarmiyor ama psikolojik olarak etkiliyor

• altunok kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.2.2 de led flash alert programlari falan calismiyor 4.3 ve ustu istiyorlar stock rom a guncelleme gelene kadar custom a devam

Allah allah bende çalışıyor led flah ile bir düzenleme yapmadığım için heralde.. Sadece şeffaflığı ayarladım birde dayanamadım yine dpi yaptım yaa şu defter uygulamasına dpi sorunu deli edecek beni not alıyorum ama sayfayla yazdığım yer uyuşmuyor kaydettikten sonra

Whatsapptan gelen bildirimleri mesajları çağrı sonrası yanan ön ve arka ışıkları kasdettin değil mi yanlış anlamadım

• altunok kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam flash notification programi ile kamera flash ini bildirim olarak kullanma iphone larda falan gormussundur bildirim geldiginde flash yanip yanip soner

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.