Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki kere mi atacaz 64lük için
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    aynı gibi hocam pek bi değişiklik yok, sesi baya bir denemem lazım ama o kadar bekleyemem geri dönerim hemen flex e :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    tahmin ettim hocam valla flexi seviyorum fakat şu quickwindows ekranı berbat ötesi sırf o yüzden kullanmıyorum inş düzeltir yaa :D
  • Arkadaşlar optimusrs pro2 kurdum. Xdadaki ekran görüntüleriyle bendeki romda yapım numaraları farklı. nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Arkadaşlar optimusrs pro2 kurdum. Xdadaki ekran görüntüleriyle bendeki romda yapım numaraları farklı. nedeni ne olabilir?

Adam güncelleme yaptı çünkü doğal olarak değiştirdi
  • Blacktechtonix dostum bitmedimi daha upload
  • peki arkadaşlar bişey sorcam flash tool ile TR Kitkat yükledikten sonra download mode ye girince rooted yazıyor mu gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Blacktechtonix dostum bitmedimi daha upload

Bir kaç saat sürer gibi hız sabitleme yapıyor mega aşamadım onu erkenciyseniz yarına kaldı gece bitince eklerim ben artık recoveryden kurulum yapacaksınız root da recovery de kalıyor tekrar aldığınız yedeğe dönebilirsiniz yani
  • ben dırek rootlayıp recovery kurdugum ıcın bılemıyecem..

doktoor??
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Ona bakamadım bende hard reset atmadığım için yükledikten sonra, şuan flex deyim tekrardan :(
  • TR KİTKATTAN yorum yokmu
  • Cloudy Flex 2.0'da Dalvik'ten Art'a geçeyim dedim. Henüz açılmadı; uygulamaları çok yavaş güncelliyor.

Siz ne dersiniz? Doğru bir iş mi yaptım? Art'ın sıkıntıları var mı?
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Diğer ülkelerinki gibiydi ilk bakışta hocam :/ ekstra bişi yok son kullanıcının farkedeceği :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    nayır yalannnnnn... yalann soyluyorsuunn.

acılısta sanal tusların tıpını secmeyı eklemısler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Diğer ülkelerinki gibiydi ilk bakışta hocam :/ ekstra bişi yok son kullanıcının farkedeceği :)

şimdilik denemeyim o zaman flex v.2 ye devam
  • Ancak temkinli olmanızı tavsiye ederim. Şekildeki OTG adaptörü, telefondaki konnektöre çok yük bindirebilir. Çok dikkatli kullanmak gerekir.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için teşekkür ederim bunu zaten rom flashlamak için kullandığım flash bellek için alıyorum. Elde tutmama müsaade etmeyecektir bu şekliyle. Düz bir yerde, telefonun konnektörüne yük binmeyecek şekilde duracak genelde.
    Sık lazım olan şeyler için microduo aldım. Çok güzel valla :)
  • Bu arada dayanamadım GPE Rom yüklüyorum telefona

28 saattir açık olan telefonda 5 saat ekran süresi nasıl ? Cloudy Flex sağolsun on numara rom ama GPE denemezsem ölürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Bu arada dayanamadım GPE Rom yüklüyorum telefona

28 saattir açık olan telefonda 5 saat ekran süresi nasıl ? Cloudy Flex sağolsun on numara rom ama GPE denemezsem ölürüm

GPE guzel fakat gravity ile ugrasmak gerekiyor.
  • Gpe on numara beş yıldız çıktı bi kaç ufak eksigi var ama denediklerimin içinde en iyisi bu çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 653654655656657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.