Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nisan da g2 ve glfex e knock code gelecek demiş bir kaç site , bakalım bizim cihazlar güncelleme alacak Nisan'da gelebilir..
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    olabilir zaten dikkat ederseniz ingiltere amerika ispanya gibi ülkelere daha open sürümleri gelmedi biz de dahil belki süprizlerle gelir :D
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Sürpriz olur olmaz Kendi bilir Sıkıntı yok
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    olabilir bi sürpiriz bakalım neler olcak :D pardus hd classic v2 yi kurdum bence çok güzel bi rom çok stabil ve akıcı geldi hoşuma gitti takılalım biraz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

olabilir bi sürpiriz bakalım neler olcak :D pardus hd classic v2 yi kurdum bence çok güzel bi rom çok stabil ve akıcı geldi hoşuma gitti takılalım biraz :D
    Nedir durum dostum , ilk izlenimleri alalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Knock Code kullanmıyorum , mini ekran ve ekran bölme kullanıyorum işime yarıyor , yarım gün için değiştirme taraftarı değilim.. Romdan memnunum ben

hocam bu mini ekran nedir ben yüklemiştim şarj sorunu yüzünden kaldırdım ama kamera için pişman oldum:) geri dönmek istiyorum batarya az gitsin kamera adam gibi çeksinde
  • dimsag kullanıcısına yanıt
    Youtube videolarında vardır oradan detaylı görebilirsiniz, mini ekrana alıyor , ekran küçülüyor tek el kullanımı için pratik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam ring i engelliyor ben denemem :)
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

ya ben bu tweeakbox u kullanamadım bi türlü açıyorum renklandirmeyei seçiyorum xposedde yüklü bi türlü status bar renklenmiyor

• viranufuk kullanıcısına yanıt
    Program full olacak
    yaptıktan sonra yeniden başlatacaksınız
  • quote:

Nedir durum dostum , ilk izlenimleri alalım...

Valla sarj icin daha kesin birsey diyemem yuzde 35 ti romu kurdugumda . 2 saat ekran suresi aldim. Ses iyi hisirti yok . Ben hafizayi cok doldurdum 25 gb 23 u dolu ondan olsa gerek biraz daha agir gi lbi ama donma falan yok kesinlikle. Kamera senin verdigini yukledim. Isinma cok yok buyuk oyunlarda isiniyor oda normal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 25 Mart 2014; 23:51:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Sen yogun kullanıyorsun cihazı , kaçta şuan şarj ? Oradan bir fikir edinebiliriz .
  • quote:

Youtube videolarında vardır oradan detaylı görebilirsiniz, mini ekrana alıyor , ekran küçülüyor tek el kullanımı için pratik .

tşk hocam bunu farketmemişim videosuna baktım hoşuma gitti
  • Bu optimusRs 'nin 4.1 inde ne sorunlar vardı ben kurdum herhangi bir sorun bulamadım üstelik hem wi-fi hem radyo daha kuvvetli hakeza gsm de öyle geldi bana cloudypro II den geçtim stabilite olarakta bir fark görmedim. Yazık çocuğun adı çıktı dokuza inmez sekize yaptığı romda gayet iyi halbuki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen .. Belki de Cloudy'den daha iyi ama adı çıktı adamın Bende bi kurayım deneyim bari içimde kalmasın .
  • Hadi ya
  • quote:

Burası LG G2 ile ilgili mod ve rom konusu mu yoksa Ak Partiye sövme ve futbol konuşma yeri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Burası LG G2 ile ilgili mod ve rom konusu mu yoksa Ak Partiye sövme ve futbol konuşma yeri mi?

3 ü de
  • Cloudy Stock'taki bu Bluetooth çalışması nedir? Bluetooth kapalı ama 4 saatten fazla çalışmış görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bir fark göremedim ben sarji bilmem ama herşey gayet normal çalışıyor kimse art kullanmıyor zaten galiba çalışmıyormuş denemedim bile zaten gördük ki gerekte yok. Ayrıca seste hissing dedikleri o rahatsız edici şeyde yok on kamerayı kullanıyorum cloudypro da ciddi şekilde karanlıkken bunda ışık iyi 2 ton açıldı ten rengim varsa başka sıkıntısı test edelim
    @Nighteyes @Legend.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Arkadaş hem futbol konuşup hem siyasete dalıp bunun yanında telefonunu upgrade edeceği bir konu bulmuş söyleniyor :)
    Sanki onun attığı mesajın konuya bir getirisi var...
  • 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.