Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bytekno

Yorumlara bakınca yanlış konuya gelim zannetim lan kendinize gelin burası teknik konu maçınızı hırsızınızı konu dışında tartışın !

:D

birde pardusun yeni romunu deniyenler fikirlerini alıntılasın cpro1.1 den geçmeye değermi diye :D

çok kullandığım kullanırken eğlendiğim slow motion viideo pardus un yeni versiyonunda çalışmıyor :( bende cloudy pro ya yada pardusun beta versiyonuna geçeceğim :/

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet3807 -- 25 Mart 2014; 20:54:42 >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2689890

Arkadaşlar bu konudaki olayı deneyen var mı?

@Legend. @Led Zeppelin @bgunduz26 @PendroZ @acura07

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

optimusa 4.1 e baktım hala ilk çıkan gibi sorunlu hala 2 cpuyu kullanıyor boş yere mecbur cloudy proya backuptan döndüm

Hala 2 cpu derken hocam merak ettim sorun nedir. Bende o romu kurdum da

android tunerle baktım telefonda hiçbir şey açık değilken sadece android tuner açıkken iişlemci kısmında 1 ve 4 cpular çalışıyor genel olarak
    bendeki cloudy proda sadece 1. cpu çalışıyor 4.ye yüklenmiyor ha belki optimusu yanlış kurdum onu bilemeyecem ama öyle geldi bana sizde bakarsınız kendiniz
  • Bir Galatasaraylı olarak bu maçı Bursaspor farklı kazansın istiyorum.Bu haysiyetsizler Chelsea maçında niye böyle oynamadılar?Türkiye kupasını alsak ne yazar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

optimusa 4.1 e baktım hala ilk çıkan gibi sorunlu hala 2 cpuyu kullanıyor boş yere mecbur cloudy proya backuptan döndüm

android tunerle baktım telefonda hiçbir şey açık değilken sadece android tuner açıkken iişlemci kısmında 1 ve 4 cpular çalışıyor genel olarak
    bendeki cloudy proda sadece 1. cpu çalışıyor 4.ye yüklenmiyor ha belki optimusu yanlış kurdum onu bilemeyecem ama öyle geldi bana sizde bakarsınız kendiniz

Bende baktim cpu z ile.. sadece bir core 0 calisiyor digerleri 0 bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ring i engelliyor ben denemem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Bir Galatasaraylı olarak bu maçı Bursaspor farklı kazansın istiyorum.Bu haysiyetsizler Chelsea maçında niye böyle oynamadılar?Türkiye kupasını alsak ne yazar?

Ya bu optimusun kamerasi en iyi hangi surumundeydi sen kullandin hepsini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bir Galatasaraylı olarak bu maçı Bursaspor farklı kazansın istiyorum.Bu haysiyetsizler Chelsea maçında niye böyle oynamadılar?Türkiye kupasını alsak ne yazar?

v2 olanın kamerası iyiydi hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende baktim cpu z ile.. sadece bir core 0 calisiyor digerleri 0 bende

tamam öyle olması lazım da ben optimusu kurunca diğer türlü oldu neyse belki sonra bakarım gene

• quote:

quote:

quote:

tamam onu kurdum o bende sağolasın arkadas atmıstı linkini ..eskisini silip o dosyadakileri system priv app içine tasıyıp permissionları r-w-rr yapınca oldu bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam ring i engelliyor ben denemem :)

Navigation bar da tamamen gizlenmiş oluyor ama bazı şikayetler var bende deneyen varsa deneyimden yararlanayım demiştim

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam onu kurdum o bende sağolasın arkadas atmıstı linkini ..eskisini silip o dosyadakileri system priv app içine tasıyıp permissionları r-w-rr yapınca oldu bende

Hocam 4.1 olanı kurdun.kamera olarak da v2 nin kamerasını mı attın?nasıl yaptığını ayrıntılı anlatırsan ben de birazdan eve geçince yaparım..saygılar

• @PendroZ
    Hocam selam tekrardan bazi sorunlardan oturu yeni versiyonu yukleyemedim tekrar sifirdan eski hd classic i yukledim ama gmail durduruldu hatasi aliyorum daha once yoktu bu neden olabilir

• Arkadaşlar tek tek okudum ama herkes farklı görüş belirtmiş. En iyi pil performansı veren hangi rom? 10f + dori 3.1 mi?
  • Dediğim gibi arkadas bir kaç mesaj once linkini attı zip olarak zipten cıkar sd card a at.. sonra root browser vb progrm kullanıyorsan system /priv app içinden LGCamera yı sil.. daha son root browserda sd card içine attıgın dosyaları System/priv app içine tası .. sonra basılı tut .. permissionlara gir ekrana çıkacak olan ifade de read -write yazıyor.. onu r-w-r-r olacak sekilde işaretle reset at gelir. karısık olmadı umarım daha iyi acıklayacaklar da vardır :=)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 25 Mart 2014; 22:31:20 >
  • Simdi de gmail i titanium la kaldirdim ama play store den indiremiyorum

• kupon tutucak

ses kayserıden geldı gıbı
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Aman neyse o kadar pozisyon kaçarsa olur böyle şeyler...
    Umarım 2-2 yi görünce timsaha yatıp stadı yakıp polis otolarını devirmezsiniz
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    yonetım ıstıfa seslerı

bursanın kacırdıkları daha fazla :D
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Bursa kaçırdıklarını atsa idi şuan 5 2 önde falandı.

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.