Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla ben de sıkıldım be o işlerden. Sürekli telefon elimde, rom yükleyip duruyorum ama bir işe yaramıyor. Telefonu kullanamıyorum böyle olunca, ondan stabil ve sevebildiğim bir roma geçtim bende. Dertsiz tasasız çok şükür.

10f ile uyumlu başka bir sürüm kernel önerisinde bulunabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 25 Mart 2014; 16:17:36 >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    dorımanıx den sasmıyorum ama onlar da 1.6 dan sonra hep sıkıntılı kernel cıkarttılar. 1.6 bence en ıyısı 2,6 ya kadar denedıklerım arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Valla ben de sıkıldım be o işlerden. Sürekli telefon elimde, rom yükleyip duruyorum ama bir işe yaramıyor. Telefonu kullanamıyorum böyle olunca, ondan stabil ve sevebildiğim bir roma geçtim bende. Dertsiz tasasız çok şükür.

10f ile uyumlu başka bir sürüm kernel önerisinde bulunabilir misin?
    PARDUS ROm masallah 500 ü geçti download sayısı baya iyi izlenim bırakmış hak ediyorda :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bluetooth u nasıl dondurucaz

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

sıkıntılı ıdı bende 10f ye dondum :) root trwp kernel mod ısleırnı halledıyorum suan

bosa zaman kaybı degmez ugrasmaya

Aslında haklısın biz kaptırdık kendimizi knock kode ,magic focusa slow motiona , halbuki hiçbirini kullanmıyorum ... kernel çıksa kitkata değişir işler belki topu topuna bi tane çıktı kernel o da ne kada retkili bilmiyoruz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dünden beri uğraşıyorum ama usb kabloyla pc suite bağlanamıyorum. wifi ile sorunsuzca bağlanıyor. yedeklerimi yükleyemedim bi türlü

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    ben kurmasamda ındırıyorum :) maksat destek olmak
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Denenebilir
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Denenebilir
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    TWRP den PhilZ Toucha yükseltirken dikkat etmem gereken bir şey var mı

lokify filan demişler ne oluyor biri adım adım anlatabilir mi

Tamamdır dori 1.6 flashlayacağım birazdan.

uygulama uyutmak için greenify donate sürüm tek bildiğim çözüm hocam.
  • quote:

Denenebilir
    beyler

https://www.duolingo.com/

mutlaka deneyin. faydalı bence.

burasıyla alakası yok biliyorum. site de benim değil.

Saygılar.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Eyw ciger
  • quote:

Denenebilir

ben denediı ama dondurmama rağmen yine durum cubugunda duruyor acmayı denedim acıldı da ama dosya alışverişi yapmadım bilmiyorum :=)

• quote:

PARDUS ROm masallah 500 ü geçti download sayısı baya iyi izlenim bırakmış hak ediyorda :=)

Alışık olduğum bir rakam değil aslında şuan 800 küsür olmuş ama gerçekten az S3 rom yaptığımda 30.000 indirilmeyi gördüğüm rom oldu :) Youtube da inceleme siteleri videoları falan güzel zamanlardı
  • quote:

quote:

Denenebilir

ben denediı ama dondurmama rağmen yine durum cubugunda duruyor acmayı denedim acıldı da ama dosya alışverişi yapmadım bilmiyorum :=)

CloudyStok yükledim %5 pil yedi namussuz kullanmadığım halde, yok etmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

TWRP den PhilZ Toucha yükseltirken dikkat etmem gereken bir şey var mı

lokify filan demişler ne oluyor biri adım adım anlatabilir mi

Bir soru daha sorayım Pardus HD var ProKat a geçicem şimdi PhilZ Touchta nandroid backup alıcam eğer beğenmezsem prokattan dönmek için yedeği atarken 4.2 baseband yüklemem gerekiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 25 Mart 2014; 16:41:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

quote:

Denenebilir

CloudyStok yükledim %5 pil yedi namussuz kullanmadığım halde, yok etmem lazım.

baktın olmadı cloudy yi yok et.. optimusa gell :=)=)

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz istediğinizde çalışır :/ ama o halde iken çalışmaz... Vutalk da böyleydi... Dondurunca çalışmıyor ama çalıştırmak istediğinizde çalışıyordu...
    Açtıktan sonra yine titanium backup a baktınız mı acaba, çözülmüş mü yeniden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren159357

Beyler yoneticiye nasil ulasabilirim? Biri iletisime gecebilirmi?

Kilidinin açılmasını bekle, kirletme konuyu.
    Sil hocam :) eşleştirmeleri falan da kaldır... Ama önce yedek al, lazım olursa restore edersin titaniumdan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Alışık olduğum bir rakam değil aslında şuan 800 küsür olmuş ama gerçekten az S3 rom yaptığımda 30.000 indirilmeyi gördüğüm rom oldu :) Youtube da inceleme siteleri videoları falan güzel zamanlardı

HOCAM lg ile samsun satıs konusunda hala buyuk fark var galiba.. ama daha yeni yayınladınız 30 olmaz 20 bin olur inş :=)
  • 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.