Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir bende yok herhalde reklam
    edit:
    mini sürümde varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 19 Mart 2014; 23:06:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

@PHI hocam galaxy note 3 neo reklamlarında sıkıntı var mobılden gırdıgımızde sacmalatıyor telefonu tarayıcıyı kapatıp acmak gerekıyor. bılgınız olsun
    custom rom yüklü bende lg nin tanıtım videoları var uhd 4k olan avrupa ve norveç videoları onları bi türlü açamıyorum divx e kayıtlıyım dosya kilitli diyor bunu nasıl açarım klidini orjinal stock romdan da buldum onlarda da aynı sorunu veriyor cihazda açmaya çalışınca bu videoları nerden bulabilirim hiçbiyerde yok daha .dm uzantılı bide :D
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Oldum Sinir Önerin Tarayıcı Bir Acil Bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Bende tek sorun çıkarmayan tarayıcı chrome du, hala da sorunsuz bende, bir de sen de yeni beta swift i kullanıyorsun değil mi ?
  • Opera miniye geçtim sorun halloldu arkadaşlar... Dolphin de sıkıntı var...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwiftKeyboard beta + Chrome kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok

Hocam Chrome harbi çok şarj yiyor ama ya... Yoksa on numara tarayıcı...

hocam dolphin maxthon habit baidu ff vs. hepsinde sorunlu hatta operada da sıkıntılı :) mini sürümde biraz iyi o da bir siteyi on dakikada açıyor :)
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Ben de G Pro2'ye geçmeyi düşünüyorum performans olarak ne durumda? Gerçi hemen geçecek değilim yükleme de bir sorun olurda öyle kalır diye tırsıyorum
    Aynen hocam ne kadar yavaş bu opera mini yahu...

habit i dene istersen bir de :/ belki sorun çıkarmıyordur artık swift ile...
    hocam chrome da da aynı sorun var ya sinir oldum... bu betadan dolayı mı oluyor acaba...
    Bende sorun çıkarmadı aylardır bu ikili, legend. de son beta ile chrome u sorunsuz kullanıyormuş :/
    Sorun olsa bir saniye chrome kullanmam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bende sorun çıkarmadı aylardır bu ikili, legend. de son beta ile chrome u sorunsuz kullanıyormuş :/
    Sorun olsa bir saniye chrome kullanmam zaten
    Opera mini hakkaten yavaşmış ya. Önereceğiniz bir tarayıcı var mı ? İdarelik kullanayım.
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    swiftkey kullanmıyorsanız
    dolphin
    firefox
    opera
    baidu
    habit

kullanabilirsiniz...
    Swiftkey kullanmıyorum da hocam, imleç sapıtması olayı swiftkeyle alakalı değil. Başka bir uygulama olduğu kesin ama bilmiyorum bende. Tam huzura kavuştum dedim pardus g-flexle, şimdide bu imleç sorunu çıktı.
  • Pardus rom batarya performansi
    Ve 3. Resim :SwiftKey ile mesaj yazmak bir zevk haline geldi..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 20 Mart 2014; 0:04:14 >

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    hocam sorun sadece bu site ile ilgili ise
    http://forum.donanimhaber.com/editprofile.asp#bf3

bu linkten forumlara yazdıklarımı kaydetme diye olan seçenekteki tiki kaldırın belki düzelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Konudan uzak kaldım kaç zamandır. Cm m4 kurup kullandım ne m3 ü buğra beni bilgilendir bu konuda

M4 kurdum M3 ile hemen hemen aynı. Cyanogen işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

PC suit üzerinden daha önce hiç yedek alıp geri dönmedim ancak forumda farklı romlar arasında alınan yedekleri geri yüklerken sıkıntı çıkabileceğini okumuştum hocam

şu indirdiğin linki bi atarmısın dostum ben bulamadım

ne linki hocam? :)
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.