Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (11 Mobil) - 6 Masaüstü11 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.691.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35363537353835393540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamünaleyküm üstadım rr 7.1.1 de son günlerde şebeke kendi kendine gidiyor bu linktekinde böyle bir durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.s. Şuan cihazda yeni sim kartlardan 4G destekli sim var. turktelekom 4G ile bu problem yok. Hattın koptuğunu hiç görmedim, başka operatörlere problem varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umerzifonlu -- 21 Ocak 2017; 18:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umerzifonlu

quote:

Orijinalden alıntı: umerzifonlu

Çok uzun süre derken mesela, çoğu kullanıcı pil için 4G kullanmazlar.

Bende 4G sürekli açık

Wi-fi açık,

GPS hiç kapatmam,

Senkronizasyon sürekli açık halde

Chrome ile forumlarda gezer/yazarım.

Ekran ışığı surekli %50 otomatik durumda

Arada müzik dinlerim,

Pil optimizasyonu ve batarya tasarrufu hiç açmam

sürekli standart pil profilinde

ekstra bir ayar yokken durum resimdeki gibi,

bide bunları full tasarruf ayarları dize modlari ile siz düşünün, ben stock rom ile bir günü zor tamamlardım..

Değişen çok bir şey olmasa da mesela task manager eklenmis, size kısa bir video çektim stabil calisiyor,

LineageOS üzerine kurulmuş güncel driverlarla, genel bir hatası yok. Biraz kullanım sonrası stock tarayıcı durdu hatası veriyor, durdurup devre dışı bırakın. Birde şarj sırasında ikon çıkıyor, şarj durumu Metin seçili ise sarjdan çıkartınca statusbardan yüzde metni kalkiyor, ayarlardan tekrar aktif ederseniz düzeliyor. Ben micro gaps ile kurdum başka hata görmedim bilginize.

quote:

RR nougat rom.. 7.1.1

quote:

https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix/files/d802/Nougat/RR-N-v5.8.0-20170119-d802-Official.zip/download

Hocam linkteki sürümde farklar var mı denerseniz söyler misiniz ?

quote:

Sıkıldım rom tavsiyesi lazım

@ynsemre1

@techniquest35

@Koreli01

@şoray uzun yolda

@NexusElite

@Phantom7

@TheNewAtilla

@th3_majestik

@ekoah

@kosist

@fen0men0

@Far2Cry

@Khang

@coco1912

@UniqueLiFe

@Celaleddin Rooney

@Lundy

Edit. linkler

Şu sıralar n romlara geçmeyi pek düşünmüyorum.Tema desteği yok ve ne zaman yüklesem sorunlar çıkıyor.Şimdede biraz nostalji hevesim tuttu LS 4.4.4 kullanıyorum özlemişim valla :D

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    [ROM][Android 7.1.1] RR OMS for LG G2

Update 20160105

Full support Substratum. No reboot to apply theme.

Link (D802/D805):

https://www.androidfilehost.com/?fid=385035244224410228

Bunda tema desteği var. Denemek istersen, tema motoru isteyen arkadaşlar vardı bilginize..

• Beyler bu rr nin son surumunu yukledim kurarken pixel launcher ve ya google now launcher sormustu ama ben google i sectim dw pixel e cevirwbilir miyim acaba

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Dorimanx 12 tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda aradığım Romu buldum arkadaşlar.
    Günü birlik kullandıklarımı yazmıyorum.
    Tüm nougat romları en az 3 er kez denedim.
    Cloudy g2 3.3 romunuda uzun zaman kulanmıştım.
    H-ROM_v2.1 romuda baya bi kullandım en sonunda ise En son icex romu denedim.
    ama cloudy ve H-ROM_v2.1 rom hariç hepsi tam ihtiyacım olduğunda yarı yolda bıraktı.
    Lollipop romlar yoğun kamera kullanımında şarjı sömürüyor.
    nougat ve diğer aosp romlar şarj konusunda iyiydi ama kamera sourunu ve g2 telefona ait bazı özelliklerin olmaması can sıkıcıydı.
    Bu aralar CloudyFlex 2.8 romu deniyorum
    Yıllar öncede çok kullanmıştım ama değerini bilmemişim. Eğer şarj sıkıntısı çekiyorsanız kamera,miracast,kumanda,v.s gibi özelliklerinden de mahrum olmak istemiyorsanız öneririm.
  • kosist K kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar yok mu bilen ?

• Hocam ayrıca bildirim çekmecesi üst tarafına resimler eklenmiş anlaşılan. Substratum olayını denemek için geçebilirim
  • fen0men0 kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar menüsünden uygulama listesinden pixel launcher seçin , varsayılan olarak seçin. Bu şekilde olması gerek..

• kerzami K kullanıcısına yanıt
    Hocam standart cloudy den farkları nelerdir, ben de şuan cloudy 3.3 kullanmaktayım ancak bazen arayüzde takılmalar oluyor, fakat bu takılmalar stock romda yok, böyle akıcı ve LG özelliklerini barındıran bir rom arıyorum.
  • resurrection remix ayin 19 unda yeni guncelleme gelmis nasil update yapilir yoksa sifirdanmi kurmak mantikli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerzami

Sonunda aradığım Romu buldum arkadaşlar.
    Günü birlik kullandıklarımı yazmıyorum.
    Tüm nougat romları en az 3 er kez denedim.
    Cloudy g2 3.3 romunuda uzun zaman kulanmıştım.
    H-ROM_v2.1 romuda baya bi kullandım en sonunda ise En son icex romu denedim.
    ama cloudy ve H-ROM_v2.1 rom hariç hepsi tam ihtiyacım olduğunda yarı yolda bıraktı.
    Lollipop romlar yoğun kamera kullanımında şarjı sömürüyor.
    nougat ve diğer aosp romlar şarj konusunda iyiydi ama kamera sourunu ve g2 telefona ait bazı özelliklerin olmaması can sıkıcıydı.
    Bu aralar CloudyFlex 2.8 romu deniyorum
    Yıllar öncede çok kullanmıştım ama değerini bilmemişim. Eğer şarj sıkıntısı çekiyorsanız kamera,miracast,kumanda,v.s gibi özelliklerinden de mahrum olmak istemiyorsanız öneririm.

Ekran süresi de paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

resurrection remix ayin 19 unda yeni guncelleme gelmis nasil update yapilir yoksa sifirdanmi kurmak mantikli

Sifirdan kurdum gorunurde 1 deisiklik yok.

• umerzifonlu U kullanıcısına yanıt
    Selamünaleyküm bende kurdum hiç fark göremiyorum

• quote:

quote:

resurrection remix ayin 19 unda yeni guncelleme gelmis nasil update yapilir yoksa sifirdanmi kurmak mantikli

Update yapmak istersek nasıl yapıcaz hocam? Wipe yapmada direk romu flashlasak oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

quote:

Update yapmak istersek nasıl yapıcaz hocam? Wipe yapmada direk romu flashlasak oluyor mu?

Sadece cacheyi wipeleyip kurabilirsiniz diye okudum bi yerde ama ben riske atmamam icin sifirdan kurdum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece cacheyi wipeleyip kurabilirsiniz diye okudum bi yerde ama ben riske atmamam icin sifirdan kurdum

sıfırdan kurunca da çok uğraştırıyor ya uygulamaları falan düzenlemek. Peki hiçbirşey seçmeden wipe yapsak romu öyle flashlasak uygulamalar silinir mi ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sıfırdan kurunca da çok uğraştırıyor ya uygulamaları falan düzenlemek. Peki hiçbirşey seçmeden wipe yapsak romu öyle flashlasak uygulamalar silinir mi ki?

Sistemi wipe yapmadikca silinmemesi lazim ben denemedim ama genelde cacheyi wipeleyip kurun diolar nette pek kaynakta yok yada ben bulamadim sifir kur kafan rahat olsun bence ama sen bilirsin :)

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    tmm hocam saol.

• 
Sayfa: önceki 35363537353835393540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.