Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aaaa evet bak bugün tıp bayramı... bayramın hayırlı mübarek olsun @Led Zeppelin gerçi tıpçılar eylemdeydi o da eylemde herhalde bugün çok görülmüyor...
  • Şu konuyu 4-5 saat takip etme olayla bağlantın kopuyo sanki G2 i yeni almışım öyle fransız kalıyorsun.

Nedir son durum LG 4.3 verdi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam sürekli lg logosu ekranı mı geliyor...

evet yeniden baslatmak ıcın basılı tutup kapattım tekrar actım ama yine lg logosunda kaldı ne yapmam gerekiyor pof :)
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    maca mı bakayım konuya mı bakayım medcezıre mı bakayım derken kafam darma duman oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyksel06

quote:

hocam sürekli lg logosu ekranı mı geliyor...

evet yeniden baslatmak ıcın basılı tutup kapattım tekrar actım ama yine lg logosunda kaldı ne yapmam gerekiyor pof :)

Recovery ye girip full wipe yapmadan açılmaz
  • bi ara muhabbeti olmustu ülke ayarı turkey sw sürümü 20a en son sürüm yüklü diye gösteriyodu bunu nasıl çözeceğiz ?
  • hocam ses kısma ve güç tuşuna bas, telefon kapalıyken, sonra lg logosu gelince tekrar ses kısma ve güç tuşuna bas gelen ekranda iki kere güç tuşuna basıp hard reset at... haber bekliyorum...
  • şu an philz recovery girdim ne yapmam gerekiyor tam olarak ? full wipe nasıl oluyor :) wipe data/factory reset var birde wipe cache partititon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

maca mı bakayım konuya mı bakayım medcezıre mı bakayım derken kafam darma duman oldu

Aman aklına sahip çık acur karışmasın fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam ses kısma ve güç tuşuna bas, telefon kapalıyken, sonra lg logosu gelince tekrar ses kısma ve güç tuşuna bas gelen ekranda iki kere güç tuşuna basıp hard reset at... haber bekliyorum...

hard reset yapamıyorm ki philiz recovery menusu gelıyor o dedigin gibi yapınca ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspect0r -- 14 Mart 2014; 20:35:04 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Her şey tamam da , Med Cezir nedir yahu
  • quote:

şu an philz recovery girdim ne yapmam gerekiyor tam olarak ? full wipe nasıl oluyor :) wipe data/factory reset var birde wipe cache partititon ?

wipe data/factory reset gir install clear rom sec yes de full wipe yapar sonra reboot de yeniden başlat

recovery olan romda hard reset menüsü olmaz @McMannes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 14 Mart 2014; 20:38:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaratasx

bi ara muhabbeti olmustu ülke ayarı turkey sw sürümü 20a en son sürüm yüklü diye gösteriyodu bunu nasıl çözeceğiz ?

beyler yardım edin soğuktan dondum valla rom atacam diye :)
  • quote:

quote:

hocam ses kısma ve güç tuşuna bas, telefon kapalıyken, sonra lg logosu gelince tekrar ses kısma ve güç tuşuna bas gelen ekranda iki kere güç tuşuna basıp hard reset at... haber bekliyorum...

hard reset yapamıyorm ki philiz recovery menusu gelıyor o dedigin gibi yapınca ? :)

Phiilz recovery dende yapabilirsin hard reset

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o zaman işlemleri baştan yap, önce baseband ı yükle... sonra wipe dan clean install new rom de, sonra da tekrar yükle install zipten romu... bu arada dosyaların tam ve sağlıklı değil mi... öğlen ben de sorun yaşamıştım sonradan fark ettim ki, benim indirdiğim baseband dosyası bozukmuş, başka yerden indirince düzeldi...
  • quote:

quote:

bi ara muhabbeti olmustu ülke ayarı turkey sw sürümü 20a en son sürüm yüklü diye gösteriyodu bunu nasıl çözeceğiz ?

beyler yardım edin soğuktan dondum valla rom atacam diye :)

Hasta olursam sebebi siz olacaksınız :)
  • quote:

hocam o zaman işlemleri baştan yap, önce baseband ı yükle... sonra wipe dan clean install new rom de, sonra da tekrar yükle install zipten romu... bu arada dosyaların tam ve sağlıklı değil mi... öğlen ben de sorun yaşamıştım sonradan fark ettim ki, benim indirdiğim baseband dosyası bozukmuş, başka yerden indirince düzeldi...

valla hocam hepsını konudan verılen lınklerden ınıdrdım du bakalım bi daha yuklemeyi deneyim
  • bak bunu bilmiyordum hocam yeni öğrendim... teşekkürler... ama peki neden millet recovery ye girince 6-7 kere güç tuşuna basın diyor...
  • girdim orda celan install new rom gibi bsey vardı onu yaptım yes dedim wipe ladı ama yıne lg logosunda kaldı, tekrar yuklemeyı deneym bakalım
  • bkaratasx kullanıcısına yanıt
    Videosu :http://www.youtube.com/watch?v=Db5GQEgnjKE

Konu sayfası : http://forum.donanimhaber.com/m_84641562/mpage_97/tm.htm

Dosya linki :http://s3.dosya.tc/server19/TReKrD/Desktop.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 20:41:51 >

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.