Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam çıkan 1.1 stock cloudy için güncelleme... diğeri zaten cloudy pro II... harbi başım döndü üç-dört gündür bu konudan...

CloudyPro2 1.0 deyim stock olanın bundan ne farkı var.Onu öğrenmek istiyorum.Şu anda radyo çalışmıyor(gerçi daha önceden de çalışmıyordu bende)Eskiden cızırtı sesi vardı şimdi o da yok

Ben cloudy pro 2 romundayı.stock cloudy romunun farklı özelliği var mı?Yüklenmeye değer mi?

• Nighteyes kullanıcısına yanıt
    konu artık bende, dağılın, karışmayın

• petro24 kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaşlar daha stabil olduğunu söylüyorlar... gereksiz uygulamalarda yokmuş, ben de cloudy pro 2 deyim, biraz sonra yüklüyorum cloudy stock 1.1 i...
  • quote:

emin misin hocam pendroz yapana kadar bu romda kalacağına, bu gece yarın yeni romlar gelmeye

Birisi süper rom yapıp kanıma girmezse geçmeyi düşünmüyorum

@PendroZ Çalışmaya başlamış zaten çok uzun süreceğini zannetmiyorum bu bekleyişin

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Ne stock rommuş be arkadaş
    hocam çok teşekkür ederim hepsini yaptım valla 10 numara anlattın :) cloudy stok yuklenıyor su an bakalım :) yüklendikten sonra başka herhangi bi işlem falan yok değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspect0r -- 14 Mart 2014; 20:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Ne stock rommuş be arkadaş
    Biraz zaman alıcaktır arkadaşlar 1-2 gün müsade bana hemen vermeyeceğim iyice test etmem lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 14 Mart 2014; 20:13:42 >
  • sorma hocam ya, biri tatlı bir yorum yapıyor, yok daha stabil yok batarya daha iyi, olay bitiyor, hemen atlayası geliyor insanın... bu arada çok sağolun hepiniz, sayenizde öğreniyoruz...
    Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hep @Led Zeppelin fişekliyor ortamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 20:16:08 >
  • Valla millette kafa beyin kalmadı ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bu arada kurulum tamamlandı reboot yaptı, ama su an lg logosunda beklıyor neden böyle oldu ki acaba :/ powera basılı tutup kapatıp acmayı denesem mi yoksa bekleym mi ?
  • yok hocam reboot edip açarsınız telefonu... rica ederim, güle güle kullanın...
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    ya sorma bir de diyor ki @Led Zeppelin neymiş stok, rootsuz kullanacakmış... ya bırak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McMannes -- 14 Mart 2014; 20:19:55 >
  • quote:

yok hocam reboot edip açarsınız telefonu... rica ederim, güle güle kullanın...

tesekkur ederm ama :) kurulum tamamlandı reboot yaptı, ama su an lg logosunda beklıyor neden böyle oldu ki acaba :/ powera basılı tutup kapatıp acmayı denesem mi yoksa bekleym mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Biraz zaman alıcaktır arkadaşlar 1-2 gün müsade bana hemen vermeyeceğim iyice test etmem lazım :)

mümkün oldukça hatasız olsunda hocam.. prodan portlanan için genel hatalar kamera, art, şarj birde ses gibi duruyor
  • hocam sürekli lg logosu ekranı mı geliyor...
  • quote:

hocam sürekli lg logosu ekranı mı geliyor...
    arkadaslar az once almanya 20b yi indirdim flash toolu actım login falan diyo üyelik istiyo durum nedir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyksel06

quote:

yok hocam reboot edip açarsınız telefonu... rica ederim, güle güle kullanın...

tesekkur ederm ama :) kurulum tamamlandı reboot yaptı, ama su an lg logosunda beklıyor neden böyle oldu ki acaba :/ powera basılı tutup kapatıp acmayı denesem mi yoksa bekleym mi ?

Birde öyle dene hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Yükler vazgeçer geri kurar o yapar bir şeyler .

Not : Tıp bayramın mübarek olsun Dr . @Led Zeppelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 14 Mart 2014; 20:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Tester lazımsa gönüllü oluruz hocam tam bir gizlilik içinde Tabi haftasonu idare ederiz artık
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.