Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31703171317231733174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağolun hocam. ama şuan alt bar saydam değil onu nasıl saydam yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Çok sağolun hocam. ama şuan alt bar saydam değil onu nasıl saydam yapabiliriz?

Hocam romda öyle bir özellik yok xposed modülü varmı bilmiyorum bunların dışında alt barın saydam olduğu bir temada görmedim nasıl yapılacağı hakkında bilgim yok ihtiyaç duymadığım bir özellik zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cm13 22.12surum kullanan var mı? Birde son sürümlerde epey bir ilerleme kaydedildi diyebilirmiyiz?

Ben kullanıyorum.Sizin ilerlemeden kastınız tam olarak ne onu söylerseniz yardımcı olabilirim.

Şimdi ilk sürümlerde çok hatalar vardı,5 dakikada epey bug bulmuştum. İlerleme dediğim şu an kullanabilir durumda
    mıdır hocam ? Stabilmidir ?

Örneğin tarayıcıdan geri tuşuna basıp çıkınca görüntü kalitesi bozularak çıkıyor. Karşı taraf aramayı kapatınca geçersiz numara uyarısı veriyor,sonra yavaş şarj uyarısı var ama yavaş şarj yapmıyor şimdilik bunlar zamanla güncelleme aldıkça sorunlar giderilecektir. Şu anda Android 6.0 için 1 tane kernel çıktı ve xposed de var.Yani şu an için kullanımı etkileyecek büyük sorunlar yok ama size bunlar büyük sorun gibi gelebilir kullanıma göre değişir.

10update geçti halen bu ufak hataları duzeltemediler demekki, o tarayıcı hatası kötüydü.

Aynen öyle küçük hatalar maalesef düzelmedi. Tarayıcıdan video açınca donma sorunu var en kötüsü bu ama dediğim gibi kullanımı etkileyen büyük hatalar yok.

Hocam o dediğiniz bende olmuyor olmadı da ilk güncellemeden beri. Yanlız chrome kullanıyorum ben. Kendi tarayıcısı sıkıntılı şuan download yapmaya kalkınca çöküyor uygulama

Donma sorununu yandex tarayıcıda da yaşadım.

Hocam tertemiz chrome kullanın bana sorarsanız hem ruslar kazanmasın hemde siz mutlu olun. Denediğim tarayıcılar chrome ve dolphin onlarda sorun yaşamadım

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir milliyetçiliktir ya hocam? :)
    Ruslar dediğiniz millet sayesinde tekstil ve sebze ihracatımız ayaktaydı. Şimdi yerlerde. Neyse siyasiye çevirmeyeyim forumu ama katılıyorum chrome candır. Yandex benim gözümde hep virüs kaynağı gibi olmuştur nedense :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

O nasıl bir milliyetçiliktir ya hocam? :)
    Ruslar dediğiniz millet sayesinde tekstil ve sebze ihracatımız ayaktaydı. Şimdi yerlerde. Neyse siyasiye çevirmeyeyim forumu ama katılıyorum chrome candır. Yandex benim gözümde hep virüs kaynağı gibi olmuştur nedense :)))

Hocam o sebzeleride tekstilide satacak birini buluruz emin olun onlar nerden nasıl alacak onu düşünsün bence Bence milliyetçiliğin büyüğü küçüğü olmaz nerden darbe vursak yeridir o ruslara
    Tarayıcı konusuna gelirsek bence en iyi mobil tarayıcı chrome hem hız hemde kullanış olarak. Daha bu zamana kadar çöktüğüne şahit olmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 24 Aralık 2015; 2:55:55 >

• Beyler bu 6.0 g3 için çıktığında g3 ün 6.0 romunu direk port etme şansları var mı yoksa bize de 6.0 çıkmak zorunda mı ?

Neden diye sordum derseniz g4 5.1.1 ile gelmiş ti g4 de ki özellikler ise 5.0.2 roma port edilmişti.
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Arayüz değişmez muhtemelen eğer değişirse portlanabilir arayüz ama bu sistemin portlandigi anlamına gelmez bizim cihaz için 6 verilmezse aosp dışında portlanma olamaz

• Hocam, şuan ki bulunduğunuz romu öğrenebilir miyim rica edersem.küçükte olsa bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar whatsapp bildirim ışığının yanmama sorununu bende baska yasayan var mi ışığın rengini degistirdim yine ayni. Cloudy g2 3.3 kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Lollipop romlarin tamamında var sanırım o sorun hocam. Çok uyuz bir durum msj okumama rağmen ışık yanıp duruyor.

Xceed build 15 çıkmış bu arada arkadaşlar.

• Hocam yalnız o kişi tam tersi olaydan bahsetmiş yani yanmadığından:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Lollipop romlarin tamamında var sanırım o sorun hocam. Çok uyuz bir durum msj okumama rağmen ışık yanıp duruyor.

Bende hic yanmiyo ki :)

• radyosu olanlar cloudy veya alternatif romda baksınlar radyoya kayıt tuşunu ekledim ama bende çalışmıyor çalışan var mı

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

http://www51.zippyshare.com/v/uLsSSpov/file.html

fmradio klasörüne kayıt olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 24 Aralık 2015; 21:21:40 >

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Kusuruma bakma hocam dikkat etmemişim hiçbir fikrim yok

• PowerG2 2.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

O halde ben şanslıyım ışık sorunu yok sadece kamera kayıt etmiyor google kamera ile kayıt ediyorum.

• Arkadaşlar ankara da lg servisi nerede var? mecidiyeköy vintek gibi rica ettiğimiz zaman hemen arızayı yapan,
    kuzenimin g2 sinin ekranı sararmış garantisi devam ediyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Thunder 2.2 romu deniyorum,şu an iyi duruyor,şöylede bir resmi çektim,herhalde aosp böyle bir çekim
    yapamazdi ;)

http://i.hizliresim.com/MLlBlg.jpg
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    O ışıkta mükemmel çekmiş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Arkadaşlar ankara da lg servisi nerede var? mecidiyeköy vintek gibi rica ettiğimiz zaman hemen arızayı yapan,
    kuzenimin g2 sinin ekranı sararmış garantisi devam ediyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Sıhhiye necatibey de fırat elektronic var başka da yok galiba.
    düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safeline -- 25 Aralık 2015; 8:32:49 >
  • 
Sayfa: önceki 31703171317231733174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.