Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3023. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30213022302330243025
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozqur35

Hocam CPU sayfasındasınız şuan. Sayfayı bir kez daha sağa çekin yukarıda GPU yazacak ordan ayarlayacaksınız.

Hicbie ayarda tik cikmiyro hocam. Hepsinde kirmizi oluyor resimdeki gibi.

@Resurrectionn hocanin dedigi npryide flashladim.fakat degisen birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah çok ilginç. Siz wpr yi yükledikten sonra wipe cache ve dalvik yaptınız mı? Ben twrp'den yaptım çünkü hocam kernel çekirdeği her uygulamayı tanısın diye. Büyük ihtimal benden başka yapan yok forumda o yüzden kimsede synapse izin vermiyor değişikliğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 13 Ekim 2015; 13:46:32 >
  • Bu synapsede ses ayarlama falan varmı doride kendi arayüzünden hoparlör mic vs ayarlıyorduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozqur35 kullanıcısına yanıt
    Kernel yukledikten sonra wipe yapmak gereksiz diye biliyorum yanlış mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

dpi değiştirmeden üst bardaki yazıları, simgeleri küçültmenin yolu yok mu? telefon rootlu durumda.

Eğer lolipop kullaniyosaniz sirasiyla bunlari twrp den flashlayin.

http://www.mediafire.com/?8aw6vk3pwgzatp9

http://www.mediafire.com/?89w2er2bu5x9cx9

Sirasi onemli mi yuklerken?

• GpRsCi kullanıcısına yanıt
    Ben Nexus kökenliyim her recovery çıkışında wipe yapılacak diye öğrendik hocam 😄 o yüzden heleki kernel gibi beyinle uğraşıyorsak bence mecburuz yapmaya. En azından kitkata kadar böyleydi. Art'a geçişte meta değişti tabi bende artık nexus kullanmıyorum haliyle. Wpr yi wipe la deneyin bakalım sonuç ne olacak. Tek sıkıntısı 170 küsur uygulamayı optimize etmesi açılışta :) Bu arada synapse'de ses ayarı var speaker ve headphone olarak ikisi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur35 -- 13 Ekim 2015; 14:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Ben Nexus kökenliyim her recovery çıkışında wipe yapılacak diye öğrendik hocam 😄 o yüzden heleki kernel gibi beyinle uğraşıyorsak bence mecburuz yapmaya. En azından kitkata kadar böyleydi. Art'a geçişte meta değişti tabi bende artık nexus kullanmıyorum haliyle. Wpr yi wipe la deneyin bakalım sonuç ne olacak. Tek sıkıntısı 170 küsur uygulamayı optimize etmesi açılışta :) Bu arada synapse'de ses ayarı var speaker ve headphone olarak ikisi sadece.

Onemli degil hcoam o kadar.

Wpr olani kurdum. Wipe yapmadim. Gecinip gidiyoruz.

• Ben GPU ekstra tüketim diye kıstım hocam zaten kendi kişilsel ayarımdır hep. Güle güle kullanın 😊

• Npr sürümünün v10 güncellemesi neden gözükmüyor?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• arkadaşlar telim 32 gb bu cloudy g2 3.3 ü ne zaman kurupta sonra 32 gb yanlış flşlamıyorum stock kdz flaşlasam telimin hafızası 16 gba düşüyor sonra uğraşıyorum şimdi gene geçesim var yane g2 3.3 üstüne xceed 10 kernelini kurucam sizce geri dönüşlerde nerde hata yapıyorum ayrıca bu g2 3.3 ü kk bootloader la mı kurmak gerekiyor direk twrp den rom dosyasını kurmak yanlış mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

quote:

dpi değiştirmeden üst bardaki yazıları, simgeleri küçültmenin yolu yok mu? telefon rootlu durumda.

Eğer lolipop kullaniyosaniz sirasiyla bunlari twrp den flashlayin.

http://www.mediafire.com/?8aw6vk3pwgzatp9

http://www.mediafire.com/?89w2er2bu5x9cx9

Sirasi onemli mi yuklerken?

Önemli değil galiba ama benim bunu aldigim yerde sırasıyla flashlayin diyodu bende öyle yazim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: McAwesome

arkadaşlar telim 32 gb bu cloudy g2 3.3 ü ne zaman kurupta sonra 32 gb yanlış flşlamıyorum stock kdz flaşlasam telimin hafızası 16 gba düşüyor sonra uğraşıyorum şimdi gene geçesim var yane g2 3.3 üstüne xceed 10 kernelini kurucam sizce geri dönüşlerde nerde hata yapıyorum ayrıca bu g2 3.3 ü kk bootloader la mı kurmak gerekiyor direk twrp den rom dosyasını kurmak yanlış mı

++ bende zip olarak stock lollipopa gecemiyorum lg logosunda kaliyor bootloader degistirdim baseband degistirdim yinede ayni sikinti var sanirim twrpden kaynakli

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    Wpr olarak yukleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

arkadaşlar telim 32 gb bu cloudy g2 3.3 ü ne zaman kurupta sonra 32 gb yanlış flşlamıyorum stock kdz flaşlasam telimin hafızası 16 gba düşüyor sonra uğraşıyorum şimdi gene geçesim var yane g2 3.3 üstüne xceed 10 kernelini kurucam sizce geri dönüşlerde nerde hata yapıyorum ayrıca bu g2 3.3 ü kk bootloader la mı kurmak gerekiyor direk twrp den rom dosyasını kurmak yanlış mı

++ bende zip olarak stock lollipopa gecemiyorum lg logosunda kaliyor bootloader degistirdim baseband degistirdim yinede ayni sikinti var sanirim twrpden kaynakli

acaba cloudy g2 3.3 ün yarattığı bi sıkıntımı

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Suan wpr yuklu zaten. Ayar yapilan surumu wpr saniyodum ama nprymis. Onun icin npryi ariyorum

• Arkadaşlar c.g2 3.3. için xpreria klavye linki verebilecek var mı?
  • Cloudy 3.3 de konferans gorusmesi yapabilen var mi, cagriyi birlestirirken hata aliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

acaba cloudy g2 3.3 ün yarattığı bi sıkıntımı

Daha oncede cloudyde sikinti yasamistim yazilim cokmustu brick olmustu yani kurtarana kadar canim cikmisti yine var bi sikinti ama cozucem

• quote:

Orijinalden alıntı: safeline

Arkadaşlar c.g2 3.3. için xpreria klavye linki verebilecek var mı?

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3429695&d=1438819820

• Eyvallah üstad
  • 
Sayfa: önceki 30213022302330243025
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.