Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29852986298729882989
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Bu inazuma romdan istediğini alamayan olursa xceed kernel ile denesin birde. Xceed kernel adam etti bende kasılma sorunu ortadan kalktı şimdi 1 2 gün içinde cloudy ile kıyas edebilirim. Bu romda kalmak istiyorum çünkü geliştirici ilgili ve destek verecek gibi gözüküyor cloudy ise artık güncelleme vermez.

Yahu bu inazuma Roma adam 2g3g widgeti bile koymamış onun yerine bir sürü IVIR zıvır uygulama var şaka gibi
    Merak eden olursa Verizon 39A nın linki aşağıda,v1 ve v2 fixleri kuruluyor.Benim son dönemde en
    memnun olduğum rom budur.Geek bench 3 te overclock yapılmış gibi puan alıyor.

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/verizon-perfect-update-t3109958

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Merak eden olursa Verizon 39A nın linki aşağıda,v1 ve v2 fixleri kuruluyor.Benim son dönemde en

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/verizon-perfect-update-t3109958

Alıntıları Göster
    Dorimanx 5.7 test

News Update.
    Kernel 5.7
    20/09/15

*Updated all CPU GOVS with more checks to prevent BUGS in CPU code when GOV start on cores.
    This should prevent many random unknown reboots.
    Thanks to Alucard for help! for more info see GIT.
    *Updated LMK code that was found bugged and crashed kernel when there was LOW RAM. in some
    rare conditions. now more stable.
    *Merged few updates to memory code from 3.10.y updates.

• quote:

Eyvallah ustam şu an insuma rom deniyorum olmadi bu senin romu kuracagim sen memnunsun bsksana bir de hangi kernelle kullaniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Eyvallah ustam şu an insuma rom deniyorum olmadi bu senin romu kuracagim sen memnunsun bsksana bir de hangi kernelle kullaniyorsun

Alıntıları Göster
    Birşey değil kardeş,şu an dorimanx 5.6 ile kullanıyorum,default ayarda çok memnunum.istersen GPU hızını 533
    arttırabilirisin.Xposed kurmadım pil dende memnunum.

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam ROM'un kurulum aşamasında göremedim. O yüzden sormuştum adım adım ne yapılacak diye. Konuya da bir soru sordum gerçi cevap veren olmadı. Tekrar sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hocam ROM'un kurulum aşamasında göremedim. O yüzden sormuştum adım adım ne yapılacak diye. Konuya da bir soru sordum gerçi cevap veren olmadı. Tekrar sorayım.
    Arkadaşlar, MTP moduna geçmiyor telefon. Neden böyle oldu bilmiyorum. MTP seçince ondan bir önce aktif olan moda otomatik geçiş yapıyor. Şarj oluyor veya diğer modlara geçiyor. Ayrıca USB debugging seçeneği silik hale geliyor kablo takılıyken. Sürücüleri silip baştan kurdum, fayda etmedi. İlk defa böyle bir saçmalıkla karşılaşıyorum.
  • Xceed wpr son sürüm vermiş olduğum linkteki sürüm mü? Bir de bu wpr bütün ayarları yapılmış hali mi?https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347798329

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 20 Eylül 2015; 20:06:11 >
  • Arkadaslar youtube playbackground modulu kullanan calisiyor mu sizde?

• Bu inazuma guncel gozukuyor. Ama satusbar falan buyuk birde bu uygulamalari sadelestirse iyi olur.

• Inazuma ya es dosya yöneticisi ile temizlik yaptıktan sonra xceed kurdum gayet akıcı ve stabil dori ile çok kasıyor akıcı değil

• charliee kullanıcısına yanıt
    Son YouTube ile güncel background çalışmıyor. Bir önceki YouTube sürümünü bulup kurdum, şu anda sorunsuz. 33 numaralı versiyon olması lazım desteklenen YouTube'un.

Arkadaşlar DorimanX 5.7 ile Cloudy G3 3.3 kurdum. Şimdilik genel işleyişten memnunum. Pil ömrünü de daha sonra göreceğiz.
  • Beylerrr

Cm tabanli rom kullaniyorum. Qremote cok iyiydi. Ancak kuramadim onu.

Duzgun calisan kumanda programi var mi? Smart ir remote kurdum. Nasi programsa anlamadim bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Selamün aleyküm arkadaşlar

D802 modeline MIUI 7 yüklemek istiyorum ancak gereksinimlerini hiç bir yerde bulamadım hangi bootloader gerekiyor felan bunları bilmiyorum

Şuan CM12.1 kurulu wipe yapıp üzerine MIUI flashliyorum telefon açılıyor gibi oluyor MIUI açılış ekranında kalıyor sanırım bootloader uyumlu değil, rica etsem tam olarak gereksinimleri yazabilir misiniz?

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevap icin

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Evet son sürüm.Wpr overclock yapamazsın sadece.

• Uzun zamandır beklenen cheloz rom v2.00 eklendi.htcmania forumdada bulabilirsiniz. Tepkileri gayet hızlı. Batarya yi henüz test ediyorum.

• quote:

Uzun zamandır beklenen cheloz rom v2.00 eklendi.htcmania forumdada bulabilirsiniz. Tepkileri gayet hızlı. Batarya yi henüz test ediyorum.

Hocam indirme linkini verir misiniz?

• Abicim No name inzuma verizon cheloz cloudy var bunlardan hangisini kullanacağımı şaşırdım hergün farklı rom kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su farklı rom olaylarına fazla girmemek lazim bence artik herkes kafasına göre rom çıkartmaya başladı bu yönden ios u seviyorum zaten bi rom çıkıyor bi de jb si çıkıyor oluyor bitiyor androidde ise bi telefona 500 tane rom var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvana08

Su farklı rom olaylarına fazla girmemek lazim bence artik herkes kafasına göre rom çıkartmaya başladı bu yönden ios u seviyorum zaten bi rom çıkıyor bi de jb si çıkıyor oluyor bitiyor androidde ise bi telefona 500 tane rom var ya

Ustam ios mu yükselttiğin sürümden geri dönebilir misin her yeni bir iOS bir telefonu bitiriyor yani neresi güzel bunun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29852986298729882989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.