Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.834.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
61 oy
Sayfa: önceki 29632964296529662967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu söylemedim,oda %100 kalabilir çok farketmiyor %97 ile kalite farkı

Orijinalden alıntı: ertank07

onu söylemedim,oda %100 kalabilir çok farketmiyor %97 ile kalite farkı

O zaman 7-6-16

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsappdan direk resim gönderirken resimi kesinlikle bulanık çekiyor. Elim gram oynamıyor ama yinede bulanık 10 kere denedim hepsi aynı, kendi kamera uygulamasından denedim sorunsuz çekiyor. Sizde de öyle bir soeun var mı? Kullandığım rom cloudy 3.1

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam 4gye gectigimizde ulasabilecegimiz maksimum hiz kac peki

150 Mbps

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: Berkant Ayhan Karabudak

Arkadaşlar, şu romların hataları bıktırdı beni. Yok yeniden başlatıyor yok başka bişe yapıyor. Bana Stock KitKat altyapılı, sorunsuz bir rom önerirseniz çok sevinirim.

G2 için çıkmış en iyi sürüm budur. Root edip gereksiz uygulamaları sildiniz mi tadından yenmez

http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW999016432109876543213/D80220H_00.kdz

Benim cihazımda bir sorun olduğunu düşünüyorum, KDZ atmaktan korktuğumdan Stock ROM'a dönüş için hep sizin yaptığınız dosyayı kullanıyorum, önceden kötü bir anım olmuştu ve TOT atmak zorunda kalmıştım G2 ile hiçbir bilgim yokken. Yüzde 10 parlaklık ile bile, en fazla 3 veya 3.30 saat gibi bir ekran süresi alıyorum ve bu bütün ROM'lar için geçerli. Sebebini anlamadığım şekilde bu ay başladı bu sorun, ek olarak durduk yerde de arkada hiçbirşey çalışmıyorken bile ısınmaya başlıyor, gereksiz uygulamalar da yok sosyal medya uygulamaları sadece. Garantiye veresim var. Bir süreliğine sizin yaptığınız Stock ROM'u atacağım ve garantiye vereceğim en kısa zamanda. Daha sonrasında ise KDZ korkumu yenersem atacağım.

• iyi akşamlar miu 7 için quıck remote varmı
    AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W|
  • Miui v7 kullanıyorum. Dün Twitter'a girmeye çalıştım, giremedim. Beyaz ekran gelip hemen kapanıyor. Uygulamayı silip yeniden yüklediğimde sorun düzelmişti. Ama bugün tekrar aynı sorun devam ediyor, nasıl çözüm bulabilirim?

Birde Miui'nin şu her uygulamayı açtığında izin istemesini falan nasıl iptal edebilirim, supersu'yu aktif edip kendi güvenlik uygulamasını ve kendi root sistemini kaldırmak istiyorum, yardımcı olur musunuz?

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Whatsappdan direk resim gönderirken resimi kesinlikle bulanık çekiyor. Elim gram oynamıyor ama yinede bulanık 10 kere denedim hepsi aynı, kendi kamera uygulamasından denedim sorunsuz çekiyor. Sizde de öyle bir soeun var mı? Kullandığım rom cloudy 3.1

Aynısı bende de var cloudy 3.3 kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ozguradam1

Cloudy 3.3 çok hata vermeye başladı.stok lopipop rom olarak en stabil,en başarılı rom hangisi?

Suan en basarili rom bana gore cloudy 3.3 ne hatasi aliyorsunuz soylerseniz yardimci olalim

Whatsappdan direk resim gönderirken resimi kesinlikle bulanık çekiyor. Elim gram oynamıyor ama yinede bulanık 10 kere denedim hepsi aynı, kendi kamera uygulamasından denedim sorunsuz çekiyor. Sizde de öyle bir soeun var mı? Kullandığım rom cloudy 3.1

@coco1912

Rom la alakası olmaması muhtemel whatsapp ta son güncellemelerle garip hatalar geliyor led ışın sönmemesi bildirim sesinin kapanması gibi bu da onlardan biri muhtemelen

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

@coco1912

Rom la alakası olmaması muhtemel whatsapp ta son güncellemelerle garip hatalar geliyor led ışın sönmemesi bildirim sesinin kapanması gibi bu da onlardan biri muhtemelen

cloudy 3.3 kullanıyorum aynı sorun bendede var. Genelde whatsappın kamerası stock a göre kötü çekiyor ama bu bambaşka bi kötü yani

• Bende aynı romdayim sıkıntı yok bundan dolayı uygulamada olabilecegini söyledim

Buradan whatsapp i indirip kurarak test edebilirsiniz normal çekiyor bende

https://www.whatsapp.com/android/

• Lp 502 kullaniyorum bir arkadas xceed kerleni yükleyince ekran goruntusunu 4 saat aliyorum demisti xceed yukluyorum ama bu seferde telefon acilmiyor download moda girip tekrar yuklemek zorunda kaliyorum. Xceed veya baska onereceginiz kernel varmi birde yukleme bilgilerini verebilirmisiniz

• Bende hep oradaki sürümü takip ediyorum hocam sorun var hala.

Edit: Ayarlardan smart cleaning ile uygulama önbelleklerini silince düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 30 Ağustos 2015; 20:06:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.