Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.686.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V3 de şarj problemi çekmiyorum. FREE ram 800 den aşağı düşmüyor.

Şu an tek Problem radyo ve kilit Ekranı resmini değiştirememem. Sanırım başka problemim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

V3 de şarj problemi çekmiyorum. FREE ram 800 den aşağı düşmüyor.

Şu an tek Problem radyo ve kilit Ekranı resmini değiştirememem. Sanırım başka problemim yok.

Galeriden girip istedigin resmi uygulayamiyor musun. Bende sorunsuz oluyorr

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Yok aga kilit Ekranı değişmiyor Hiç bir türlü. Ana ekran ok ama kilit yalan. Kırmızı helyum lu balonlar var

• Legend. kullanıcısına yanıt
    bızım telefonları atalım o zaman cope
  • quote:

Yok aga kilit Ekranı değişmiyor Hiç bir türlü. Ana ekran ok ama kilit yalan. Kırmızı helyum lu balonlar var

Ilginc valla birinde calisirken birinde calismamadi. Birinde sarj iyiken birinde kotu olnasi
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bızım telefonları atalım o zaman cope

Birde benim ki yeni daha malum garanti yenisini vermisti. Bu rom isine harcadigim zamani okula harcasm mezun olmustum :)

• Dün gece 2 gibi G Pro2'den 10G'ye geçtim.Root+Mod attım ve 3 gibi uyudum.(Şarj fulldu)Bugün saat 10 gibi uyandım baktım şarj 100.Yani beklemede şarj yememiş.
    Ancak G Pro2 kamerası mükemmeldi.
    Bir de Google play Marketten MirrorOp Sender(projeksiyona kablosuz bağlanmak için) indirdim.2 gün önce G Pro2 romundayken register kısmından 20 liraya satın almıştım ancak şu anda benden yine register istiyor?Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Beyler bende v3 kurdum. Sabah ful şarjla çıktım. Şuan %98. Sıkıntı yok romda. Hata falan görmedim ben. Ancak knock on pek sağlıklı değil sanki. Kimi zaman yani.

+ navigasyon düğmelerini ufaltma çıkmadımı bu rom için?
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Play store linnkine girip satıcının iletisim mail adresine durumu anlatan birmail atin.Muhakkak ilgilenip halleder..

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Ok de gec hocam hallolmuştur umarım...

• Arkadaşlar G PRO V3 te whatsapp doğrulama sıkıntısı yaşayan oldumu? Önce sms olarak sms doğrulaması başarısız oldu diyor. Sonra beni ara diyorum, bu seferde sesli doğrulamada çok kez başarısız oldunuz. Lütfen destekle iletişime geçin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -metod- -- 13 Mart 2014; 12:25:54 >
  • -metod- kullanıcısına yanıt
    rom sıkıntılı.. stok 4.4.2 yada 10f den sonrakı bır jb ye gecın derım yada costum romlara bakın suan ıcın kullanılabılıcek bır rom degıl. sıkıntıların cozulmesı lazım gelıstırıcısı tek basına bırseyler yapmaya calısıyormus yardım almadan..
  • Ben de v3 deyim ana şuan bir sıkıntı yaşamıyorum. Whatsapp da şak diye onayladı. Bence silip bir daha yükle.

• Pardus HD RoM™ Classic romunu kurdum ,
    birkaç deneme rağmen wifi çalışmıyor ,

ağlar görünüyor fakat şifre girdiğimde zayıf bağlantı uyarı veriyor ve bağlantı sağlanmıyor.
    Farklı modemlerde denedim..Ev ve işyeri

yardımlarınızı bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 13 Mart 2014; 12:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hburak

Pardus HD RoM™ Classic romunu kurdum ,
    birkaç deneme rağmen wifi çalışmıyor ,

ağlar görünüyor fakat şifre girdiğimde zayıf bağlantı uyarı veriyor ve bağlantı sağlanmıyor.
    Farklı modemlerde denedim..Ev ve işyeri

yardımlarınızı bekliyorum....

@PendroZ

• quote:

Ben de v3 deyim ana şuan bir sıkıntı yaşamıyorum. Whatsapp da şak diye onayladı. Bence silip bir daha yükle.

Bende de sikinti cikarmadi.. sarjda su anicin 4.30 saat ve 2.30 saat ekran suresi mobil veri acik yuzde 50. Cpu yu ondemand yapinca biraz daha az sarj yer oldu sanku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 13 Mart 2014; 12:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

An itibarı ile 71e düştü. Bir de arkadaşlar. Hangi stok programlar kaldırılırsa sıkıntı çıkarmaz. Ya da hangileri kaldırılmalı, hangileri kaldırılmalı dondurulmalı. Bir liste şeklinde bilen bir arkadaş yapsa çok.makbule geçerdi valla. Yazı yazana kadar 69 oldu şarj. Büyük problem valla. Sanırım en iyisi stock 4.4.2 artı root + xposed ve modülleri. Ama dönüş sıkıntılı arkadaş. Gözüm kesmiyor. Yazı sonu şarj 67

No frills Cpu Control diye bir program var onu kurup duzenleyicin ne olduguna bakar misin

Baktım hocam.performance ayarlı. Ayarları nasıl yapmam lazım. Ve etki edermi?

Ve tam 5 saate şarj yüzde 23 te.sadece chrome ve stock tarayıcı açık kullandığım uygulama olarak toplasan ekran açık kalma süresi 3 saat falan dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butkuci -- 13 Mart 2014; 13:03:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

An itibarı ile 71e düştü. Bir de arkadaşlar. Hangi stok programlar kaldırılırsa sıkıntı çıkarmaz. Ya da hangileri kaldırılmalı, hangileri kaldırılmalı dondurulmalı. Bir liste şeklinde bilen bir arkadaş yapsa çok.makbule geçerdi valla. Yazı yazana kadar 69 oldu şarj. Büyük problem valla. Sanırım en iyisi stock 4.4.2 artı root + xposed ve modülleri. Ama dönüş sıkıntılı arkadaş. Gözüm kesmiyor. Yazı sonu şarj 67

No frills Cpu Control diye bir program var onu kurup duzenleyicin ne olduguna bakar misin

Baktım hocam.performance ayarlı. Ayarları nasıl yapmam lazım. Ve etki edermi?

Bugra ustadimiz ilk sayfaya koymustu onlarla ilgili bilgileri bir Bak istersen hangisi uyarsa sana oyle yaparsin..

• Legend. kullanıcısına yanıt
    v1 v2 v3 dede sarj sıkıntısı cektı telefon yuklemıyorum arkadas telefon follos oldu yukle kaldır hard reset
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

v1 v2 v3 dede sarj sıkıntısı cektı telefon yuklemıyorum arkadas telefon follos oldu yukle kaldır hard reset

Hocam 4.4.2 icin root yaptilar mi? Simdi tekrar 10c'ye donup rootlayip twrp uzerinden 4.4.2 kurmaya useniyorum Ne yapabiliriz?

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.