Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

v3 ten geri dönüş yaptım.. 4.4.2 ye recovery gelmeyeme dek te 4.2.2 yada paranoid 4.4.2 romda kalmayı tercih ettimm.. v3 te bazı hatalar göze çarptı maalesef..

Ne gibi hatalar kilit ve radyo disinda.. brnde v3 kullaniyorum da su an

kilit hatası
    radyo yok.
    pil baya hızlı gidiyor..

en önemliside recovery yok.. daha ne olsun :)

Recovery zaten kitkatlarin hicbirinde yok duvar kagidibi galeriden hallediyorum. 311 serisi zaten radyo yok. Pil ise aktif kullanmayla 5 saat kullanim 3 saatte ekran ile yuzde 50 oda fena gelmedi.. extra ozellikler de cabasi ...kismet artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

v3 ten geri dönüş yaptım.. 4.4.2 ye recovery gelmeyeme dek te 4.2.2 yada paranoid 4.4.2 romda kalmayı tercih ettimm.. v3 te bazı hatalar göze çarptı maalesef..

Ne gibi hatalar kilit ve radyo disinda.. brnde v3 kullaniyorum da su an

kilit hatası
    radyo yok.
    pil baya hızlı gidiyor..

en önemliside recovery yok.. daha ne olsun :)

Recovery zaten kitkatlarin hicbirinde yok duvar kagidibi galeriden hallediyorum. 311 serisi zaten radyo yok. Pil ise aktif kullanmayla 5 saat kullanim 3 saatte ekran ile yuzde 50 oda fena gelmedi.. extra ozellikler de cabasi ...kismet artik

Beğeni görecelidir her zaman.. bana saygı göstermek düşer :)

• v3 deki en önemli sıkıntılar radyo yok pil tüketimi fazla bide eko sorunu var gibime geldi düz başka telefonla aradım normal konuşmada yankıgelmedi ama bağırdım mı yankı geldi gerçi telefonlar yakındı birbirine belki bağırmamda kendi sesim lg g2 ye de gitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 13 Mart 2014; 8:18:26 >
  • bugun wifiside sikinti yaptı v3 wifi baglanmıyor beklemede %50 sarj yemıs gece.. !!
  • dün akşam saat 12 de pilden çıkardım normal şarjdı yani dolunca biraz daha beklemedim hemen çıkardım malum lg nin şarjı sanki %110 sabah 7 de %97 kalmıştı
    acele kernel ve custom recovery şart buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

dün akşam saat 12 de pilden çıkardım normal şarjdı yani dolunca biraz daha beklemedim hemen çıkardım malum lg nin şarjı sanki %110 sabah 7 de %97 kalmıştı
    acele kernel ve custom recovery şart buna

Soyle bir sey gordum.. cpu yukledikten sonra islemci ayari perfomance ayarlanmis. Bilmiyorum etkisi olur mu sarjaa.. benimde bugun su gibi iciyor sabah 8 de ciktim full sarjla simdi. Yuzde 85 kaldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 13 Mart 2014; 9:34:37 >
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, sabah 8.00 da ben de full sarj ile çıktım. An itibari ile 77 ye düştü. Bir de dün ilk defa uzun sürdü sarj olması. Anlam veremedim. Oysa ilk günlerde daha stabildi pil. Bir şey geldi aklıma , galaxy s 2 de full wipe falan yaparken batery ile ilgili bir bölüm vardı sanki. Oradan pilin durumunu da sıfırlıyorduk. Bu romu kurmadan önce aklima gelmedi bakmadım, var mı acaba philz de ya da twrp de böyle bir şey?

• cpu sürekli çalışıyor da ondan pil biteriyor governoru değişsem reset atıyor şu hali stabil değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

cpu sürekli çalışıyor da ondan pil biteriyor governoru değişsem reset atıyor şu hali stabil değil

Ben ondemand /sio yaptim sorun yok.. ama 2 saatte yuzde 20 gitti ekran da 30 dakika ... hic verimli degil su an icin pil

• Deşarjın biraz hızlı olduğu izlenimi bende de oluştu ama o kadar vahim görünmüyor şimdilik.
    Gece %70 le bıraktım, sabah %68 di. (7 saat sonra)

2 saatte %3 gitti, biraz internet, hava durumu, 5-10 kez aç kapa.

Sorunu yaşanlar iyi bir kalibrasyonla belki çözüme ulaşabilir. Bunun için programlar var.
  • An itibarı ile 71e düştü. Bir de arkadaşlar. Hangi stok programlar kaldırılırsa sıkıntı çıkarmaz. Ya da hangileri kaldırılmalı, hangileri kaldırılmalı dondurulmalı. Bir liste şeklinde bilen bir arkadaş yapsa çok.makbule geçerdi valla. Yazı yazana kadar 69 oldu şarj. Büyük problem valla. Sanırım en iyisi stock 4.4.2 artı root + xposed ve modülleri. Ama dönüş sıkıntılı arkadaş. Gözüm kesmiyor. Yazı sonu şarj 67

• quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

Deşarjın biraz hızlı olduğu izlenimi bende de oluştu ama o kadar vahim görünmüyor şimdilik.
    Gece %70 le bıraktım, sabah %68 di. (7 saat sonra)

2 saatte %3 gitti, biraz internet, hava durumu, 5-10 kez aç kapa.

Sorunu yaşanlar iyi bir kalibrasyonla belki çözüme ulaşabilir. Bunun için programlar var.

Ne gibi programlar meselA ?

• KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    6 saatte (gece 2 2.30 gıbı bıraktım 8 de kalktım telefonu % 55lerden %20 de buldum)

benı gene 10f paklar gıbı 4.4.2 open gelmedıkten sonra rom felan denemıyecem artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

An itibarı ile 71e düştü. Bir de arkadaşlar. Hangi stok programlar kaldırılırsa sıkıntı çıkarmaz. Ya da hangileri kaldırılmalı, hangileri kaldırılmalı dondurulmalı. Bir liste şeklinde bilen bir arkadaş yapsa çok.makbule geçerdi valla. Yazı yazana kadar 69 oldu şarj. Büyük problem valla. Sanırım en iyisi stock 4.4.2 artı root + xposed ve modülleri. Ama dönüş sıkıntılı arkadaş. Gözüm kesmiyor. Yazı sonu şarj 67

No frills Cpu Control diye bir program var onu kurup duzenleyicin ne olduguna bakar misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 13 Mart 2014; 10:24:56 >
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    sarjı en ıyı romlar jb romlar 4.4.2 de pek saglıklı degıl malesef.

gerı donus cokta zor degıl bıraz konuya hakımsenız
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

6 saatte (gece 2 2.30 gıbı bıraktım 8 de kalktım telefonu % 55lerden %20 de buldum)

benı gene 10f paklar gıbı 4.4.2 open gelmedıkten sonra rom felan denemıyecem artık

Sende boyle yaparsan duzelir belki dedigim gibi performance ayarlamis duzenleyiciyi .. gece bile maximum calisiyordur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 13 Mart 2014; 10:30:06 >
    performance ayarlasa telefon cok ısınır telefonda hıcbır ısınma yoktu neredeyse... uyumsuz bırseyler var ve sureklı telefonu yoruyor buda.. open kıtkatlarla adam gıbı bı trwp gelmeden yuklemıyecem bı daha rom mom
    Mesela;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2261062

Play de de farklı proglar var.
    Search: battery calibration root

OS'un pil okuma bilgisinden şüphelenenler deneyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

performance ayarlasa telefon cok ısınır telefonda hıcbır ısınma yoktu neredeyse... uyumsuz bırseyler var ve sureklı telefonu yoruyor buda.. open kıtkatlarla adam gıbı bı trwp gelmeden yuklemıyecem bı daha rom mom

V2 de de vardi sorun galiba .. ama alistim knock code , kamerasina ah ah yurda geceyim bende bakacagim duruma ..

kamerasına bende hastaydım ama yapacak bırsey yok telefonun oncelıgı sarj olacak sarjı onemsemesem gıder ıphone alırdım

suan gerı 10f ye donuyorum %30 olmus bıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 13 Mart 2014; 10:33:52 >
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.