Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28512852285328542855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jinjin

Tüm WIPE'lerı yapın çünkü sürüm stabil. Uzun bir süre yeni versiyon çıkmayacak, sorunlardan uzak kullanmak için bu sürümde gerekli WIPE yapmak.

Tamamdir hocam,vaktim oldugu zaman kurarim o zaman temiz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4X HD

ÇIKTIIIIIII

Saldırın:http://get.xda-developers.com/dl/7/7/6/2/CloudyG2_3.3.zip?key=ENAKmVb4YkWy8Co1DpX_ww&ts=1436089955

İndirme linki açılmıyor yok mu acaba başka indirme linki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: z@bers

quote:

ÇIKTIIIIIII

Saldırın:http://get.xda-developers.com/dl/7/7/6/2/CloudyG2_3.3.zip?key=ENAKmVb4YkWy8Co1DpX_ww&ts=1436089955

İndirme linki açılmıyor yok mu acaba başka indirme linki??

Alıntıları Göster
    indiriyorum ben 129kb ile filan çok yavaş yaw 16mb internet var.

• Ben o link ile IDM üzerinden indiriyorum şu an dosyayı ama tarayıcıda açılmıyor evet. Buyurun buradan indir deyin;http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13425
  • quote:

Ben o link ile IDM üzerinden indiriyorum şu an dosyayı ama tarayıcıda açılmıyor evet. Buyurun buradan indir deyin;http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13425

Eyvallah hocam bu çalışıyor..
  • Yeni versiyonmu gelmiş kuranlar yorum yapabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

brickli teli garanti yapiyor mu?

Bilmiyorum hocam yeni cihaz yollayacaklarmis SMS attilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Yeni versiyonmu gelmiş kuranlar yorum yapabilirmi
    Merhaba arkadaşlar cloudy 3.2 kullandığımdan beri(2gündür) 3g bağlantıda sorun yaşıyorum. önceside quetzal 1.3 rom kullanıyordum. cloudyg2 3.2 ye geçmek için 6UR/TURKEY_OPEN_16G v30b kdz yükledim sonra cloudy temiz kurulum yaptım otg den. cihazım LGD802 yani TR olan sürüm değil. şu anda 3.3 çıktı temiz kurulum için d802tr 30c kdz yükleyip o şekilde mi geçeyim yoksa fransa 30e romundan mı geçeyim. yada bildiğiniz sağlam bir baseband var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyesref -- 5 Temmuz 2015; 13:43:37 >
  • quote:

Ben o link ile IDM üzerinden indiriyorum şu an dosyayı ama tarayıcıda açılmıyor evet. Buyurun buradan indir deyin;http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=13425

Allah Allah Allah saldırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Allah Allah Allah saldırın

Alıntıları Göster
    Çok yavaş iniyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Acaba şu dpi sıkıntısı bu romda da var mı?

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Saldırmayın sakin olun

760 kb/sn ile başladığım yolculuğa şu anda 85 kb/sn ile devam ediyorum şafak %17..
  • quote:

Tüm WIPE'lerı yapın çünkü sürüm stabil. Uzun bir süre yeni versiyon çıkmayacak, sorunlardan uzak kullanmak için bu sürümde gerekli WIPE yapmak.

Hocam geçen gün sizin paylaştığınız xposed güncellemesini yapmıştım şimdi hangisini flaslayayım.

• quote:

Saldırmayın sakin olun

760 kb/sn ile başladığım yolculuğa şu anda 85 kb/sn ile devam ediyorum şafak %17..
    CloudyG2 3.3 released

Notes:
    - I updated F.A.Q so remember to read them first before posting anything.
    - I use my own code to have better Sunny/Cloudy weather detection (LG doesnt support these weather animations by default so their code merge them badly).
    - Patched LGQRemote to have full devices and branches (original G4 file doesnt have them).
    - I said it clear that no support for CDMA, you can try if u wish, but dont report about the issues.
    - I wont release any version more so soon, so better to do a clean flash.

demiş cloudyfa üstad

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

CloudyG2 3.3 released

Notes:
    - I use my own code to have better Sunny/Cloudy weather detection (LG doesnt support these weather animations by default so their code merge them badly).
    - Patched LGQRemote to have full devices and branches (original G4 file doesnt have them).
    - I said it clear that no support for CDMA, you can try if u wish, but dont report about the issues.

demiş cloudyfa üstad

Alıntıları Göster
    Linkler yalan olmuş

• Bu mesajı cloudy g2 3.3 den yazıyorum bir fark göremedim quick remote bluray gelmiş ama türk kanalları gitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Hocam geçen gün sizin paylaştığınız xposed güncellemesini yapmıştım şimdi hangisini flaslayayım.

Alıntıları Göster
    indirdim 3.3 ü ama neler değişmiş . neler düzeltilmiş . gerek var mı kurmaya yorumları alayım kurmak kolay . ne telenfonmuş a. helal olsun

• Google'in bazı uygulamalarını güncellemiş

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    eger sadece bunlarsa ki kendi notu bu güncellemeye gerek yok

Notes:
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Bu mesajı cloudy g2 3.3 den yazıyorum bir fark göremedim quick remote bluray gelmiş ama türk kanalları gitmiş

ben bir ay önce eklemiştim eski mesajlarıma bakın targetcountryi UK yapmakta çözebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 5 Temmuz 2015; 14:24:50 >
  • 
Sayfa: önceki 28512852285328542855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.