Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2743. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27412742274327442745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu flashtoolda connection to failed server hatasi aliyorum nedeni nedir acaba driverlarida tam oglen flash atiyodum simdi atamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bu flashtoolda connection to failed server hatasi aliyorum nedeni nedir acaba driverlarida tam oglen flash atiyodum simdi atamiyorum

Flash tool 2014 mü kullanıyorsun ?
    Bir de hosts falan sıkıntı yok değil mi ?
    Şuan baktım bende herhangi bi sıkıntı yok, belki LG den kaynaklı birşey olabilir diye kontrol ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

@Led Zeppelin

Hocam arka lede bi bakarmisin ekran kapaliken guc tusuna bi basin ilk sag tarafi yaniyor sonra sol tarafi yaniyor beyaz ledin.Bildirimlerde de sadece sag kisim yaniyor sizdede oylemi
    Arkadaşlar modem olarak hangisini flaslamalıyız cloudy 3.1 için? Aşağıdaki linklerden bir sürü lp için modem dosyası çıkıyor

https://mega.co.nz/#F!r8FXwJaJ!ToxSMhcayq0y9NytLJ-qZA
    https://onedrive.live.com/?cid=e1294979282e8599&id=E1294979282E8599%21610

Ayrıca, Led Zeppelin konuya verdiğin destek için çok teşekkürler...

• Sanırım v3 1 pek beklendiği sonucu veremedi hazır bendede v2.2 stabil şekilde çalışıyor o yüzden hiç heyecan aramıyorum. Fakat bazı konularda yardıma ihtiyacım var.

1- Viper4 çalışmıyor. İlk an kurduğumda sorun yoktu sonra ne olduysa yaptığım ayarlar çalışmadı. Driver 'ı sildim tekrar yükledim yine fayda etmedi.
    2- V2.2'de Sorunsuz çalışan XCam ve Settings verebilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Su sag led dediginiz olay arka tustaki olay mi? Bende tam yaniyor o.

Aynen hocam bende de tam yanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

arkadaslar telefona clouy 3.1 yukledim isinma sorunu var gibi geldi bana, bir de asiri yavas sarj oluyor mesela 7-8 dakika %3-4 doluyor bir cozumu varmidir bunun?

Şarj sorunu bende de var.
    Orjinal adaptörle yavaş şarj ediyor.
    USB şarjdan biraz daha hızlı.

Düzeltme, Ek;
    Adaptör orjinal fakat kablo lg gpad 8.3 ün kablosuydu.
    Orjinal kabloyu takınca normale döner gibi oldu.
    Oysa iki kabloda aynı görünüyor.
    Bu kadar seçicilik tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 17 Haziran 2015; 1:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Su sag led dediginiz olay arka tustaki olay mi? Bende tam yaniyor o.

Aynen hocam bende de tam yanıyor.

Alıntıları Göster
    arka led'e kafayı takmayın beyler.Adam onu şekil olsun diye öyle yapmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

arka led'e kafayı takmayın beyler.Adam onu şekil olsun diye öyle yapmış :)

Alıntıları Göster
    Hocam izlenimleriniz neler ?
    Sizce değer mi geçmeye ?
    Birde Cloudy v2.2 kullanıyorum şuanda ve yukarda yazdığım sorunu yaşıyorum çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Tüm g2 lerde fm radyo donanımı var mı?
    Benimkinde radyo hiç çekmiyor merak ettim

Resmi distribütör kanalıyla gelen cihazların bir çoğunda yok.
    Radyo olması için seri numarası 310 ya da öncesiyle başlamalı ya da paralel ithalat olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Droith patch yayınlamış ama ne işe yaricak bilen var mı

http://cache.donanimhaber.com/Thumbs/0/51e2cc373ab6de689099e1923bb9caba_600_False_72_3.jpg
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Link verebilir misiniz hacim ?

Hocam bu galiba kitkattan lolipopa gecmek isteyenler icin miş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu cloudyfanin g4 port romunu flasladim.Sesi kısık gibi geldi bana kulaklik değil normal kendi sesi alt taraftaki hoparlörden çıkan ses youtube dan şarkı falan açınca sesi az geliyor nedense.ViperForAndroid Fx diye bi uygulama var.Sesi falan bununla arttirabiliyor muyuz?Hic bilmiyorum bu uygulamayi kullanmasını bilen biri yardim edebilir mi?Nasil arttirabilirim bununla sesi.Simdiden teşekkürler.

• Ben stock lolipop tan gecis yaptım,rom baya kötü arkadaşlar. Laglar takılmalar var ınterneti acıyorsun,kitleniyor gibi oluyor,kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Ben stock lolipop tan gecis yaptım,rom baya kötü arkadaşlar. Laglar takılmalar var ınterneti acıyorsun,kitleniyor gibi oluyor,kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Valla her telefonda farklılık mı gösteriyor nedir bilemedim.
    Bende stock browserde yaşadığım ısınma hariç başka olumsuzluk yaşamadım.hatta hicbir romda sorun yaşamadım.
    Onuda hemen hemen tüm lollipoplarda yaşamıştım.
    Rom arayuz olarakta bence çok iyi.
    Tek eksigim aramalarda autocall recording özelliğinin olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerzami

quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Ben stock lolipop tan gecis yaptım,rom baya kötü arkadaşlar. Laglar takılmalar var ınterneti acıyorsun,kitleniyor gibi oluyor,kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Valla her telefonda farklılık mı gösteriyor nedir bilemedim.
    Bende stock browserde yaşadığım ısınma hariç başka olumsuzluk yaşamadım.hatta hicbir romda sorun yaşamadım.
    Onuda hemen hemen tüm lollipoplarda yaşamıştım.
    Rom arayuz olarakta bence çok iyi.
    Tek eksigim aramalarda autocall recording özelliğinin olmaması.

Alıntıları Göster
    Blisspop'tan bootloader ve 30e modem flashladıktan sonra 3.1 kurdum ama kurulum ekranında kaldım dokunmatik acayip sapıttı yedeğimi de silmişim yanlış bir şey mi kuruyorum acaba

Ayrıca recoverye de giremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 17 Haziran 2015; 8:47:52 >

• hocam ne durumdayız yardımcı olabileceğim bi durum varsa dinliyorum.
  • bende sonunda g4 romunu kurdum bana çok akıcı geldi en ufak bir takılma bile yok quatzeldeyken ısınma sorunu vardı g4romda daha az ısınıyo sadece şu arka led proble mi var başkada bir hata yok mis gibi kullaniyorum (bildirim sesini arka sayfalarda verilen dosya ile duzelttim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

Blisspop'tan bootloader ve 30e modem flashladıktan sonra 3.1 kurdum ama kurulum ekranında kaldım dokunmatik acayip sapıttı yedeğimi de silmişim yanlış bir şey mi kuruyorum acaba

Ayrıca recoverye de giremiyorum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ,

Cloudy G2 3.1 rom'da ; Whatsapp'tan gelen mesajlarınızda ( ya da mesela cevapsız aramalarda ) ön ledler yanıyor mu sizde ?

Bende ayarlar açık olması rağmen mesaj geliyor ama uyarı ledleri yanmıyor bir türlü

Birşeyleri yanlış mı yapıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

hocam ne durumdayız yardımcı olabileceğim bi durum varsa dinliyorum.

vallahi yok açamadım dokunmatik doğru düzgün çalışmıyor fotoğraflarımı kaybetmeden stock lolipop kurmanın bir yolu var mı onu söyleseniz yeterli herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

hocam ne durumdayız yardımcı olabileceğim bi durum varsa dinliyorum.

vallahi yok açamadım dokunmatik doğru düzgün çalışmıyor fotoğraflarımı kaybetmeden stock lolipop kurmanın bir yolu var mı onu söyleseniz yeterli herhalde

Alıntıları Göster
    flash tooldan normal secenegı ile kdz yukleyebilrisiniz. recovery ye giremiyorum demişsiniz ama girmemeniz için bi engel yok sadece tuş kombinasyonu değişmiştir. ses kısma+power logo gelınce bırak tekrar ses kısma+power ben telefonu aldım alalı bu kombınasyon ile giriyorum. ayrıca twrp sürümü de önemli yukseltmek gerekiyorsa bunu da yapın.

• flash tooldan normal secenegı ile kdz yukleyebilrisiniz. recovery ye giremiyorum demişsiniz ama girmemeniz için bi engel yok sadece tuş kombinasyonu değişmiştir. ses kısma+power logo gelınce bırak tekrar ses kısma+power ben telefonu aldım alalı bu kombınasyon ile giriyorum. ayrıca twrp sürümü de önemli yukseltmek gerekiyorsa bunu da yapın.
  • 
Sayfa: önceki 27412742274327442745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.