Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2744. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27422743274427452746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Modemin acura modem ise belki sıkıntı olabilir hocam...
    normal anam babam stok bir modem flsah la sorun yaşarsan...
    Tabiki v30 olsun...
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/modem-flashable-modem-d-802-20g-20h-t2960263

Alıntıları Göster
    arkadaşlar iyi forumlar lg g2 yedek parça olarak elimde sıfır poşetinde kullanımamış proximity ışık sensorü ve ses çıkışı hoparlör var bilginize ihtiyacı olana uygun fiyattan satılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

flash tooldan normal secenegı ile kdz yukleyebilrisiniz. recovery ye giremiyorum demişsiniz ama girmemeniz için bi engel yok sadece tuş kombinasyonu değişmiştir. ses kısma+power logo gelınce bırak tekrar ses kısma+power ben telefonu aldım alalı bu kombınasyon ile giriyorum. ayrıca twrp sürümü de önemli yukseltmek gerekiyorsa bunu da yapın.

telefonu bir şekilde açtım anlamadığım bir şekilde dokunmatik doğru düzgün çalışmıyor en iyisi sanırım gereken dosyaları alıp tertemiz bir kurulum yapmak ama bir soru sormam lazım Tibu'daki yedeklerimi alsam uygulamayı tam kuramam sanırım ama play storedan yükledikten sonra veriyi geri yüklemek için kullanabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 17 Haziran 2015; 9:35:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

flash tooldan normal secenegı ile kdz yukleyebilrisiniz. recovery ye giremiyorum demişsiniz ama girmemeniz için bi engel yok sadece tuş kombinasyonu değişmiştir. ses kısma+power logo gelınce bırak tekrar ses kısma+power ben telefonu aldım alalı bu kombınasyon ile giriyorum. ayrıca twrp sürümü de önemli yukseltmek gerekiyorsa bunu da yapın.

telefonu bir şekilde açtım anlamadığım bir şekilde dokunmatik doğru düzgün çalışmıyor en iyisi sanırım gereken dosyaları alıp tertemiz bir kurulum yapmak ama bir soru sormam lazım Tibu'daki yedeklerimi alsam uygulamayı tam kuramam sanırım ama play storedan yükledikten sonra veriyi geri yüklemek için kullanabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    sorun yaşayan arkadaşlar o sorunların hiçbiri yok bende??? arka led olayı ve ses kısıklığı tamam ama diğersöylediklerinizin hiç biri olmuyor bende..ben çok memnunum şahsen şimdilik tabiii

• Arkadaslar cloudy 3.1 mi daha iyi sarj ve stabilite açısından yoksa stock LP mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

sorun yaşayan arkadaşlar o sorunların hiçbiri yok bende??? arka led olayı ve ses kısıklığı tamam ama diğersöylediklerinizin hiç biri olmuyor bende..ben çok memnunum şahsen şimdilik tabiii

Bende sadece ses kısıntı onu da hallettik. Arka led de tam yaniyor. Ama gece şarj yüzde 3 gitmiş. O da yarim sarjla başladığım içindir belki. Yoksa hicbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

Bende sadece ses kısıntı onu da hallettik. Arka led de tam yaniyor. Ama gece şarj yüzde 3 gitmiş. O da yarim sarjla başladığım içindir belki. Yoksa hicbir sorun yok.

Alıntıları Göster
    O kadar bekledik Cloudyfa'yı, yorumlara bakıyorum da hiç yanaşamıyorum.

Euphoria'dayım fakat anlam veremediğim bir sıkıntım var, telefonla konuşamıyorum. Şöyle ki; arama ekranı zaten geç geliyor da konuşma sırasında direkt baş ağrısı yapıyor ben de. Romla ilgisi olmayabilir ama bu roma geçtiğimden beri telefonla konuşamıyorum. Telefonu sol kulağa alıyorum ağrıyor, sağa alıyorum ağrıyor. En son LiquithSmoot'un kitkatını yüklemiştim o AOSP aşırı güzeldi, şarjı falan ölümcül iyi gidiyordu fakat beklentimi yüksek tuttuğum için sanırım memnun kalmadım Euphoria'dan.

Ne yükleyeceğiz biz şimdi telefona? Foruma bakıyorum da bu düşünceye saplanmış bayağı bir kişi var

• Ya arkadaşlar bu rom işlerinden sıkılıp orjinal lp rom yükledim ilk kurulduğundan beride bu konuda varım takip ediyorum.. Ama 2 haftadır orijinal rom resmen şarjı içiyor
    Çıldırtacak beni.. Bu sebepten cloudy hazır çıkmışken geçmek istiyorum, çıktığından beri kullanan arkadaşlar şarjı nasıl sizce? Yazılan laglar sırun değil şuan benim için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 17 Haziran 2015; 12:25:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Bu flashtoolda connection to failed server hatasi aliyorum nedeni nedir acaba driverlarida tam oglen flash atiyodum simdi atamiyorum

Flash tool 2014 mü kullanıyorsun ?
    Bir de hosts falan sıkıntı yok değil mi ?
    Şuan baktım bende herhangi bi sıkıntı yok, belki LG den kaynaklı birşey olabilir diye kontrol ettim...

aynen flashtool 2014 kullanıyorum driverlarıda değiştirdim ama halen aynı stocka geçemedim hosts dosyası düzgünmü bilmiyorum

Edit : hosts dosyası düzgün bi problem yok onda

forumada şimdi küfür edicem sürekli hata veriyor 2 saatte cevap gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 17 Haziran 2015; 11:38:39 >

• quote:

quote:

quote:

Bu flashtoolda connection to failed server hatasi aliyorum nedeni nedir acaba driverlarida tam oglen flash atiyodum simdi atamiyorum

Flash tool 2014 mü kullanıyorsun ?
    Bir de hosts falan sıkıntı yok değil mi ?
    Şuan baktım bende herhangi bi sıkıntı yok, belki LG den kaynaklı birşey olabilir diye kontrol ettim...

aynen flashtool 2014 kullanıyorum driverlarıda değiştirdim ama halen aynı stocka geçemedim hosts dosyası düzgünmü bilmiyorum

Edit : hosts dosyası düzgün bi problem yok onda

forumada şimdi küfür edicem sürekli hata veriyor 2 saatte cevap gönderiyorum

Alıntıları Göster
    lg support tool u kaldırıp yeniden kursana, yeni güncelleme gelmiş sanırım...
    ya da direk arama çubuğuna support yaz
    oradan LGmobile support tool gelecek onu aç
    bakalım açılacak mı ?
    açılırsa kapat işlemlere yeniden başla... @VioLee

• Merhaba arkadaşlar, bu sabahtan itibaren sürekli kullandığım internet ağımda full çekmesine rağmen zayıf internet bağlantısı engellendi hatası veriyor ve bağlanmıyor. Daha önce başına böyle bir problem gelen ve çözümünü bilen var mı? CloudyG3 v2.2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canb95 -- 17 Haziran 2015; 11:54:57 >
  • quote:

lg support tool u kaldırıp yeniden kursana, yeni güncelleme gelmiş sanırım...
    ya da direk arama çubuğuna support yaz
    oradan LGmobile support tool gelecek onu aç
    bakalım açılacak mı ?
    açılırsa kapat işlemlere yeniden başla... @VioLee

Alıntıları Göster
    Eve gecince bi deniyim tekrar olmadi format aticam bi yerde hata var ama bulamadim.Bu kdzyi twrpde yuklenecek hale cevirebilirmiyim
  • quote:

Eve gecince bi deniyim tekrar olmadi format aticam bi yerde hata var ama bulamadim.Bu kdzyi twrpde yuklenecek hale cevirebilirmiyim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967

işini görür sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canb95

Merhaba arkadaşlar, bu sabahtan itibaren sürekli kullandığım internet ağımda full çekmesine rağmen zayıf internet bağlantısı engellendi hatası veriyor ve bağlanmıyor. Daha önce başına böyle bir problem gelen ve çözümünü bilen var mı? CloudyG3 v2.2 kullanıyorum.
    Hocam Ayarlar>Wi-Fi>Gelişmiş Wi-Fi 'den Dengesiz bağlantılardan kaçının kutusundaki tiki kaldırırsanız işe yarayabilir.
    Edit: Forumun alıntılama sistemi hala bozuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Werptune -- 17 Haziran 2015; 16:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Werptune

Hocam Ayarlar>Wi-Fi>Gelişmiş Wi-Fi 'den Dengesiz bağlantılardan kaçının kutusundaki tiki kaldırırsanız işe yarayabilir.
    Edit: Forumun alıntılama sistemi hala bozuk
    Cloudy 3.1 yeni birşey keşfettim/öğrendim...
    Mesajlardaki yeni mesaj butonu ile Rehberdeki yeni kişi ekleme butonunu istedğimiz gibi sağa sola sürükleyebiliyoruz :)
    Çok hoş bir özellik bence :)
  • quote:

Cloudy 3.1 yeni birşey keşfettim/öğrendim...
    Mesajlardaki yeni mesaj butonu ile Rehberdeki yeni kişi ekleme butonunu istedğimiz gibi sağa sola sürükleyebiliyoruz :)
    Çok hoş bir özellik bence :)

Alıntıları Göster
    Aynen doktor Rehberdekini sola çektim rahatladım. Ayrıca bildirim sesleri için olan Flaslanabilir dosya içinde Teşekkürler :)

Edit: Yahu hava durumu widgeti ne güzel çalışıyordu. Şimdi Sabahtan beri hep güncelleniyor diyor. Telefonu kapatıp açtım düzeldi güncellendi yeniden güncelleniyor diyor güncellemeyi manuel yaptım telefonu açıp kapattım bu sefer düzeldi. Otomatik güncellemede sıyırıyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 17 Haziran 2015; 13:04:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Aynen doktor Rehberdekini sola çektim rahatladım. Ayrıca bildirim sesleri için olan Flaslanabilir dosya içinde Teşekkürler :)

Edit: Yahu hava durumu widgeti ne güzel çalışıyordu. Şimdi Sabahtan beri hep güncelleniyor diyor. Telefonu kapatıp açtım düzeldi güncellendi yeniden güncelleniyor diyor güncellemeyi manuel yaptım telefonu açıp kapattım bu sefer düzeldi. Otomatik güncellemede sıyırıyor sanırım

hepsini dondurdum kafam rahat
    http://imgur.com/a/3WclR

• Lg g2 30b turkey romuna hangi recovery kuruluyor daha önce denedim az daha tel pert olacaktı yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Lg g2 30b turkey romuna hangi recovery kuruluyor daha önce denedim az daha tel pert olacaktı yardımcı olurmusunuz

Ustam marketten autorec(lolipop d802) için olanı indir kur sonra açılan ekranda biraz bekle sonra üstteki şekere bas tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Lg g2 30b turkey romuna hangi recovery kuruluyor daha önce denedim az daha tel pert olacaktı yardımcı olurmusunuz

Ustam marketten autorec(lolipop d802) için olanı indir kur sonra açılan ekranda biraz bekle sonra üstteki şekere bas tamam

Tamam hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Hocam tr lollipop için marketteki autorec çalışmıyor.Tr için ayrı autorec yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 27422743274427452746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.