Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eğer g Pro 2 de iseniz henüz rom yüklenmiyor 4.2.2 ye flash tool ile dönmeniz gerekli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bunu kur : https://mega.co.nz/#!1l0GFLKB!Nrr15A59wWcsMbft_3rYBbDXqWB66nlG-BDktz2j7gU

Sanal tuslari xposed ile nasil kuciltebiliriz

• espesito kullanıcısına yanıt
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi bu arkadaşımız ile olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CortexA93

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi bu arkadaşımız ile olması gerek.
    Butonları GravityBox ile küçültüceksiniz. Xposed içerisinde modüller bölümünden indirebilirsiniz.

DPI ile alakası yok, DPI genel bir küçültme yapar çözünürlükle.
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Bak bunu ben de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CortexA93

Bak bunu ben de öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim
    DPI ile ilgili bilgiler ana sayfada mevcut. Bakabilirsiniz..
  • quote:

Butonları GravityBox ile küçültüceksiniz. Xposed içerisinde modüller bölümünden indirebilirsiniz.

DPI ile alakası yok, DPI genel bir küçültme yapar çözünürlükle.

Cok tesekkur ederim.Bende oyke biliyordum ama gravity de nerede onu bulamadim bir turlu

Tek tek bakarak atmıştım M4'e geçerken ama demekki biraz daha dikkatli bakmak gerek
    Hocam şu video daki gibi magic focus u siz nasıl yapıyorsunuz... Mod mu yuklediniz siz yoksa saf hali mi yüklü...

• espesito kullanıcısına yanıt
    Xposed içerisinde modüller var bir sürü. Onların arasında var. Gravity JB ve Gravity KK diye. KK olanı indir.
  • quote:

Xposed içerisinde modüller var bir sürü. Onların arasında var. Gravity JB ve Gravity KK diye. KK olanı indir.
    Bir şey sorucam LED. Sabah bana attığın camerabackup dosyası konudan arkadaşın fixlediği romdan alınan dimi ? Backup alırken o rom u kullanıyordun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 11 Mart 2014; 22:33:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ya abi birakin kamera modlarini bence.Sabitlemisler exposure oranını 1/59 a (jishnu,xdabbeb vs diger romlara entegre edilen port kameralar), cektigin fotoğrafın isosunu da göstermiyor .Orijinalliği ile cok oynuyorlar kamera uygulamasının. Standart kamerayi daha cok begeniyorum ben.

hocam youtubede 8 tane 4k örnek video izledim 3 tanesinde g pro2 port g2 yazıyordu renkler gerçekten solgun durumda, g pro2 ile g2 kendi kamera kıyaslamasındada g2 de renkler daha canlı bu sebeple uzak durmaya karar verdim
    evet hocam senin mega linkini verdiğin romun backp dosyası...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Arkadaş fixlerken kamerayı da değiştirmişti şimdi aklıma geldi, stok sandığımız kamera aslında değil di ve hala değil
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    şuan xdabbed deyim çünkü bunda son kaldığın modu hatırlıyor kamera :) kaliteye ihtiyacım yok zaten :)
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Saf değil dostum MOD lu. Saf halinde var mı yok mu hatırlamıyorum ama mod da var. Eğer G Pro 2 4.4.2 kullanıyor iseniz çok basit şekilde kamera mod yükleyebilirsiniz.
  • 4.4.2 root hakkinda son gelismeler neler?

ondan jihnsu nun modu olmadı herhalde üstüne :/ neyse hocam ben 4.2.2 deyim zaten, kamera mevzuları pek ilgilendirmiyor beni :) ne çektiğim az çok belli olsun yeterli :)
    O zaman tamam kardeşim şu bugün paylaştığın modu apk olarak yukleyecegiz değil mi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

şuan xdabbed deyim çünkü bunda son kaldığın modu hatırlıyor kamera :) kaliteye ihtiyacım yok zaten :)
    Son kaldığın mod derken ? Zaten standart kullanmıyor musun ?
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.