Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25962597259825992600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok hocam herhangi bir baseband falan gerekmiyor. wipe'ları yaparak direkt geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

yok hocam herhangi bir baseband falan gerekmiyor. wipe'ları yaparak direkt geçebilirsiniz.

Hocam bildirim panelini stock romdaki kullanma imkanı var mı yoksa ios tipi olarak mi kullanabiliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

yok hocam herhangi bir baseband falan gerekmiyor. wipe'ları yaparak direkt geçebilirsiniz.

Hocam bildirim panelini stock romdaki kullanma imkanı var mı yoksa ios tipi olarak mi kullanabiliyoruz?

Sadece tek seçenek olarak ios bildirim paneli olarak geliyor diye hatırlıyorum hocam.kurulumda sorup sormadığını inanın hatırlayamadım.

Rica ederim @Resurrectionn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 10 Mayıs 2015; 17:14:08 >
  • Arkadaşlar lolipop için Root konusu var mı acaba? Yoksa aynı işlemleri mi yapacağız? Kitkat daki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Arkadaşlar lolipop için Root konusu var mı acaba? Yoksa aynı işlemleri mi yapacağız? Kitkat daki gibi
    quetzal xcam driveri kuramadım gitti. deli olucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Arkadaşlar lolipop için Root konusu var mı acaba? Yoksa aynı işlemleri mi yapacağız? Kitkat daki gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_104347253/tm.htm
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    hocam stock dpi boyutu ne acaba
  • Arkadaşlar quetzal romun konu linkini atabilir misiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Sadece tek seçenek olarak ios bildirim paneli olarak geliyor diye hatırlıyorum hocam.kurulumda sorup sormadığını inanın hatırlayamadım.

Rica ederim @Resurrectionn

Bu iyi olmadı sagolun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

quote:

quetzal rom 1.3 taze çıktı.

xposed ve xposed'siz iki farklı sürümü var istediğinizi indirin.

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1000710

https://onedrive.live.com/?cid=c8571c5e133e3bc9&id=c8571c5e133e3bc9%21907&ithint=folder,&authkey=!ADI6m2aTKJ2Prt8

hocam acurav5 romundayım bunu wipe yapıp ardından flaslasam sorunçıkar mı acaba?

Ben de acurav5'ten geçtim. Dediğiniz gibi yaparsanız hiç bir sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam quetzal romdan bahsediyorsunuz sanırım? Ben 1 haftadan fazladır vk romdayim. Ne bir hata ne birkez takılma gördüm ahize sesi filan çok memnunum. Ama yinede dediğiniz romu merak ettim

1hafta kadar kullanırsanız uzun değerlendirmenizi bekliyorum. Tabi mümkünse. Acura v5 muhteşem bir romdu fakat uzun kullanımda patliyordu. Vk ise sorunsuz olduğu için kolay kolay değiştirmiyorum bakalım quetzal nasıl olmuş

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Lollipop için en ideal rom diyebilirim.Isınma sorunu yok.Reset atmadı.Görüşme kalitesi iyiBu romun şu ana kadar çıkmaması benim için talihsizlik
    Hocam 1 hafta kadar bu romu kullanamayacağım maalesef.Çünkü bugün itibari ile Lg G3 32gb titan aldım.Cihazım 3 güne gelirsaygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 10 Mayıs 2015; 19:31:17 >

• Hocam 30b almanya sürümü nereden indiriyorsunuz acaba? Tavsiye edilen bir rom. 32gb için mi?

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Yüklerim bende gayet iyi şuan hocam ilerde ne olur göreceğiz
    Hayırlı uğurlu olsun hocam .

• bu quetzal romu deneyecem de kitkattan gecerken herhangi birsey flashlamak lazim mi?

• arkadaşlar kusura bakmayın yeni girebildim.
    Marketten battery calibration uygulamasını indiriyorsunuz.Cİhazı %100 şarj ettikten sonra sarj kablosunu çıkarmadan uygulamayı çalıştırıp battery calibration diyorsunuz.İşlem tamamlandığında cihazı restart edip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

bu quetzal romu deneyecem de kitkattan gecerken herhangi birsey flashlamak lazim mi?

Ben de kitkattan(cloudystock 2.7) geçtim.sadece twrp güncelleyin(2.8.6.1 olsun)
    Recoveryden wipeleei yapın.twrp güncel olanı flashlayın ve sonrasında romu yükleyin.Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

arkadaşlar kusura bakmayın yeni girebildim.
    Marketten battery calibration uygulamasını indiriyorsunuz.Cİhazı %100 şarj ettikten sonra sarj kablosunu çıkarmadan uygulamayı çalıştırıp battery calibration diyorsunuz.İşlem tamamlandığında cihazı restart edip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Cevap icin tesekkurler. Ancak ben zaten kullaniyorum programi Merak ettigim uzun vadede ne olur

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Yuvadan bir kuş daha uçuyor desene hocam..
    Allah zeval vermesin.Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Yuvadan bir kuş daha uçuyor desene hocam..
    Allah zeval vermesin.Güle güle kullan.

Kuş derken hocam?
    Biz yine buralardayız hiç şüphesiz

• 
Sayfa: önceki 25962597259825992600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.