Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25602561256225632564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Htc m9 kamerayı da kurdum normalde sorun yok ama yakında odak sorunu var m9 kameranın yakın odağı daha iyi. driver lar farklı hocam ikisi olduğu için problem olduğunu zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Arkadaşlar Acura rom icin link atabilir misiniz ?
    Bide bu romun artilari ve eksileri nelerdir.

Bir kaç sayfa okusanız link te var sorularınıza cevapta. Her sayfada aynı sorular var biraz okusanız

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Hocam kurulumda m9 kamerası falan göremedim ben mi yanlış birşey yaptım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Lg health de sorun yok calısıyor bir sıkıntı olmustur kurulumda fm radio calışmıyor beceremedi onu bir türlü fena değil bu kez düzeltmiş onceki üç versiyonda çok kötüydü
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam burda sol tarafta LG HEALTH olan yere tıklayınca Lg Health Duruduruldu hatası veriyor ve adım saymıyor. Sizde öyle değil mi?
    Fm Radyo işini nasıl hallederiz.

• Evet arkadaslar an itibariyle tekrar cloudye gectim acuradan. Zaten nova launcher kullaniyorum. Boyle daha iyi. Yani yenisi cikacana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Evet arkadaslar an itibariyle tekrar cloudye gectim acuradan. Zaten nova launcher kullaniyorum. Boyle daha iyi. Yani yenisi cikacana kadar
    acura v5 çok hantal değil mi benim telde mi bi şey var
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta öyle söylediği için ekran görüntüsü aldım hocam adım sayıyor ve kapanmıyor bende. Bu fotografı eklediğimde 4210 du görülüyor şuan 4433 sorun yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymenn

Hocam kurulumda m9 kamerası falan göremedim ben mi yanlış birşey yaptım acaba

Htcmania sitesindeki g3 portunda kurulum seçeneklerinde m9 kamera portu var hocam. Programlar sekmesi altında.

• quote:

quote:

Bir kaç sayfa okusanız link te var sorularınıza cevapta. Her sayfada aynı sorular var biraz okusanız

2 3 sayfa geriye gittim, google da aradim bulamadim ondan sordum hocam. Forumun nasil kullanilicagini bende biliyorum
    Konu linkini kopyala yapiştir yapmak bu kadar zor olmasa gerek

Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Evet arkadaslar an itibariyle tekrar cloudye gectim acuradan. Zaten nova launcher kullaniyorum. Boyle daha iyi. Yani yenisi cikacana kadar

bende pek beğenmedim lolipopu..nasıl geçtin hocam cloudy e normal flahlamak yetiyor mu?twrp yedeğimde var direk geçebilirmiyim ?
  • teşekkür ederim hocam cevap için. bir de hocam rom'u kurarken siz de baseband seçmeniz için bir seçenek çıktı mı? bende çıkmadı ve harici bir şekilde d802 baseband kurdum ne olur ne olmaz diye. rom'un açıklamasında baseband seçeneklerinden bahsetmiş ama ben göremedim nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

quote:

bende pek beğenmedim lolipopu..nasıl geçtin hocam cloudy e normal flahlamak yetiyor mu?twrp yedeğimde var direk geçebilirmiyim ?

Ana sayfada mevcut mu bilmem artik. Bi arkadasin mesajinda gorup ne olur ne olmaz diye indirmistim. O dosyayi flaslayip ardindan romu flasliyoruz. Sonra wipeleri yaptinmi nur topu gibi romun olur Bi bakayim ismine neymis

Ismini arattim. Bu link cikti usta.

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view

D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 30 Nisan 2015; 15:59:38 >

• quote:

quote:

quote:

2 3 sayfa geriye gittim, google da aradim bulamadim ondan sordum hocam. Forumun nasil kullanilicagini bende biliyorum
    Konu linkini kopyala yapiştir yapmak bu kadar zor olmasa gerek

Iyi forumlar.

Link vermek çok zor değilde aramakta zor olmasa gerek hocam kullanmayı bilmiyorsunuz demedim dolaylı adres verdim.

sayfa 860

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

bunu deneyen varmı ?

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Bu acura romun derdi nedir ha bire APN 'leri siliyor?

hocam selam bende acura romu kurcam kafam karıştıhocam selam bende acura romu kurcam kafam karıştı

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-lg-g2-pro2-v5-final-acura-d802-d805-t3095500

şu linkteki rom değilmi yanlış olmasın ve patch bootlader falan gerekiyormu yoksa

INSTALL ONLY D802/5/6
    1- Install the latest version TWRP 2.8.6.1 (Bumped necessary)
    2- Make a backup.
    3- Wipes.
    4- Install.
    5- Enjoy!!.

yazdığı gibi bunları yapsak yeterlimi önceki sürünlerinde bootlader fix ve patch gibi işlemler yapılıyormuş kafam orda karıştı ?

sayfa 858

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

İlk msjı ana konusu ve indirme linkini ekledim hocam. Buyrun indirme linki.
    https://mega.co.nz/#!fJ5XTAzA!POgpbJBOJHiPTnOmRJ_BNHx9VHAfREqlll1RJ8IVXoc

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: 1.Tekel Şahıs

quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Acura v4 den o kadar memnunum ki v5 gözümu korkutuyor daha ne kadar iyi olabilir diye arkadaşlar rom gerçekten iyi deneyin göreceksiniz

Hacam bu romun konusu var mı forumda? Neler var neler yok bi bakayım dedim ama bulamadım.

Buyrun hocamhttp://www.htcmania.com/showthread.php?t=994765

Google arama

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=gpro2+acura+v5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 30 Nisan 2015; 16:04:25 >

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Baseband seçeneği yok kurulumda bende üzerine kurdum hocam sıkıntı olmaz lollipop olsun yeter
  • Şu acura yi hc begenmedim. Garip bi hantallık var romda. Faceye bile girmek icin cırpınıyor telefon. Ama şarzı iyi gibi. Simdi işe geldik tekrar eskiye de dönemem. Ya sabır,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

quote:

Ana sayfada mevcut mu bilmem artik. Bi arkadasin mesajinda gorup ne olur ne olmaz diye indirmistim. O dosyayi flaslayip ardindan romu flasliyoruz. Sonra wipeleri yaptinmi nur topu gibi romun olur Bi bakayim ismine neymis

Ismini arattim. Bu link cikti usta.

https://drive.google.com/file/d/0BxADHj0aSysFN1Zqc2lwRU94WUk/view

D802_PATCH_RETURN_KK_droidth.zip

twrp ye giremiyorum..daha doğrusu yok olmuş twrp..:( nasıl yükleyeceğim twrp yi tekrar ???

• naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    hangi tuş kombinasyonunu deniyorsunuz?

power+ ses kısma ->lg logo -> power+ses kısma
    power+ ses kısma ->lg logo -> ses açma + ses kısma

?
  • quote:

hangi tuş kombinasyonunu deniyorsunuz?

power+ ses kısma ->lg logo -> power+ses kısma
    power+ ses kısma ->lg logo -> ses açma + ses kısma

?

2. yöntemle twrp ye girdim hocam..eren kardeşin dediğini yaptım önce verdiği linkteki dosyayı flashladım sonra da cloudy yi flashladım ve şu anda ekran siyah arada bir lg logosu geliyor geri gidiyor..öööyle bekliyorum...
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Peki wipe yaptınız mı? eğer yapmadıysanız telefonu kapatıp 1. yöntemle twrp ye girin wipe ları yapıp romu tekrar kurun
  • quote:

Peki wipe yaptınız mı? eğer yapmadıysanız telefonu kapatıp 1. yöntemle twrp ye girin wipe ları yapıp romu tekrar kurun

dediğin gibi yaptım hocam ama şimdide lg logosunda kaldı :(
  • 
Sayfa: önceki 25602561256225632564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.