Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McMannes

sorma hocam 3 ghz e çıkıyordu galiba işlemci hızı... yaktıracak bize cihazı bu dori
    g pro 2 kullanan arkadaşlar kernel olarak ne kullanıyor acaba... dorimanx 2.6 mı yoksa başka bir şey mi...
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    hocam kitkat için öyle şeyler yok hiç :) ben ondan jelly bean kullanıyorum :)

yok hocam bişi olmaz 2.8 ghz de :) ısı kilidi var zaten... hemen frekans düşüyor denedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 10 Mart 2014; 21:38:09 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    yuh en baştan mı yükleyeceğim tamam vazgeçtim kalsın
    T20 i özlüyorum 1 kere recovery yüklüyordum 2 yıl istediğin romu at
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hocam ben de cloudy+dori 2.6 dayım bugün bir antutu yapayım dedim 30.000 çıktı, az değil mi... bu arada tavsiye edeceğin mod var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam ben de cloudy+dori 2.6 dayım bugün bir antutu yapayım dedim 30.000 çıktı, az değil mi... bu arada tavsiye edeceğin mod var mı...
    xposed çalışıyor

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

link:http://pan.baidu.com/s/1mgFNFc8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahme_t -- 10 Mart 2014; 21:44:11 >

• McMannes kullanıcısına yanıt
    antutu da top 20 de 7. ci kim bşr bak bakalım :) cloudy flex ile alınmış o skor :)
    yüksek almak için telefonu yeniden başlat stweaks den ext. perf seç,sonra soğuk bir zeminde 15 20 dakika beklet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

antutu da top 20 de 7. ci kim bşr bak bakalım :) cloudy flex ile alınmış o skor :)
    yüksek almak için telefonu yeniden başlat stweaks den ext. perf seç,sonra soğuk bir zeminde 15 20 dakika beklet :)

Testi 2.80 ghzde buzdolabinda yapabilirmisiniz 40kyi goruruz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

quote:

Testi 2.80 ghzde buzdolabinda yapabilirmisiniz 40kyi goruruz hocam

Alıntıları Göster
    Kocaman olan navbarıda küçülttüm süper oldu

• Vengace V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eski kerneldeyim bunda 2.5 ghz max frekans :) daha yüksek almak için stok rom veya pardus hd classic lazım, cloudy flex tabanlı olduğu için düşük alıyor ram inden vs den dolayı.
    Birde buzdolabına falan sokmam tutarsız bir testte yüksek skor almak için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_kilic

Bu mesaj silindi.
    çok şükür hallettim flash tool meselesini
  • Rom : G Pro 2
    Mod : DPI(400), GravityBox KK, Xposed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 10 Mart 2014; 21:56:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Wallahi bravo hocam, gururumuzsun...

• quote:

Hocam ben eski kerneldeyim bunda 2.5 ghz max frekans :) daha yüksek almak için stok rom veya pardus hd classic lazım, cloudy flex tabanlı olduğu için düşük alıyor ram inden vs den dolayı.
    ekosuz sorunsuz g pro 2 romu için link alabilir miyim, hemen indirip yüklemek istiyorum şuan :) galiba siz onu kullanıyordunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

Arkadaşlar stock rom yükleyeceğim flash tool ile upgrade start a basıyorum, sonra lg support tool açılıyor otomatik :(( off bir türlü rom yükleyemiyorum

Kimsenin başına gelmedi mi ?? dil ve ülke seçme hiç çıkmıyor :((
  • quote:

Hocam 1.lige oturmanizi istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://mega.co.nz/#!iIIDXJiT!rO2KDdMP7bkA3Zj1WEnlvk56H091S_bnmTxXhfvKOEs

Aynen wipe yap ve PhilZ Touch ile kur. Ayrıca yüklerken Dont allow old binary seçeneğindeki tiki kaldır ve direk kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 10 Mart 2014; 21:59:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

çok şükür hallettim flash tool meselesini

nasıl hocam anlatsana kıvranıyoruz burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Rom : G Pro 2
    Mod : DPI(400), GravityBox KK, Xposed

Hocam xposed paylaşa bilir misiniz çince indiremedim sinir oldum
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 10 Mart 2014; 21:59:32 >

http://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802
    https://mega.co.nz/#!iIIDXJiT!rO2KDdMP7bkA3Zj1WEnlvk56H091S_bnmTxXhfvKOEs
    http://download.chainfire.eu/382/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.93.zip?retrieve_file=1

lazım olanlar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 10 Mart 2014; 21:59:13 >

• Legend. kullanıcısına yanıt
    hocam ek şeyler var mı bir de philz den mi kuracağım, yani sadece bunu mu yükleyim patch i vs. si içinde mi :)
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.