Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hükmen olur , bir kaç gün dene , belki oturur pil durumu kullandıkça..
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Hocam menü arka planı siyah ki ben özellikle tercih ettim, gerçekten muhteşem oluyor. Telefon siyah, menüler siyah, kılıf siyah çok hoş oluyor ve batarya tüketimini azaltıyor Kamera modu maalesef çok mükemmel değil ama kit kat ile birlikte çözülecek gibi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

Hocam menü arka planı siyah ki ben özellikle tercih ettim, gerçekten muhteşem oluyor. Telefon siyah, menüler siyah, kılıf siyah çok hoş oluyor ve batarya tüketimini azaltıyor Kamera modu maalesef çok mükemmel değil ama kit kat ile birlikte çözülecek gibi görünüyor.
    Şuradaki olaya ne diyorsunuz ;

http://bbs.gfan.com/android-7275619-1-2.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Yok usta sana birşey demedim ama sitem ediyorum Roma sadece. Şarj konusunda. Aslında 1 önceki yüklemeye göre daha iyi.

Mesela şuan hızlı şarj oluyor yüzde 61 oldu bile eve yeni geldim. Geçen yükleme de saatlerce kalsa dahi sarj da dolmuyordu.

Ama şimdi de hızlı bitiyor. Bakalım yüzde yüz yapıcam tekrar test edicem.

Reis bende romu kurduktan sonra ilk sarji yuzde 10 dayken yaptim ve fullendikten sonra bi yarim saat daha sarjda biraktim adam akilli dolsun diye ve sonra cikardigimda 40 dakikalik videoda yuzde 1 bile inmedi biraz da nette dolasinca 99a inmisti sarji dolduktan sonra bi yirmi dakka daha sarjda birak bide oyle bak bakalim nasil performans verecek

• Nighteyes kullanıcısına yanıt
    kore versıyonunda denemıs sadece..
    o değil de dori yeni kernel çıkartacak bu gece onu bekliyorum bakalım :)
  • Bekle bakalım umarım iyi bir şey olur , Xposed sadece kore için denenmiş evet , eğer doğru ise çalıştığı bizlere de gelir zaten yakında.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    2.8 in üzerine yenisi mi geliyor hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar stock rom yükleyeceğim flash tool ile upgrade start a basıyorum, sonra lg support tool açılıyor otomatik :(( off bir türlü rom yükleyemiyorum
    yıne sıkıntılı bı kernel yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

2.8 in üzerine yenisi mi geliyor hocam...
    802 de denenmiş xposed çalışıyormuş , bende deneyeceğim şimdi indirme linkini bulayımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

o değil de dori yeni kernel çıkartacak bu gece onu bekliyorum bakalım :)
    xposed çalışıyor

http://pan.baidu.com/s/1mgFNFc8

indirin
    dene sonra ayar verelım
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    evet hocam 2.8 sorunlu idi biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

802 de denenmiş xposed çalışıyormuş , bende deneyeceğim şimdi indirme linkini bulayımda

Alıntıları Göster
    beyler 4.4.2 e root attım.
    superuser geldi ancak hiçbir işe yaramıyor?
    update i kaldıracağım mesela olmuyor?
    gereksiz uygulamalar nasıl kaldırılıyor?
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , xposed çıktı ya daha da değişmem romu, bundan daha iyisi çıkmaz ise
    sorma hocam 3 ghz e çıkıyordu galiba işlemci hızı... yaktıracak bize cihazı bu dori
  • hocam root atamazsınız o sekılde 4.4.2 ye ancak trwp yolu ıle(4.2.2den trwp+rom+supersu) yuklemek lazım...
    Ben buldum yüklüyorum şimdi
    gelsin denerim ilk elden saat 12 den önce çıkarırsa :/ yoksa bugün erken yatmam lazım yarın 6 da kalkacağım da...
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.