Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkada calısan hıc bırsey kalmadı hıc bır uygulama yok
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    hayır once 4.4.2 ye gecıp root ve trwp yuklemenız lazım

http://www.youtube.com/watch?v=GC2SGO6SMdo

buda root ve trwp den sonra yuklemesı vıdeo altında lınkler mevcut
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Daha tam şarj etmedim , edip öyle bakacağım birde, umarım sıkıntı çıkmazda rahatça kullanırız yahu.. Birde v3 çıkınca bakmak lazım , neler değişecek ne olcak , değişmek istemem cidden.
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    sarj etmeden once cok ıyıydı sımdı sarj ettıkten sonra boyle oldu.. tam sarj alamıyor demekkı.. % 70 den %15 e tam 3saat 50 dakıka sure verdı ekran suresı..
    ama sımdı %100 den %70 e ındı 40 dakıka ekran suresı var
  • gene indiremedim download linki de uçtu sanırım zippyshare e yüklenseydi keşke
  • Eve yeni geldim.

Sabahtan beri inanılmaz sıkıntı çektim. Bütün gün telefonu araçta şarja takılı kullanmak zorunda kaldım. Allahtan okula falan gitmedim yoksa cinnet geçirirdim. Bu beni 2. defa yolda bırakılı romun derhal siliyorum ve Stok 4.4 kuracağım başka çaresi yok.

Led geçmiş olsun, karikatür güzelmiş
  • Romda pil optimize sıkıntısı da olabilir sonuçta adam gibi root ve recovery çıkmadan çıkan bir rom , sıkıntıları olacak elbet, bu kadar çalışması bile iyi bence Daha stabil hale gelecektir çıkacak versiyonlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 10 Mart 2014; 19:47:56 >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Pardus G Flex V3 kullanıyorum. Son derece memnunum. Hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. Ve sabırla yeni hazırlayacağı romu bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    mactan sonra bende gerı 4.4.2 ye donucem
  • arkadaşlar bu şarj sıkıntısı bı tek bende yok herhalde bence sız bı yerde hata yapıyorsunuz yada romu yenı yukledıgınız ıcın oyle bır ıkı gun kullanın eskı performansına gelır bugun 40 dakıkalık bır vıdeo ızledım yuzde 1 gıttı sarj ve gece 1 den sabah 8 e kadarda yuzde 1 azaldı sadece
    rom suan mukemmele en yakın rom pıyasadakı ama sarjı boyle olunca sıkıntı.. nerde o eskı g2mın sarjı dıyorsun
  • beyler flashtool ile yüklemeyi kimse mi yapamıyor şu fixli portu kullanan arkdaşlardan flashtool kullnamaya deneyen oldu mu yakın saatlerde keza hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım kala kaldım belkide bu portu yukleyen herkes bu romda kalacak tehlıkenın farkında mısınız :D
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    %20 sarjım gıttı suan 1.5 saat bekleme ıle
    Değişmeyeceğim , Direneceğim , Bir kaç gün denicem belki oturur pil .
  • ben kurdum sabah bu olaylar olurken bı sıkıntı cıkmamıstı

@Nighteyes

ya ınsanı gazlıyorsun sonra bırakıyorsun
    Benim pil hala 20 %, tam şarj edip bakacağım, ama değiştirmicem , memnunum ben
    bak bakalım sarja koyunca telefon oyun oynarkenkı kadar ısınıyormu ?
    Takıyorum şimdi , beklemicem 15 % ye düşmesini , yazarım ısınma durumunu , zaten maça geçeceğim , o arada dolar
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Dostum atla deve değil ya 3 tane işlem yapıp yüklüyoruz işte, bırakda o kadarını yapalım yani dün başlamadık bu işlere.
  • kabul et becerıksızsın

@Nighteyes

dolmuyor 2 2.5 saatte neyse hadı bende kactım maca
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.