Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24572458245924602461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumber hocanın 10c zipini flashladım hiçbir wipe yapmadan şu an telefon LG logosunda kalıyor. Factory reset de attım açıldı cihaz fakat şu an uygulama yükleyemiyorum ve telefonda hiçbir şey kalmamış. Ayrıca SIM kartı da görmüyor. Ne yapmam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whiskypickle

Şu an Vodafone Lolipop ROM'undayim. Forumber hocanın 10c zipini atsam güncelleme alabilir miyim? Cihaz 403k serisi d802tr. Flash Tool falan önceden kullanmaya çalıştım ve hep başlar başlamaz hata veriyordu. Cihazı garantiye vereceğim de ne şekilde ayarlayip vermem gerekir? Teşekkürler.

Cihaz d802 tr ise forumber.zip'i kurmanız yeterli

tr olmayan 802 lere kurulabiliyor mu forumber.zip

Evet kurulabiliyor..

Bu arada, evet lg stok lollipopun kdz'sini verdi herkes onu konusuyor. Ama ben gecme yanlisi degilim pek. Vodafone romundan daha performansli olacagini kesinlikle dusunmuyorum. Vodafone romundan asiri memnunum

Artık adam gibi rom olmadıktan sonra üşeniyorum rom kurmaya. Yedek al formatla bidaha kur. Bidaha programları kur. Ayarla vs. vs. Ne zaman cloudyfa rom yapar o zaman bakarız adam gibi madem

Vodafone romundna once bana da en iyi rom cloudyfanin yayinladiklari geliyordu da telefon vodafone 30a ile cag atladi.

Tamam eleman yayınlasın romu. Çağın çağını atlar. Güveniyorum adama

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an Vodafone Lolipop ROM'undayim. Forumber hocanın 10c zipini atsam güncelleme alabilir miyim? Cihaz 403k serisi d802tr. Flash Tool falan önceden kullanmaya çalıştım ve hep başlar başlamaz hata veriyordu. Cihazı garantiye vereceğim de ne şekilde ayarlayip vermem gerekir? Teşekkürler.

Evet kurulabiliyor..

Bu arada, evet lg stok lollipopun kdz'sini verdi herkes onu konusuyor. Ama ben gecme yanlisi degilim pek. Vodafone romundan daha performansli olacagini kesinlikle dusunmuyorum. Vodafone romundan asiri memnunum

Artık adam gibi rom olmadıktan sonra üşeniyorum rom kurmaya. Yedek al formatla bidaha kur. Bidaha programları kur. Ayarla vs. vs. Ne zaman cloudyfa rom yapar o zaman bakarız adam gibi madem

Vodafone romundna once bana da en iyi rom cloudyfanin yayinladiklari geliyordu da telefon vodafone 30a ile cag atladi.

Daha ne yapabilirler ki. Ben en'leri vodafone romu ile yasadim daha iyisi olamaz. Aosp romu bile gecti ekran suresinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hard reset at düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

hard reset at düzelir

Teşekkürler uygulama indirme ve SIM'de çözüldü fakat bütün her şeyin sileneceğini bilseydim keşke 500'e yakın fotoğraf çöp oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

arkadaşlar cihazım arap emirlikleri model, 1. sayfadan indirdiğim ispanya lolipop romu anlatımdaki gibi kursam sorun yaşarmıyım, wipe v.s. başka bir şey yapmam gerekir mi?

yok mu yardımcı olacak arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsa olsa küçük ekran, ekran ikiye bölme 4k ve slo mo çekim vs vs falan ekler kanımca.. Bu arada bende vdf 30a dayım ve şarjım su gibi bitiyordu tekrar silip kurdum şuan çok memnunum. Birde 100 küsür uygulamayı tekrar kur tekrar kullanıcı girişi yap sıkıldım gına geldi artık

• malesef siliniyor herşey full wipe atıyor o zip sağlık olsun recuva ile belki birazını kurtarabilirsin hocam medya taraması yaptırın
  • Geçmiş olsun hocam forumber ve black hocanın hazırladığı 10c romlar herşeyi siler ilk günkü gibi olur cihaz.. Keşke işlemlerden önce yetişebilseydik silinmezdi.. Neyse bir daha ki sefere yedek alın bence garanti olur

• Black'in attigi flashable versiyonu yukledim, yine Vodafone dosyalari geldi yav... LG Backup ile aldigim yedegi geri yukledim onunla alakasi olabilir mi?

Bir de Quick Translator'u calisan var mi arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

Arkadaşlar eşim G2 kullanıyor ve ahize sesinin azaldığından şikayetçi. Kontrol ettiğimde ses en yüksekte gözüküyor ama konuşurken duymak gerçekten zor. İlk sayfadaki ses yükseltme yönteminin 4.2 için olduğu yazıyor. Bizim cihaz ise 4.4.2 sürümü. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?...
    Fikri olan var mı acaba?...
  • FoxHound kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799

hoparlöre zarar vereceğinizi bilerek kullanın...
    Olmadı servise verin temizlik yapsınlar, tozlanmadan kaynaklı olabilir ses kısıklığı...

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    dogru ya eyv hocam merakimi giderdiniz tesekkurler, iyi aksamlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kurulabiliyor..

Daha ne yapabilirler ki. Ben en'leri vodafone romu ile yasadim daha iyisi olamaz. Aosp romu bile gecti ekran suresinde

Ekstra ozellik yok. Navbari degistirdim ama yinede adam edemedim. Sora en basitinden xposed kurdum ama hizli baslatma secenekleri gelmedi. Killanislilik acisindan cok eksik var. Ha birde belki ekran suresini dahada iyilestirir adam

• Black hocanın twrp den flashlanabilir hale getirdiği lollipop romunu sorunsuzca kuran var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769799

hoparlöre zarar vereceğinizi bilerek kullanın...
    Olmadı servise verin temizlik yapsınlar, tozlanmadan kaynaklı olabilir ses kısıklığı...

Teşekkürler deneyeceğim...

• arkadaşlar 30d kdz flaşladım rootladım autorec ile twrp kurdum telefonu yeniden başlattığımda error secutirty ekranı gelip telefon kapanıyo ne yapmam gerekli bu durumda
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Romu yeniden kurun hocam
    30d için recovery yok şuanda...
    çıkınca KDZ konusuna eklerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

arkadaşlar 30d kdz flaşladım rootladım autorec ile twrp kurdum telefonu yeniden başlattığımda error secutirty ekranı gelip telefon kapanıyo ne yapmam gerekli bu durumda

Hocam romu twrp den mi kurdunuz?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Konuyu =) takip edemedim gece vardiyasinda olduğumdan
    😀😀

• 
Sayfa: önceki 24572458245924602461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.