Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.702.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21972198219922002201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle olmuş hocam dalgınlık işte biraz düşük olmuş cümle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat bootloader yüklemen gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 22 Şubat 2015; 23:37:13 >
  • CNDMN kullanıcısına yanıt
    Durumun aciliyeti yoksa mart'ın 2-5 'indeki Mobile world congress 'de çok sayıda yeni cihaz tanıtılacak. Onları bekleyin. Hatta htc M9 'u da orada tanıtacak
    Yok hemen almayı düşünüyorum derseniz her 2 side çok beğendiğim telefonlar o yüzden tamamen kişisel tercihinize kalmış :)
  • fatihsultankul F kullanıcısına yanıt
    o sorun bendede oluyodu zamanla kendiliğinden düzeldi çekim yeri zırt pırt X carpı oluyo unu diyosununuz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

Kalibrasyonu nasil yaptiniz

Manuel yöntemi var fakat hiç gerek yok. google playdeki battery calibration uygulaması aynı işi görüyor sadece cihaz rootlu olmalı. yıldırım işareti kaybolana kadar şarj ediyoruz ve kabloyu sökmeden uygulamayı çalıştırıyoruz. adımları izliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlabasi -- 23 Şubat 2015; 1:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Kalibrasyonu nasil yaptiniz

Manuel yöntemi var fakat hiç gerek yok. google playdeki battery calibration uygulaması aynı işi görüyor sadece cihaz rootlu olmalı. yıldırım işareti kaybolana kadar şarj ediyoruz ve kabloyu sökmeden uygulamayı çalıştırıyoruz. adımları izliyoruz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar rr 5.3.6 ya nasıl qremote yüklenir ?

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizce kötü olduğu için sorayım dedim şimdi gece boyunca şarjda birakcam.

Programı açıp telefonu şimşek işareti gidene kadar şarj ediyoruz. Şarj olunca battery calibration tuşuna basıyoruz işlem bitince şarjdan çekiyoruz dogrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 23 Şubat 2015; 0:35:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Dosyayla oynayınca media dosyalarını oynatmiyor ben ama denemek lazım degisik yöntemleri

Google translate çevirisini anımsattı bana bir an xda sitesinde miyim diye duraksadım

Alt tarafı bir kelime fazla yada eksik abartmamak lazım

Ben @Blacktechtonix hocamıza yazdım sanıyordum Her şeye yorum yazmak zorunda değilsin

Post kasiyorum yazmak zorundayım

Hocam bunun için ölü konuları tercih edin burda bunu yapmanızı etik bulmuyorum

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Hocam kalibrasyonu Battery Calibration uygulamasıylamı yaptınız

Edit: Cevap vermişsiniz hocam pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 23 Şubat 2015; 0:17:56 >
  • quote:

quote:

quote:

g2 bu zamana kadar kullandığım en keyifli ve en çok sevdiğim cihaz.Telefonuma resmen aşığım.Fakat;
    Dün yarım saat kendi hattımla iphone 6 ile görüşme yaptım.20 dakika ahize 10 dakika hoparlör ile, telefon görüşmesi budur dedim resmen.1.5 yıldır telefon görüşmelerinde çile çekiyormuşum.
    iphone'cuları her ne kadar sevmesem iphone'a karşı olsamda bazı gerçekleri görmezden gelemiyor insan...

Stock lollipop romda sanki görüşme esnasında ses düzelmiş hocam.
    kitkat romdayken whatsapptan sesli mesaj yolladığımda ses boğuk iken şimdi oldukça net
    Gün içerisinde romu daha ayrıntılı test edeceğiz sanırım
    Kamera beni memnun etmese de ön kamera muazzam diyebilirim

Aynen petro hocam banada öyle geldi.
    Şimdi 15 dakikalık bir görüşme yaptım.Eskiye nazaran çok çok iyi bir ses var.Karşı taraf her ne kadar senin sesini kısık duyduğunu söylese de sen sesi daha net duyuyorsun gibi geldi banada..

Alıntıları Göster
    Kdz flashlamadan stock lollipop 'tan dönmek mümkün mü arkadaşlar. TWrp yoluyla yani

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Sıfır telefon alma gibi bir lüksüm yok şuanda, (Meizu, Xiaomi hariç). O yüzden ikinci el düşünüyorum, daha ucuza geliyor. 600 liraya m8 bulunabiliyor. Bir tanıdığım kız arkadaşına hediye aldı M8 32GB Gold. Beğenmedi kız, iPhone istiyormuş. (tipik rus kızı) Onu alsam mı diyorum. 2 aylık telefon, kutuda yatıyor öyle 750 lira civarina alacağım sanırım.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Perfectly Clear programın adı, artistic HDR modu var ve gerçekten güzel çekiyor Malum yöntemlerle programın apksını bulabilirsiniz.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Toshiromifune53 kullanıcısına yanıt
    Kurmak istediğiniz romu hafızada bulundurun

Simdi lollipop tan dönmek için

Kk partition fix
    https://mega.co.nz/#!YM0mUbqb!LRCLWMYV4IQRF2TVACGbr1Fa42XTJkVuXYwxTrKJ-U4
    Ve
    D802 autorec

https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963

Dosyalarını indirip telefona atin

Autorec uygulamasını kurun ve son adım olan to recovery ye tıklayarak recovery moda girin

Kk partition fix dosyasını flashlayin

Ardından hafızadaki romu kurun.

İşlemler bu kadar

Anlatım (Blacktechtonix)

• xperius kullanıcısına yanıt
    bunu deneyen herkes telefon bootloop a girdi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam ingilizce kötü olduğu için sorayım dedim şimdi gece boyunca şarjda birakcam.

Programı açıp telefonu şimşek işareti gidene kadar şarj ediyoruz. Şarj olunca battery calibration tuşuna basıyoruz işlem bitince şarjdan çekiyoruz dogrumudur?

Simple Lollipop 1.1 Romunu kullanıyorum. O şimşek işareti bende hiç kaybolmadı. Tam dolumdan sonra 3-4 saat beklediğim halde şimşek işareti hiç gitmedi malesef. Ben yine de şarjını tam yapıp sabaha kadar bekleyeceğim. Sonrada kalibrasyonu deneyeceğim. Bakalım şimşek işareti düzelecek mi?
    Simple Lollipop 1.1 Romunu kullanıpta benim gibi telefonunda şimşek işareti gitmeyen var mı? Ya da giden var mı? Benim telefonumda mı sıkıntı var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

bunu deneyen herkes telefon bootloop a girdi diyor
    arkadaşlar stok roma root ile 120 fps ekleme yöntemi varmı xdabbeb denen adamınkini yükledim ekran siyah cloudy nin romdaki gibi olmaz mı?
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Sizin yine iyi Cloudy g3 2.2 kullanıyorum ios status bar modu yüklü hiç şimşek çıkmıyor yanda yeşil bir ekstra batarya simgesi çıkıyor geceden sabaha bırakıyorum 12 saat şarj oluyor yinede griye dönmüyor Bu sıra internet de filan gezinirken aşırı ısınmaya başladı telefon anlamadım ama hayırlısı

• Toshiromifune53 kullanıcısına yanıt
    İşlem sırasında eksik birşeyler yapılıyordur hocam Blacktechtonix hocamız denemeden paylaşmıyor zaten ama sıkıntı yaşarım uğraşamam diyorsan kdz yükle gitsin max 8 dakika sürüyor zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Simple Lollipop 1.1 Romunu kullanıyorum. O şimşek işareti bende hiç kaybolmadı. Tam dolumdan sonra 3-4 saat beklediğim halde şimşek işareti hiç gitmedi malesef. Ben yine de şarjını tam yapıp sabaha kadar bekleyeceğim. Sonrada kalibrasyonu deneyeceğim. Bakalım şimşek işareti düzelecek mi?
    Simple Lollipop 1.1 Romunu kullanıpta benim gibi telefonunda şimşek işareti gitmeyen var mı? Ya da giden var mı? Benim telefonumda mı sıkıntı var acaba?

Bende de öyle neden acaba

• Şaşırtıcı bi sekilde girdi:) peki simdi ne yapmalıyım

• 
Sayfa: önceki 21972198219922002201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.