Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21952196219721982199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Dosyayla oynayınca media dosyalarını oynatmiyor ben ama denemek lazım degisik yöntemleri

Google translate çevirisini anımsattı bana bir an xda sitesinde miyim diye duraksadım

Alt tarafı bir kelime fazla yada eksik abartmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Bu sorun bende de vardı her zaman olmasada arada oluyordu.Çözemedim bi türlü.

Emin degilim ama eski versiyonlarda yoktu sanki. 2.2de var. Bazen cok sinir bozucu olabiliyor. Ne yapacagiz bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hallettim. şimdi de lollipop için olan xposed i flashladım. lg smartcover hatası sürekli tekrar ediyor.:)
  • Beyler RR romları için ses yükseltme dosyaları var mı hep böyle miydi bilmiyorum bugün ses çok az geldi bana youtubedan video dinlerken duyamadım vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 22 Şubat 2015; 18:39:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CNDMN kullanıcısına yanıt
    Tutarsızlık çok fazla bizde aynı yerden aynı renk 2 tane aldık birisi ısınıyor diğer ısınmıyor.Birisi daha seri diğerinde takılmalar oluyordu.
  • Ayarlar > Ses ve Bildirim > Volume Steps yükseltmeyi dene telefonu yeniden başlat değişir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Ayarlar > Ses ve Bildirim > Volume Steps yükseltmeyi dene telefonu yeniden başlat değişir belki

Böyle bir ayar mı varmış yav

• Varmış insan karıştırma hastası olunca sonuç böyle oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 22 Şubat 2015; 19:06:01 >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Ben RR romun klavyesini birtürlü benimseyip kullanmadım. Dediğiniz gibi tahmin yapmıyor vs.
    Ek olarak Touchpal adlı klavye uygulmasını kullanıyorum hiçbir eksiği yok şükür.

Tırt olmasının dışında parayla bunları vermeleri. Free olanlarında durumu belli tatmin kar değiller.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Allah Allah hangi yolu takip edecez ben bulamdim da

• quote:

Orijinalden alıntı: carttman

Ben RR romun klavyesini birtürlü benimseyip kullanmadım. Dediğiniz gibi tahmin yapmıyor vs.
    Ek olarak Touchpal adlı klavye uygulmasını kullanıyorum hiçbir eksiği yok şükür.

Tırt olmasının dışında parayla bunları vermeleri. Free olanlarında durumu belli tatmin kar değiller.

Vallahi benim önerim superswiftkey kullanın.Xda'da aksı vardır SwiftKey'in tahmin yeteneği de ortada zaten.

• Lollipop romlarda google play den büyük boyutlu oyunları indirmede hep sorun yaşıyorum sadece bende mı böyle acaba?

• neden bukadar cok isiniyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Lollipop romlarda google play den büyük boyutlu oyunları indirmede hep sorun yaşıyorum sadece bende mı böyle acaba?

100mblik oyunu sorunsuz indirdi. Denememi istediginiz oyun var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsultankul

teşekkürler hallettim. şimdi de lollipop için olan xposed i flashladım. lg smartcover hatası sürekli tekrar ediyor.:)

Rom dosyani tekrar at telefona flashla. Telefon acilacsktir. Daha sonra root unustaller programi ile lg smartcover'i dondur kaldir. Yeniden xposed flashladiginda telefon sorunsuz acilacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

quote:

Vallahi benim önerim superswiftkey kullanın.Xda'da aksı vardır SwiftKey'in tahmin yeteneği de ortada zaten.

Android 5.0 google klavye

• Vegas gangsteri hocam 2gb wifide hep sorun yaşadım

• yardımın için teşekkürler. kitkat a dönme yöntemiyle cloudy'ye döneyim dedim. herşey karmakarşık oldu şuan. yıllardır da androidciyim:) şuan apışıp kaldım:) download mode a bile girmiyor. bootloader hatası verdi nedense. dönüş için tüm adımları tek tek yapmama rağmen. lg logosunda üstte üç satır error bootloader hatası veriyo. bakalım uğraşıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Dosyayla oynayınca media dosyalarını oynatmiyor ben ama denemek lazım degisik yöntemleri

Google translate çevirisini anımsattı bana bir an xda sitesinde miyim diye duraksadım

Alt tarafı bir kelime fazla yada eksik abartmamak lazım

Ben @Blacktechtonix hocamıza yazdım sanıyordum Her şeye yorum yazmak zorunda değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

quote:

Android 5.0 google klavye

Çünkü hastasıyız dedee
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 21952196219721982199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.