Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yılmaz058

20 saat telefon açık ve bu sürenin %80inde 3G data açık. Ekran parlikligi ortlama %40.ekran duresi 7,5 saat. Ara ara two dots, batak, gt racing gibi oyunlar oynadım.
    Rom CloudyG3 2.1
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

MÜMKÜN DEĞİİL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Adamsın Müdür seviyorum seni valla Sen kendi bataryanı halletde hayırlısıyla Bende ona göre mecidiyeköyü basacağım

Hocam Aosp romlara ısınamadım ben birtürlü ya en sevdiğim g3 romlar aslında. Birde flexde hiç yüzüm gülmedi fakat telefonun anakart filan degişti belki flex uyar bu sefer bi deneyeyim olmadı stock roma döencegim

Eyvallah kardeşim benim
    Mecidiyeköy servisi candır. Çok kaliteli arkadaşlar.
    Aosp romun keyfi başka bakma sen.5.0 da özellikle ResurrectionRemix 2.3.4 çok keyifli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Ben xposed ı çalıştırabildim stok lollipop da.

Hocam nasıl yaptığınız açıklarmısınız ?

Hocam önce Root Uninstaller la LG Smart cover ı kaldırdım telefondan. Daha sonra xposed lollipop sayfasında verilen zipi twrp den flashladım. Sonra apkyı kurdum. Herhangi bir modül indirip modüller sayfasından işaretleyip yeniden başlattığınızda modül aktif oluyor. Başka bi yükleme yapmanıza gerek yok

Edit: imla

Hocam kurdum calisti app settings dpi yaptim tesekkurler. Fakat hava durumu sorun cikardi bu sefer. Sen ne kullaniyorsun hava durumu uygulamasi olarak

• Gravitybox 5.0da calisiyor mu?

• Stock lollipop için dorimanx kernel linki atabilirmisiniz

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında li-po pillerin ömrünün uzun olmadığından bahsediliyordu doğru sanırım benim de 16 ay oldu ve ciddi hızlı tükeniyor.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Mecidiyeköy gercekten 1 numara hocam. 2 kere gittim hepsinde sorunsuz işlerimi hallettim valla aosp ileride tekrar denerim inşallah sen oyle diyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

20 saat telefon açık ve bu sürenin %80inde 3G data açık. Ekran parlikligi ortlama %40.ekran duresi 7,5 saat. Ara ara two dots, batak, gt racing gibi oyunlar oynadım.
    Rom CloudyG3 2.1
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

MÜMKÜN DEĞİİL.

Aynen mümkün değil yüzde yüz şarj olmadan süre sifirlanmaz bu şekilde otuz saat ekran alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Şimdi yüklüyorum hocam 3-4 gün kullanıp yazarım durumu buraya

Hocam bu arada bu Wifi şifresinin her baştan başlatmada silinmesi olayını nasıl çözeriz g2.2 de

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Stock lollipop için dorimanx kernel linki atabilirmisiniz

4. Yazışım bi yardım edin lütfen

• Ekran parlaklığı kaçta
  • Arkadaşlar hem çok beğendiğim bir program önerecem hemde bir sorum var..

Önce soru : Bir programın içeriğine kısayol oluşturabileceğimiz bir program varmı? Yada böyle bişey varmı?
    Windows taki winrar.exe /S .. Avast.exe /i gibi yani..

Bir süredir kullandığım Flex 2.8 'in kamerası çok kötüymüş. Pek işim düşmediğinden farketmemiştim. Beyazı bildiğin pembe çekiyor. koyu renkleride mavi tonu var.Öncesinde kullandığım G3' e (2.2) döndüm. Bunda böyle bir sıkıntı yok.

Malesef Kablosuz Bağlantıyı çıkarmışlar bu romda.. Samba isimli bu program çok iyi çalışıyor ancak programı açıp paylaşımı aktif etmek gerekiyor. Bunu tek tuşla aktif edebilmek çok daha pratik olurdu.

Quickshortcut programların alt menüsü varsa onlara kısayol oluşturabiliyor.. Örnek : Chrome açıldığında bookmark yerine rastgele girilenler açılıyor. (bildiğim kadarıyla düzenleyemiyoruz) Quickshortcut 'tan Chrome / Shortcutactivity için kısayol oluşturup açarsanız chrome kendi bookmark ettiğiniz sayfayla başlar..
    Yada Gmail 'de Compose.activitygmail seçip bu kısayoldan açarsak direk mail yazma kısmı karşımıza çıkıyor.

Ancak samba 'da alt menü yok. Belki command la felan oluyordur. Bilen fikri olan varsa deneyebilirim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sika524.android.quickshortcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 20 Şubat 2015; 18:25:31 >

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2725023
    4 kere buraya yazana kadar google'a yazsan görürdün kardeş, "NO LOLLIPOP 5.x.x SUPPORT!!! GO AWAY NOW!" demiş adam lollipop için dorimanx yok başka kernel dene ;)
  • Arkadaslar soyle 4-5 sayfa geriye gittim ama bir sey bulamadim kavhe sohbetine dondurmussunuz

Ben note 2 den lg g2 ye gectim, 3 ay felan oldu. Ilk defa rom kurcam g2ye. Suan stock 4.4 surumundeyim. Hangi romu kurmami onerirsiniz? Stock lollipop cikti mi? (Sizinti oluyordu note 2 icin onun gibi) yoksa sizin kurdugunuz kore versiyonunun portlanmis hali mi? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Arkadaslar soyle 4-5 sayfa geriye gittim ama bir sey bulamadim kavhe sohbetine dondurmussunuz

Ben note 2 den lg g2 ye gectim, 3 ay felan oldu. Ilk defa rom kurcam g2ye. Suan stock 4.4 surumundeyim. Hangi romu kurmami onerirsiniz? Stock lollipop cikti mi? (Sizinti oluyordu note 2 icin onun gibi) yoksa sizin kurdugunuz kore versiyonunun portlanmis hali mi? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.

Cloudy G3 2.1

Herşeyiyle mükemmel. Hiç rom aramadan bunu kur bence. Eksik bir kısmını görürsen başka rom bakarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Ben xposed ı çalıştırabildim stok lollipop da.

Hocam nasıl yaptığınız açıklarmısınız ?

Hocam önce Root Uninstaller la LG Smart cover ı kaldırdım telefondan. Daha sonra xposed lollipop sayfasında verilen zipi twrp den flashladım. Sonra apkyı kurdum. Herhangi bir modül indirip modüller sayfasından işaretleyip yeniden başlattığınızda modül aktif oluyor. Başka bi yükleme yapmanıza gerek yok

Edit: imla

Hocam kurdum calisti app settings dpi yaptim tesekkurler. Fakat hava durumu sorun cikardi bu sefer. Sen ne kullaniyorsun hava durumu uygulamasi olarak

Rica ederim hocam. Hava durumu widget ı kullanmıyorum ben onu da sildim. Accuweather yükleyebilirsiniz.

• Arkadaslar bu stok lolipoptan rr 5.3.5 e direk flaslayarak gecebilirmiyiz

• yersen33 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun olmadı hocam valla hiç bilmiyorum kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Arkadaslar soyle 4-5 sayfa geriye gittim ama bir sey bulamadim kavhe sohbetine dondurmussunuz

Cloudy G3 2.1

Herşeyiyle mükemmel. Hiç rom aramadan bunu kur bence. Eksik bir kısmını görürsen başka rom bakarsın.

Hocam android 5 mi bu rom?

• Psman kullanıcısına yanıt
    Hayır kitkat ama ART ile çok stabil çalışıyor. Zaten LG'nin 5.0 ile gitrdiği tek şey ART. Başka hiçbir konuda kayda değer bir geliştirme yapmadılar. Ayrıca kesin konuşamam ama şu andaki 5.0 tabanlı custom romların kitkat tabanlılar kadar stabil olmayacağını düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.