Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.703.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oki1980

Mrb arkadaşlar cloudy 2.2 yukledim temiz kurulum yaptim ama galeriye girmiyor maalesef hata veriyor bu hatayı alan varmı.

Sorun yok bende giriyor.
  • Aradım 48 saat dediler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy 2.2 kurulu telefonumun radyosu sadece hışırtı sesi veriyor.
    Cihazım 412K TR cihazı.
    Normalde radyo yoktu rom ile geldi acaba donanım olarak desteklemiyor olabilir mi

• kaanbocuk kullanıcısına yanıt
    311k serisinden sonra radyo tamamen gitti. Hic bir sekilde acilmiyor.sadece 309k ve 310k da calisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbocuk

Cloudy 2.2 kurulu telefonumun radyosu sadece hışırtı sesi veriyor.
    Cihazım 412K TR cihazı.
    Normalde radyo yoktu rom ile geldi acaba donanım olarak desteklemiyor olabilir mi

Tr cihazlarda radyo anteni yok diye biliyorum bendede yok tr 802 410 benimkide

• Hocam bende hiçbir romda 6 saati goremezken RR romda 6 saati görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

arkadaşlar knock off olayını olmayan romlarda nasıl çözüyoruz bide tusların yerını değiştirmeyi ben liquidsmooth 502 kullanıyorum ??

Nova Laucher indirilir, nova launcher prime satın alınır, screen off uygulaması indirilir, nova laucher ayarlarından çift tıkla seçeneğine screen off uygulaması atanır, bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

arkadaşlar knock off olayını olmayan romlarda nasıl çözüyoruz bide tusların yerını değiştirmeyi ben liquidsmooth 502 kullanıyorum ??

Nova Laucher indirilir, nova launcher prime satın alınır, screen off uygulaması indirilir, nova laucher ayarlarından çift tıkla seçeneğine screen off uygulaması atanır, bu kadar

eyvallah hocam teşekkür ettim bide tuşların yer değiştirmesi olayı var ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Cloudy 2.2 kullanıyorum. İki günde 3 kez restart attı internetteyken. Böyle bir olayla karsilasan var mi acaba ?

Dünden beri kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam bende hiçbir romda 6 saati goremezken RR romda 6 saati görüyorum

Hocam RR den ekstra bi pil ömrü beklemiyorum ama normalden baya kötü gidiyor bende. Telefonunuz hangi seri? Benimki 309k

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbocuk

Cloudy 2.2 kurulu telefonumun radyosu sadece hışırtı sesi veriyor.
    Cihazım 412K TR cihazı.

Tr cihazlarda radyo anteni yok diye biliyorum bendede yok tr 802 410 benimkide

Anten yeri boş olmalı takılırsa çekermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Hocam RR den ekstra bi pil ömrü beklemiyorum ama normalden baya kötü gidiyor bende. Telefonunuz hangi seri? Benimki 309k

Telin serisini nerden ogreniyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar su an flex 2.7 kullaniyorum. 2.8 i de indiriyorum. 2.8 Kurmus olan varmi ? Varsa bi aksaklik gozune carptimi? 2.7 den oldukca memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerose

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Telin serisini nerden ogreniyoruz?

Seri numarasinin ilk 4 hanesi. Ornegin, 404K

• quote:

Orijinalden alıntı: eotd

art ya da dalvik seçeneği kurulumda yok. kurulumda odex ya da deodex kurulum seçeneği var.

deodex seçimini yaptıysan, geliştirici seçeneklerinden art seçip kullanabilirsin. daha iyi performans alırsın. fakat deodex romda bazı dezavantajlar var. geliştirmesi, tema vs oynaması gayet kolay olsada, program açılışları biraz daha yavaş olur. telefonun açılışı az da olsa odexe göre hızlıdır. ram az kullanır, programlar az yer kaplar.

anladım hocam tşkler. o zmn art ye geçmene gerek yok diyorsun galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

eyvallah hocam teşekkür ettim bide tuşların yer değiştirmesi olayı var ??

Cyanogenmod rom u kullandığım için ayarlar içinde alt bardaki tuşları değiştirme mevcut, diğer türlüsünü bilmiyorum maalesef

• Su g3 lolipop bi port etsede kursak suan cloudy g3 2.1 deyim 2.2 ye gecmeye gerek var mi bide %100 parlaklikta batman dark knigt oynadim ve &11 sarj gitti deger iyi mi

• Arkadaşlar telefonu full wipe yapmaya çalıştım sonra çıkarken do not install dedim ve telefon yeniden başlamaya başlada lg yazısında kalıyor telefon açılmıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
  • Hard reset atın açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Hard reset atın açılır

hard reset yapmak için tuşlara basıyorum sonra twrp menüsü açılıyor burda nasıl yapıcam hocam?
  • 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.