Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20412042204320442045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CM 12 ekran görüntüleri arkadaşlar twrp ile ls 3.2 vardı wipe yaptım storage hariç kurdum çekim sorunu olmadı kamerası ıyı knock off yok yada ben bulamadım knock on var konusma sesı cloudy 2.1 den guzel ls den kötü restart olayı yok gayet akıcı bır rom olmus.

ilk defa foto yüklüyorum yanlıs olduysa affola...

• Klasik bir cm romu olmuş stabil fakat boş bir rom fazla özelleştirme yok artık bunun üzerine yapılacak unofficial romları bekliyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

CM 12 ekran görüntüleri arkadaşlar twrp ile ls 3.2 vardı wipe yaptım storage hariç kurdum çekim sorunu olmadı kamerası ıyı knock off yok yada ben bulamadım knock on var konusma sesı cloudy 2.1 den guzel ls den kötü restart olayı yok gayet akıcı bır rom olmus.

ilk defa foto yüklüyorum yanlıs olduysa affola...

knock on stabil çalışıyor mu? cm 11 deki beni deli ediyor sürekli

• Ls den stabil

• quote:

Ls den stabil

Flashlıyorum romu bakalım, deneyip görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucterian

quote:

Ls den stabil

Flashlıyorum romu bakalım, deneyip görmek lazım

Bende ls ye geri döndüm
    Ls 5,0 flasladim hata verdi neden olabilir.

• quote:

Ls den stabil

Hocam cm12 nightly surumunu kurdum. Bi de D802_EUR_KKMODEM_AOSP bu isimdeki basebandı flashladım. Knock on çalışmıyor. Basebandla alakalı bi problem mi ? Yoksa romun kendisinde mi yok ? Knock on ile alakalı bi zip dosyası flashlıyorduk hatırladığıma göre bulamadım biliyosanız yardimcı olursaniz sevinirim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Ls den stabil

Hocam cm12 nightly surumunu kurdum. Bi de D802_EUR_KKMODEM_AOSP bu isimdeki basebandı flashladım. Knock on çalışmıyor. Basebandla alakalı bi problem mi ? Yoksa romun kendisinde mi yok ? Knock on ile alakalı bi zip dosyası flashlıyorduk hatırladığıma göre bulamadım biliyosanız yardimcı olursaniz sevinirim hocam

Valla ben hiçbir kernel kurmadım ls nin orijinalini kullanıyordum direk bunu flashladim baseband olarak kitkat 802 yi kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yersen33 -- 6 Ocak 2015; 19:29:41 >
  • knock on için flash'ladığınız zip büyük ihtimal kernel'dir. çünkü baseband ile knock on aktif hale gelmez. ayarlarına dikkatli bakın büyük ihtimal vardır. eğer yok ise render kernel'in LP için olan sürümünü kurup knock on'a sahip olabilirsiniz.

konuyla alakası yok ama bir yoruma cevap vereceğim zaman haberdar et seçeneği otomatik gözükmüyor. anlık hata oluşuyor. daha sonra tekrar editlemek zorunda kalıyoruz. birde şu yorumları okurken çift tıklayarak seçerek okuyorum ben ve şu açılan lanet kutucuk yüzünde sağa sola tıklıyorum istemsiz onu daimi kapatabileceğimiz yer var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 6 Ocak 2015; 20:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

knock on için flash'ladığınız zip büyük ihtimal kernel'dir. çünkü baseband ile knock on aktif hale gelmez. ayarlarına dikkatli bakın büyük ihtimal vardır. eğer yok ise render kernel'in LP için olan sürümünü kurup knock on'a sahip olabilirsiniz.

konuyla alakası yok ama bir yoruma cevap vereceğim zaman haberdar et seçeneği otomatik gözükmüyor. anlık hata oluşuyor. daha sonra tekrar editlemek zorunda kalıyoruz. birde şu yorumları okurken çift tıklayarak seçerek okuyorum ben ve şu açılan lanet kutucuk yüzünde sağa sola tıklıyorum istemsiz onu daimi kapatabileceğimiz yer var mıdır?

Sizin sorununuzu anlamadım ben herhangi bi sorun yaşamıyorum chrome kullanıyorum. OptimusG3 e geri döndüm lollipop un baya geliştirilmesi lazım özellikle pil ömrü baya kötü. Sağolun yine de iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

knock on için flash'ladığınız zip büyük ihtimal kernel'dir. çünkü baseband ile knock on aktif hale gelmez. ayarlarına dikkatli bakın büyük ihtimal vardır. eğer yok ise render kernel'in LP için olan sürümünü kurup knock on'a sahip olabilirsiniz.

Sizin sorununuzu anlamadım ben herhangi bi sorun yaşamıyorum chrome kullanıyorum. OptimusG3 e geri döndüm lollipop un baya geliştirilmesi lazım özellikle pil ömrü baya kötü. Sağolun yine de iyi akşamlar

ilk paragrafta size, ikinci paragrafı genel olarak forum ahalisine yazmıştım.

• quote:

CM11 de bende uyuz oluyorum knock on stabil çalışmıyor namussuz. Tek sıkıntım bu şuanlık
  • Topluca Zenfone 2'ye mi geçsek.Çakma g3 kullanıyor gibi de olurduk hem

Karma filan ama gerçekten güzel telefon çıkmış ortaya ayrıca asusun ZenUI arayüzü çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 6 Ocak 2015; 23:47:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • robot micro otg kablo nerden bulabilirim ?
    edit: sorum herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktpky -- 6 Ocak 2015; 23:55:51 >
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt
    ben internetten almıştım hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

quote:

CM11 de bende uyuz oluyorum knock on stabil çalışmıyor namussuz. Tek sıkıntım bu şuanlık

Şarj süresi, stabilite, sorunsuzluk harika cm11 de, ama knock on sıkıntısı var ya, dokun dokun algılamıyor, daha sert basmak gerekiyor, stabil olmasa diğer herşeyi çekilir dert değil aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Clody flex 2.7 kurdum sarzi somurmuyor emiyor resmen batarya performansi acisindan onerebilceginiz rom varmi arkadaslar onu yukleyelim

Sizde sorun vardır. Batarya performansından çok memnunum stocktan da g3 romlarından da iyi bence.
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    dakikada yüzde2 eksiliyor batarya kernel falan kurdunuzmu siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

arkadaşlar biri hayrına lütfen phliz touch recovery nasıl kurulur yüklenir anlatabilirmi linkiyle birlikte olursa çok güzel olur

Önce Autorec uygulaması ile TWRP kurarsınız. Daha sonra TWRP'nin Install menüsünden Philz'in zip'li dosyasını gösterip yüklersiniz.

Autorec ve anlatımı bu konunun 1. sayfasında var zaten. Philz Recovery'nin linki için ezbere birşey diyemeyeceğim.

Edit buldum:
    https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 7 Ocak 2015; 9:15:12 >

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Sagolasin hocam tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 20412042204320442045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.