Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1991. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bgunduz26
quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0
Konu linki verirmisin bi inceleyelim :)
Konu linki yok maalasef facebooktan paylaşıyor romları buyurun
https://m.facebook.com/profile.php?id=100004466021995
Hocam Limited Edition versiyonunu mu kullanıyorsunuz ? Herhangi bi kernel yüklemesi yaptınız mı ? Rom hangi kernelle geliyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tarlabasi
Geçmiş olsun hocam. Cihazın ne renkti ve lolipopta ısınma hissetmismiydin?
Eğer cihazın D802tr ise forumber arkadaşımızın hazırladığı patch ile stock rom'a donebilirsin. Fakat sadece d802TR'lerde çalışıyor. Bunun haricinde Flash tool 2014 ile stock rom 'a donebilirsin.
Hocam telefonda lolipop stokken cok isiniyodu sanirim o zaman oldu render kernel ile gayet iyiydi simdi normal hic skntisi yok bu arada yelim d802tr napaym vereym mi biraz dahami oyalaniyim veya Ankarada en iyi lg firmasi nerde ?sknti cikarmasnlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CM romlar ham kodlardan oluşan Romlardır, geliştirme aşamasına ise bu romların ortak sorunu Isınma ve kronik donma /takılmalardır...quote:
Orijinalden alıntı: MMCNRquote:
Eğer cihazın D802tr ise forumber arkadaşımızın hazırladığı patch ile stock rom'a donebilirsin. Fakat sadece d802TR'lerde çalışıyor. Bunun haricinde Flash tool 2014 ile stock rom 'a donebilirsin.
Hocam telefonda lolipop stokken cok isiniyodu sanirim o zaman oldu render kernel ile gayet iyiydi simdi normal hic skntisi yok bu arada yelim d802tr napaym vereym mi biraz dahami oyalaniyim veya Ankarada en iyi lg firmasi nerde ?sknti cikarmasnlarda.
Alıntıları Göster
Edit: Yâ Sabûr...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 9 Aralık 2014; 20:22:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: samiluslu43
quote:
quote:
Hocam Limited Edition versiyonunu mu kullanıyorsunuz ? Herhangi bi kernel yüklemesi yaptınız mı ? Rom hangi kernelle geliyor ?
Cloudy nin kerneli galiba. Zaten romda Cloudy 2.1 üzerinde değişiklikler yapılan bir rom.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Link var mi kardes
Hocam yanlış anlamayın arkadaşın niyeti bilgiçlik taslamak değil. Aynı konu hakkında çok kişi mesaj atarak soru sorabiliyor. Herkes öğrensin diye konu içinde sorarsanız cevap verebilirim demiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
Hocam yanlış anlamayın arkadaşın niyeti bilgiçlik taslamak değil. Aynı konu hakkında çok kişi mesaj atarak soru sorabiliyor. Herkes öğrensin diye konu içinde sorarsanız cevap verebilirim demiş.
Siz öyle diyorsanız doğrudur hocam -
cloudy 2.1 candır gerisi hikaye -
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
Tesekkur ederim yanitin icin #Ramazan.
Madem bir halt bilmiyorum neden bana soru soruyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: coco1912
cloudy 2.1 candır gerisi hikaye
Kesinlikle hocam. Benim icin stok romdan bile dahaakici ve pil performansi esit...
Forever cloudy G3. Optimusda da ayni gorsellik olsada ayni performansi alamadim optimus romlarinda
Sen az önce Kendini bir halt sandığını gösterdin. Allah'tan bu konuları bilen biri değilsin bilsen napcaz senlequote:
Orijinalden alıntı: birkuşgibiquote:
Orijinalden alıntı: coco1912
cloudy 2.1 candır gerisi hikaye
Kesinlikle hocam. Benim icin stok romdan bile dahaakici ve pil performansi esit...
Forever cloudy G3. Optimusda da ayni gorsellik olsada ayni performansi alamadim optimus romlarinda
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: crypto63
Sen az önce Kendini bir halt sandığını gösterdin. Allah'tan bu konuları bilen biri değilsin bilsen napcaz senle
Tesekkurler hocam.
İyi forumlar. -
arkadaşlar bu lollipop romunda bildirimlerde titreşimi nasıl kapatıyoruz bilgisi olan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: birkuşgibiquote:
Orijinalden alıntı: crypto63
Sen az önce Kendini bir halt sandığını gösterdin. Allah'tan bu konuları bilen biri değilsin bilsen napcaz senle
Tesekkurler hocam.
İyi forumlar.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samiluslu43
quote:
quote:
Cloudy nin kerneli galiba. Zaten romda Cloudy 2.1 üzerinde değişiklikler yapılan bir rom.
dostum kurdum bu romu ama xposed tweaksbox yüklü menüde görünmüyor sende farkındamısın
-
Merhaba arkadaşlar Cloudy V2.1 romunu kullanıyorum, Performans ve batarya süresi açısından hangi kerneli tavsiye edersiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Legend.
Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz
Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe
Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
-
Dorimanx 9.2
quote:
Orijinalden alıntı: madmax59
Dorimanx 9.2
Teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: By CrAzY
quote:
Servisteki arkadaşlar ile görüştüğümde bu problemin ısınmayla alakalı olduğunu genellikle beyaz cihazlarda karşılaştıklarını bu yüzden stokta sürekli beyaz cihaz için ön panel tuttuklarını aktarmışlardı.Hatta en başlarda koreliler bu problemi kabul etmemiş ve sonra bakmışlar ciddi ciddi bir problem var ekstra ön panel yollamışlar.
Bu yüzden cihazın sıcaklığına daima dikkat ederim.
Cihazın d802tr ise hiç bekletme.Madem cihazın LG Türkiye kapsamında Forumber arkadaşımızın twrp üzerinden stock rom'a dönen patchini uygula.Eğer elinde yoksa dropbox'a upload ettim.
Yanlız dikkat et TWRP versiyonunun 2.7.1'den büyük olması gerekiyor.Wipe yapmana gerek yok otomatikmen herşeyi silecek.Cihazı garantiye hazır hale getirecek.
https://www.dropbox.com/s/c50duvlsp7jmidw/D802TR10c_TWRP_FullWipe_forumber.zip?dl=0
-
Optimus 1.4.1 kullanıyorum. Telefonun her şeyinden memnunum ama ram yönetimi berbat aynı anda 2-3 uygulama açamıyorum açsam birisini kapatıyor mutlaka. Telefon ilk açıldığında 800-900mb civarı boş oluyor 2-3 saat iyi gidiyor sonra ne oluyorsa 400-500mb civarına düşüyor ne kadar ram temizleme greenify uyutma vs yapsam da boş ram miktarı artmıyor. Buna bir çözüm bulabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 10 Aralık 2014; 1:29:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X