Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1917. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19151916191719181919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petro24

Ben şu sıra popüler olan aosp LiquidSmooth romundan recovery ile tam wipe yaptım cihaz açılmıyor şu an

hocam download mode'ye de mi giremiyorsunuz?

edit: girememişsiniz, başka bir bilgisayardan deneme imkanınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phaselis86 -- 15 Kasım 2014; 21:55:02 >
  • phaselis86 P kullanıcısına yanıt
    Başka bilgisayar yok evdeyim..Bilgisayarda driverleri kaldırıp yeniden kursam olmaz mı? Sorun bilgisayarda mı ki?
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    o da mümkün hocam ama her şeyden önce siz telefonu download moda almayı deneyin. önce belli bir süre şarj edin telefonu yirmi dakika sonra tekrar download moda almayı deneyin. onu halledebilirseniz gerisi kolay.
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Pil grafiğinde yükselme yok değilmi. Bide download modunda unroot yazıyormu. Garantide sorun olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mybackup programini kullanan var mi arkadaslar. Yedekleri hangi klasore aticam. Program gormuyo yedekleri. Cok onemli benim icin lutfen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Mybackup yedekleme programini kullanan var mi? Yedeklerimi geri yukleyemedim. Cok zor durumda kaldim. Yardimci olacak var mi? :(

Dostum neleri yedeklemiştin. Yeni yedek alıp. Eskileri onlarla değiştirip dönmeyi deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Mybackup yedekleme programini kullanan var mi? Yedeklerimi geri yukleyemedim. Cok zor durumda kaldim. Yardimci olacak var mi? :(

Dostum neleri yedeklemiştin. Yeni yedek alıp. Eskileri onlarla değiştirip dönmeyi deneyebilirsin.

Onu denedim bu seferde hata veriyor. Anlamadi gtti. Cok onemli fotograflarim var :((

http://imgur.com/HbMR44F

• quote:

Mybackup programini kullanan var mi arkadaslar. Yedekleri hangi klasore aticam. Program gormuyo yedekleri. Cok onemli benim icin lutfen...

mybackup programında rerware diye bir ana klasörün içine atıyor yedekleri. rerware klasörünü ise ana dizine atmalısınız fakat buna rağmen görmediği oluyor nedense yeniden başlatıp tekrar denediğim yedeği görüyor.

düzenleme : rerware>MyBackup içinde ise allbackups ve allappbackups diye iki klasörde yedekler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 15 Kasım 2014; 22:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Mybackup programini kullanan var mi arkadaslar. Yedekleri hangi klasore aticam. Program gormuyo yedekleri. Cok onemli benim icin lutfen...

mybackup programında rerware diye bir ana klasörün içine atıyor yedekleri. rerware klasörünü ise ana dizine atmalısınız fakat buna rağmen görmediği oluyor nedense yeniden başlatıp tekrar denediğim yedeği görüyor.

düzenleme : rerware>MyBackup içinde ise allbackups ve allappbackups diye iki klasörde yedekler oluyor.

Allah razi olsun kardesim. Cok tesekkurler. Sorunsuz yukledim sayende :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Hocam senin cihaz Türkiye cihaziydi neden forumber'in patchini kullanmadın?

Merhabalar forumber arkadasin verdigi linkten indiremiyorum baska link yapabilcek yokmu led hocamiz yapiyordu da siz yapabilirmisiniz rica etsem?

• eğer halledebilirsen bana da haber ver dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Download moda da girmiyor

http://adbdriver.com/downloads/

Bunu yuklersen telefonu taniycaktir, lg driverlari tam ise yaramiyor bazen

• hangi rom o :)
  • Hocam torch.apk'yı upload edebilir misiniz, onemsiz sandim stok flashlight cslismiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

hangi rom o :)

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam offline jb yukle sorunun duzelcek buyuk ihtimal tel driverlari silinmis o yuzden oluyor offline olarak jb yuklemelisin gecen gun benim basimada geldi korkulacak bisey yok jb kdz yuklemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hocam offline jb yukle sorunun duzelcek buyuk ihtimal tel driverlari silinmis o yuzden oluyor offline olarak jb yuklemelisin gecen gun benim basimada geldi korkulacak bisey yok jb kdz yuklemelisin

cihaz açılmıyor.download moda alabilsem halledeceğim ama
  • Lg backup neden kullanmiyorsunuz ?

@Baveran yok hocam.. bizde dalgalanma olmaz :)

• Aosp'a bildiğin aşık oldum. LS romundayım, şarjı efsane performansı efsane kişiselleştirme efsane.

Tek sorun kamera ve ses.

Nasıl arttırırım sesi (kulaklık hoparlör ahize)

ve iyi bir kamera apk'nız var mı aosp uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 15 Kasım 2014; 23:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Aosp'a bildiğin aşık oldum. LS romundayım, şarjı efsane performansı efsane kişiselleştirme efsane.

Tek sorun kamera ve ses.

Nasıl arttırırım sesi (kulaklık hoparlör ahize)

ve iyi bir kamera apk'nız var mı aosp uyumlu

hocam aynılarından bende arıyorum bulursan bir tık uzağındayım :)
  • 
Sayfa: önceki 19151916191719181919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.