Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/philz_touch_6.48.4-d802.zip/
    philz flashable

http://www.mediafire.com/download/w3uiu3pcucvzd9p/TWRP_2.7.0.0_d802.zip
    twrp flashable

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 6 Eylül 2014; 11:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Hocam ben şimdi coudy g3 1.3 üzerine philz recovery kurucam. Twrpden backup aldım ne olur ne olmaz diye, philzi sevmeyip recoverye dönmek istersem ne yapıcam

Twrp ninde phliz inde flashable versiyonları var onları hafızaya atın geçiş yapmak istediğinizde flashlayip advanced boot tan recovery boot yapın flashladiginiz recovery de açılır.

İkisinide buldum. Birazdan konu olarak her zip apkyı paylaşıcam. Yeni başlayanlar için

İkisininde son versiyonları

https://mega.co.nz/#F!IJkDwYpC!jeWIT1JJBTL94XA5uJtM2Q

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Cep le sıkıntılı oluyor. Yalnız çok sevdim ben bu romu akıyor ve bataryada gayet sağlam olmuş bir kaç güncelleme sonunda çok güzel olacak gibi kernellerde uyumlu hale gelirse tamam

Pil konusu cidden cok basarili..
    Az once coklu dil olani yukledim..
    Suan hersey super calisiyor

Navigasyon tuslari gelmis..
    Gps calisiyor..

Edit : gps sorunu devam etmekte..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnatli21 -- 6 Eylül 2014; 11:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Mi pop kullanmıyorum zaten ben wipe yapıp yukleyecegim sıkıntı olmasın keza rom çok iyi olmuş

Sadece miui da değil tüm romlar arasında son zamanlarda en çok beğendiğim rom diyebilirim. Herhangi bir sorun çıkarmazsa iler ki zamanlarda uzun süre kullanılır. Bence hatta @PendroZ hocam gelistiriciden tabanı alıp biraz üzerinde uğraşırsa daha güzel şeyler ortaya çıkabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Mi pop kullanmıyorum zaten ben wipe yapıp yukleyecegim sıkıntı olmasın keza rom çok iyi olmuş

Sadece miui da değil tüm romlar arasında son zamanlarda en çok beğendiğim rom diyebilirim. Herhangi bir sorun çıkarmazsa iler ki zamanlarda uzun süre kullanılır. Bence hatta @PendroZ hocam gelistiriciden tabanı alıp biraz üzerinde uğraşırsa daha güzel şeyler ortaya çıkabilir diye düşünüyorum

Hocam gps konum bulma olayini nasil halledebiliriz ?

• yeni miui TWRP ile kurulabiliyor değil mi arkadaşlar ... ?
  • Arkadaslar bu cloudy g3 disinda baska g3 klavyesi yokmu rootsuz olan 20c ye apk olarak kurabileceğim. Cloudy nin tahminleri berbat ve kasiyoe gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumu 15 gün önce intelcell garantiye gönderdim,tatildeyken diz altımda bulunan yere suya girdim selale gibi olan yer hafif hafif cebimi ıslatmıştı, ancak bu durum cebime bile hafif bir nem vermişti.45 dakika sonra gibi telefonun ekranı gitti.çalışması ile ilgili sorun yoktu aramaları alabiliyordum ve konuşabiliyordum.bugün intelcell ile görüştüm ve bana telefonun darbeye bağlı bozulduğunu kenarında çizikler olduğunu belirttiler.sıvı teması olmadığını belirttiler.oğlum telefonla oynarken iki kere yere düşürmüştü evdeyken ama en az 2 ay geçti.ve telefonu garanti dışı bırakmışlar.ücretli olarak da yapılamayacağını belirttiler.önerisi olan varsa sevinirim.canım çok sıkıldı gerçekten..
  • Swiftkey kullanmani tavsiye ederim, mesajlarinla senkronize edebiliyosun, onceden yazdigin her cumleyi dataya atiyor ve tahmin muhtesem, ama g3 klavyesi temasi yok tabiki

• Kesinlikle müthiş olmuş LG tabanlı olunca beni benden aldı birkaç ufak sorunu var ama Gelistirilir diye düşünüyorum gps calismiyor her ne kadar kullanamsamda mipop çalışmıyor ayrıca LG Settings altında tuşları değiştirme olayı da çalışmıyor ama bu hali ile bile çok iyi

• quote:

Kesinlikle müthiş olmuş LG tabanlı olunca beni benden aldı birkaç ufak sorunu var ama Gelistirilir diye düşünüyorum gps calismiyor her ne kadar kullanamsamda mipop çalışmıyor ayrıca LG Settings altında tuşları değiştirme olayı da çalışmıyor ama bu hali ile bile çok iyi

Link alabilir miyim

• megadan baska link yok mu cok yavas

• quote:

Kesinlikle müthiş olmuş LG tabanlı olunca beni benden aldı birkaç ufak sorunu var ama Gelistirilir diye düşünüyorum gps calismiyor her ne kadar kullanamsamda mipop çalışmıyor ayrıca LG Settings altında tuşları değiştirme olayı da çalışmıyor ama bu hali ile bile çok iyi

Mipop için apk sını system/app konumuna atıp yetkileri verince calisiyor. Tuşları lg ayarları atından değilde kendi ayarlarından değiştirebilirsiniz konuma bakayım

• miui de bende çift tıklayarak açılma tamam, fakat kapanma çalışmıyor ... fikri olan var mı ?
  • emrahan48 E kullanıcısına yanıt
    Hocam g3 klavyesinden baskasiyla yazamiyorum hepsini denedim neyse halledeceğim teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Eksikliği varda güzel ufak tefek eksikler gormezden gelinebilir. Ses olayi çözülürse bende gecebilirim.

• nvidia90 kullanıcısına yanıt
    Su anda en hızlısı mega dns veya von kullanıyorsanız kapatın. Ondan dolayı olabiliyor. Daha doğrusu bende oye oldu

• MIUI Romdayım dün akşamdan beri. Hakikaten güzel rommus. Pil kullanımı birazcık fazla gibi ama yine de güzel. Gps sorunu dışında yaşadığım tek sorun; telefonun sesini donanımsal tuşla kısabiliyorum ama geri açmıyor sesi. Anca ayarlardan yükseltmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eotd

miui de bende çift tıklayarak açılma tamam, fakat kapanma çalışmıyor ... fikri olan var mı ?

Screen off uygulaması bu is için uygun hocam ana ekrana koyun kafi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 6 Eylül 2014; 14:33:32 >
  • Miui yuklerken formatting system yazisinda takildi herhalde kac dakikadir orada ne yapmaliyim?
  • 
Sayfa: önceki 15291530153115321533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.