Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Aynı telefondan abim de kullanıyor. Ancak bir telefon tutacağı yüzünden arka tuşlarını göçertti. Küçükyalı Şengüllere götürdüm Ana Merkezleri orası bakıyormuş dedim tuşlar göçtü falan 5dk bekledim sıfır tuş takımı taktılar arkaya, ilgilendiler yani gidin sonra alın yapmadılar.

saolasın yazdım bir kenara :)
  • Dün LG G2 telefonumu mecidiyeköyde bulunan servisine götürdüm.. sinirlenip telefonu duvara fırlatınca haliyle ekran paramparça oldu :)
    gitti servise sıfır ekran taktılar 560 tl ye.. şimdi cihazım sıfır gibi oldu yine..

LG servisin en güzel tarafı telefonu yanınızda açıp yanınızda tamir etmesi.. sordum neden böyle bir yöntem uyguluyorsunuz diye ;
    aldığım cevap " lg kore böyle istedi, çünü telefon arızasının gerçekte ne olduğunu müşterinin gözleri önünde sergilemek ve olası bir itirazı ortadan kaldırmak " diye nitelendirdi..
  • Custom Rom kullanıyorum ve DPı değerini 380 olarak ayarlıyorum. Bilindiği gibi LG Kamera uygulamasını yükleyince ekran küçük görünüyor. Konu ana sayfasında "App Settings" ile kameranın DPI değerini 480 olarak ayarlayınca düzeldiği yazıyordu. Denedim ama olmadı. 2-3 farklı romda denedim halen kamerayı açınca ekran küçük duruyor. Sebebi hakkında fikri olan var mı?
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    App settings ile kamerayı 480 yaptın sağ üstten save yaptın mı?
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    Olması lazım mutlaka bir yerde hata yapıyorsundur.
  • Beyler birsey sormak istiyorum bir samsung kullanıcısı olarak
    Once menu sonra home ve sonra da geri kullanıyorum sanal tus olarak
    Normal de samsung'ta home tusuna bastigimda aktif olan uygulamalar acilir bu ozelligi herhangi bir dugmeye atamak istedim atayamadim
    Quick lunch shortcuta koymaya calistim koyamiyorum o ozelligi
    Cyanogenmod 11 kullanıyorum
  • @ijR Evet sağ üstten kaydettim.
    @Legend. Valla hocam bu tür işlere yabancı değilim ama yanlış bir şey yapacak kadar karmaşık bir iş değil. Kamera DPI sini değiştirip kaydet diyorum ama hala küçük açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

@ijR Evet sağ üstten kaydettim.
    @Legend. Valla hocam bu tür işlere yabancı değilim ama yanlış bir şey yapacak kadar karmaşık bir iş değil. Kamera DPI sini değiştirip kaydet diyorum ama hala küçük açılıyor.

O zaman direk bunu dene bence.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581195
  • Kitkat guncellemesi ne zaman başlayacak bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam bazı proğramlar vardı uygulamalarda çıkan reklamları engelleyen böyle bir proğram var mı? Hangisini önerirsiniz?
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Geçen gün arkadaşın biri LG sitesinden KitKat güncellemesinin martta verileceğine dair birşey paylaşmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam bazı proğramlar vardı uygulamalarda çıkan reklamları engelleyen böyle bir proğram var mı? Hangisini önerirsiniz?

AdAway, aşağıdan indirebilirsiniz;

https://f-droid.org/repo/org.adaway_47.apk

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, deneyeyim inşallah işe yarıyordur.
  • vdt10 yüklemeyin rehber durduruldu diyor app Settings çalışmıyor vb. sıkıntılı

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Mart

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    telefonun root lu olduğunu varsayıyorum hocam :)
    bir de bazen çıkan tam ekran reklamları engellemiyor, oyun oynarken kenarda çıkan reklamları, internette gezerken(özellikle dh gibi reklam manyağı sitelerde) çıkan reklamların tamamını engelliyor...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Sonunda Root olayına girmek durumunda kaldım. Açıkçası şu iğrenç sanal tuşlara daha fazla tahammül edemedim.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    ben de sırf xposed için root atıyorum hocam :) görselliği bir süreden sonra kötü gelmeye başlıyor stok halinin...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Antutu skorunu da gördüm bu arada Bende stok haliyle 36122 aldım ama telefon buz gibi mermerin üzerindeydi.
    bende stok da iken o civarda alıyordum :)
    kernel yükleyince 2k daha fazla alıyor o kadar, yalnız knock on vs. daha verimli çalışıyor dori kernel ile...
    ayrıca ntfs dosya desteği de var, 1tb lık hdd mi rahatlıkla bağlayıp içindekilere erişebiliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.