Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polatxp635

Arkadaşlar Valla G3 Romundan Bıktım Artık Sıkıntı dolu. Seven(Bütün Romları), Cloudy(Bütün Romları), Optimus(Bütün Romları), Lam Hoang(1.3 versiyonu) Hepsinde Hata Çıktı Uğraşmak İstemedim G2 Stock 20C Attıp Rootladım. XCam 5.00 Camera Modu Ve Driverini Attım. Şimdi Tıkır Tıkır Oldu. Aslında Stock Atmayacaktım Ama Seven 1.9.1 NS Art Romunu Arkadaşın bilgisayarından İndirmiştim. Virüslü Çıktı Kurunca Telefona Bulaştı sonra da PC ye bulaştı. Derken Telefona Komple Wipe attım. PC yi de Kaspersky İnternet Security İle Tarattım. Ama Donanım Haberde Mesaj Gönderdiğimde Karmaşık Harfler Çıkıyor. Napcağımı da bilmiyorum.

Sonuna kadar katılıyorum. Performans ve stabiliteye önem verenler g3 port rom yüklememeli. Daha kat edicekleri cok yol var o romlarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Hata olarak gördüğünüz nedir size göre hata gözüksede bazı kişilerin sorunu olmayabilir neden genelleme yapıyorsunuz 20c vs stock romlardaki 3 sn arama ekranı geç geliyor ama g3 romlarda bunlardan eser yok gayet stabil ve hatasız bence :) cloudyg3 kullanıyorum sorunsuz

Stabil derken neyi kast ediyosunuz. Mesela uygulama menüsü takıla takılamı saga sola kayıyor? Bütun g3 romlari denedim bildigin takılıyor kasıyor. Yada ben cok hassasım bu knuda bilemiyorum. Aradaki farki anlamaniz icin cloudy flex 2.6 yi şiddetle öneririm. Aralargnda daglar kadar fark var. Tabiki kişisel düşüncem. Yanliş anlamayın lütfen.

• arkadaşlar clodyflex 2.6 yı kurdum nabar sanal tuşlerı küçültemedim cloudynun sayfasından 24x24 navbar uygulamasını flaşladığım halde bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Hayir flash bellekleri direk goruyo zaten altta ne yapmak istedigini soran bi cubuk geliyo,bellegon icine girmek icin ise dosya yoneticisine gir flash bellegini gorursun

Kabloyu aldim. 5tlye.
    Fakat hddyi okutamafim. Usbyi dosya yoneticisinde goruyor fakat hddyi ne orda ne de usb otg helper programinda gormedi. Daha dogrusu program acilmiyor duzgun sekilde.

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• HDD'yi tabi ki okumaz, telefonun verdiği akım HDD için yeterli değil.
  • Tmm solemistin ya harici diskleri dosya yoneticisinde goremiyoz diye root explorer kullaniyorum bn sende herhangi ilave dosya yoneticisi programi kullaniyomusun bilmiyorum ama bn bunu kullaniyorum bunda goruyor

• ben stock rom kullanıyorum ama g3 romuna geçmek istiyorum şarj, stabilite ve kemera konusundan dolayı geçmemi önerir misiniz?? bi de hangi g3 romunu yüklemeliyim
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Sizi yalancı çıkartmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama uygulama menüsünde hiç bir takılma yada başka bir olumsuzluğa rastlamadım çıktığı günden beri cloudyg3 kullanıyorum çok memnunum :)

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Usb den guc alan hddleri okuyor

• quote:

Sizi yalancı çıkartmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ama uygulama menüsünde hiç bir takılma yada başka bir olumsuzluğa rastlamadım çıktığı günden beri cloudyg3 kullanıyorum çok memnunum :)

Hayret valahi temiz bi krulum yapmama ragmen hep takiliyor. Sorun bende mi şüpelendim şimdi

Bence sen herseyi yedekle pc ne jb ye don ardindan ole kurulum yap twrp den

Cihaz cihaz değişik tavırlar sergiliyor rom sanırım :)

• quote:

Tmm solemistin ya harici diskleri dosya yoneticisinde goremiyoz diye root explorer kullaniyorum bn sende herhangi ilave dosya yoneticisi programi kullaniyomusun bilmiyorum ama bn bunu kullaniyorum bunda goruyor

Yok hocam root explorerda da gormedi. Extra birsey gerekiyor mu

• quote:

Cihaz cihaz değişik tavırlar sergiliyor rom sanırım :)

Mesela flex romlar mükemmel akıcı ne kasma ne donma yag gbi masallah ama g3 port romlar sevmiyor beni

• quote:

Bence sen herseyi yedekle pc ne jb ye don ardindan ole kurulum yap twrp den

Ben daha ofline stock rom yüklemeyi beceremedim jb ye nasıl dönücem

• Goruyo sen bulamamissindir ana dizinde storage usbotg icinde

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben okutamadim o halde :)

• quote:

Goruyo sen bulamamissindir ana dizinde storage usbotg icinde

Allahh beee. Cok sagolun yasin_92 hocam

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• cloudy g3 1.2 kullanıyorum çok rom denedim bu romda herhangi bir sıkıntı görmedim.Sıkıntı var diyen arkadaş menüler akıyor.Gerçi flex de öyle.Aosp de öyle ben bir eksiğini göremedim daha.
  • 
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.