Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.705.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

Gece optimus g3 kurdum, şimdiye kadar kullandım, şimdide twrpden backup alıp başka bir rom kurucaktım, backup bitti, telefonu yeniden başlattığımda security error diyor. Twrpde tek yaptığım backup almakdı. Ne yapmalıyım

Ekleme: Ben şimdi offline olarak 20dye tekrar dönüyoum, telefon açıldığında root ve twrpyi yükleyip dün gece aldığım backupa geri dönücem fakat, security error hatası neden verdi. KErneli değiştirmedi mi, dünki arkadaşın başına geldi o stok kerneli flashladı ben sadece autorecden twrp yükledim. Yanlış birşey mi yapmışım
    Miui nin Lg G2 için olan V5 romunu kullanıyorum. Sürüm. 4.8.8 yüklü. Adamlar 4.8.10 çıkarmışlar 13 mb lık bir boyutu var. Bunu philz touch ile kurmaya çalıştığımda comlate dedikten sonra telefondan bakıyorum halen 4.8.8 versiyonunda kullanan arkadaşlar yol gösterirse güncellemeleri kurmak istiyorum. Ota veya dışarıda recovery aracılığı ile.

• MIUI v6 Tablet modunu değiştiremediler mi hala acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bu rmlar S3 e uyumlu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

Merhaba. Bu rmlar S3 e uyumlu mu ?

S3 tamamen farklı bir cihaz. ROM dediğimiz şey işletim sistemidir ve her cihaza özel olarak hazırlanırlar. S3 ROMları için S3 forumlarına bakmanız lazım.
  • Ben ilk defa kernel yükledim optimus g3 romunun yanında dorinmax v5.5
    Ama bir kaç sorum var.
    Autorec programıyla recovery kurabilirim aynı şekilde değilmi?
    ve de 20d almanya romuna döndüğümde orjinal kernel yüklenmiş olur mu (twrpden restore edilmiş şekilde döneceğim)
  • Croesus kullanıcısına yanıt
    Baktim kac saattir S3 e knock on nasil getirilir diye bakiyorum bir cozum bulamadim

• omertalord kullanıcısına yanıt
    Mahdi rom için kullandığınız bir kernel var mı yoksa kendi kerneli ile mi kullanıyorsunuz? XDA sayfasında çift dokunma ile açılışta uğraştırdığı hakkında yazılar yazılmış. Isınma ve pil durumu hakkında da yorum yapabilir misiniz?
  • S3 ün öyle bir özelliği yok bildiğim kadarı ile. Knock on yazılımsal bir özellik değil telefonun kendi özelliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitriyol

Merhaba. Bu rmlar S3 e uyumlu mu ?
    arkadaşlar pac-man rom un indirme linkini ben mi bulamıyorum yoksa yanlış yere mi atıyor linke tıklayınca?indiren oldu mu hiç.link e tıklayınca geliştiriciler sayfasına atıyor ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitriyol

Baktim kac saattir S3 e knock on nasil getirilir diye bakiyorum bir cozum bulamadim
    @Croesus : Knock on ve knock code yazılımsal bir özellik.. (Kernel'le alakalı bir durum) Aksi takdirde bizim telefona da da çalışmazdı zaten..

@fifacicocuk : Burda nasıl yapıldığı anlatılıyor.. (Teknik destek için forumun S3 konusuna yazarsanız daha iyi olur)

Knock on..
    http://gs3.wonderhowto.com/how-to/put-your-galaxy-s3s-screen-sleep-just-by-double-tapping-display-0154279/

Hatta knock code dahi yapılmış..
    http://gs3.wonderhowto.com/how-to/get-lgs-knock-code-feature-your-galaxy-s3-for-increased-lock-screen-security-0155280/

• quote:

Orijinalden alıntı: minur

arkadaşlar pac-man rom un indirme linkini ben mi bulamıyorum yoksa yanlış yere mi atıyor linke tıklayınca?indiren oldu mu hiç.link e tıklayınca geliştiriciler sayfasına atıyor ,

https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=pacman&dl=pacman/d802/release/pac_d802-4.3-20140128.zip
    bu olması lazım. Üç kategori var dev-nigtly-release
    en sağlamı release diğerlerinde bug olabilir.

• Arkadaşlar kernel olaylarına fazla girmemek en iyisi nedeni ise uyumsuzluk sorunu yaşama şansınız çok yüksek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugun mahdi rom yukledim guzel geldi diger romlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: safeline

quote:

https://s.basketbuild.com/filedl/devs?dev=pacman&dl=pacman/d802/release/pac_d802-4.3-20140128.zip

Linkini verdiğiniz rom 4.3 dikkatinizi çekti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: safeline

quote:

Linkini verdiğiniz rom 4.3 dikkatinizi çekti mi

Yok hocam 4.3 olması fark eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

quote:

quote:

Cm11 de yavaş sarj sıkıntısı yaşayan arkadaşlar olmuştu nasıl hallettiler bu durumu yada rom değişmeden düzeltmenin bir yolu var mıdır

Beyler yavaş sarj diyom

Beyler sarj varya hani kabloyu telefona fişi prize taktığın heh onu yapınca telefon yavaş sarj oluyor diyorum öğlenden beri %5te çekip duruyorum

Tamam vazgeçtim sarj etmiyom telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

quote:

quote:

Cm11 de yavaş sarj sıkıntısı yaşayan arkadaşlar olmuştu nasıl hallettiler bu durumu yada rom değişmeden düzeltmenin bir yolu var mıdır

Beyler yavaş sarj diyom

Beyler sarj varya hani kabloyu telefona fişi prize taktığın heh onu yapınca telefon yavaş sarj oluyor diyorum öğlenden beri %5te çekip duruyorum

Tamam vazgeçtim sarj etmiyom telefonu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Seven rom 1.9.1 kullanan var mı? 1.8 daha iyi deniliyor fakat bulamadım link 1.9.1 kurmalı mıyım

Şuan optimus g3+bruce kernel 0.41 kombinesindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ben ilk defa kernel yükledim optimus g3 romunun yanında dorinmax v5.5
    Ama bir kaç sorum var.
    ve de 20d almanya romuna döndüğümde orjinal kernel yüklenmiş olur mu (twrpden restore edilmiş şekilde döneceğim)

Yedeginize döndügünüzde kernelinizde orjinaline döner. Bir nevi kernelide yedek almiş oluyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: white_power

Miui nin Lg G2 için olan V5 romunu kullanıyorum. Sürüm. 4.8.8 yüklü. Adamlar 4.8.10 çıkarmışlar 13 mb lık bir boyutu var. Bunu philz touch ile kurmaya çalıştığımda comlate dedikten sonra telefondan bakıyorum halen 4.8.8 versiyonunda kullanan arkadaşlar yol gösterirse güncellemeleri kurmak istiyorum. Ota veya dışarıda recovery aracılığı ile.

Miu rom gayet akıcı cok hoşuma gtmişti. Şu altdaki navbarlar şeffaf olmadg icin degistirdim. Sizde isınma durumu nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ben ilk defa kernel yükledim optimus g3 romunun yanında dorinmax v5.5
    Ama bir kaç sorum var.

Yedeginize döndügünüzde kernelinizde orjinaline döner. Bir nevi kernelide yedek almiş oluyoruz.

Teşekkürler cevap için. Seven rom 1.9.1 denediniz mi acaba hocam. 1.8 link bulamadım 1.9.1 kurma düşüncesindeyim
  • 
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.