Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

ısı derecesini bilmiyorum ama bence çok iyi derecede ısı miktarı çok serin 20b kullanmış biri olarak telefon buz =)

3g kullanan birisi olarak şu an 59 dereceyi gördüm cihazımda tüm romlarda aynı havalara veriyorum artık bu durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havalara verdik gitti o zaman =) ama Cloudyg3 ile ısınma derdim ortadan kalktı benim

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Kullanıma engel olan bi hata yok ufak tefek çeviri hatası var string value larda onları Fix lemis...

• Backup alırken neyi yedeklemek istediğinizi soruyor zaten.. İster tamamını isterse sadece istediklerinizi seçerek yedekleyin.. Geri yüklerken de neleri geri yüklemek istiyorsanuz onları seçebilirsiniz..

Bilinmesi gereken şey şu: Rebher ve mesajlar hiç bir romda sıkıntı çıkarmıyor. Ama bazı yedekleri farklı romlarda geri yüklerken bu sürüm yeni felan deyip yüklemeyebiliyor.. Aynı romlar arası bir sıkıntı olmuyorda Örneğin G3 romundan flex 'e yedekten yükleme yapmak isterseniz Kumadan yı yedekten yüklemeyebilyor.. Umarım anlatabilmişimdir :)
  • 59 derece çok çok fazla. Şuana kadar sadece 1 kere 41 dereceyi gördüm oda real racing 3 oynarken. GSam Battery Monitor yükleyip bakabilirmisin ısıya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Hollow

Full 3g
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

neler yaptin peki telefonda? hangi browseri kullaniyosun hic oyun var mi? kac e-mail hesabi kurulu auto-sync vs biraz detay verir misin?

• omertalord kullanıcısına yanıt
    Emaili sildim. Sync yok %50 parlaklık ve chrome tarayıcı.

• quote:

tamam belli oldu bizim pili exchange'le gmail yiyip bitiriyo demekki.
  • quote:

Hocam bu hangi rom

• Aynen

ParanoidAndroid 4.4

• 7 rom g3 1.6 nasıl beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Miui nun yeni güncellemesi tüm versiyonlar için çıkmış aroma ile geliyor galiba, bugün çıkmış 4.7.29 bir çok değişiklik yapılmış anlaşılan ve yeni konu açılmış

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/ws008-lg-g2-modelmiuiv54-44-7-29rc02-t2832423

Twrpyle yükleyince sıkıntı olmaz degıl mı
    Birde yuklenıcek baska bısey var mı gapps gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Kurulum esnasında zaten bir süre dondu. Dokunmadım neyse sonunda açıldı kurulum tamamlandı. Reboot ettim. Mİ ekranında restart babam restart neyse bekledim bir süre sonunda dil ekranı geldi ama 30 saniye de bir restart yapıyor. BackUp almıştım şimdi geri dönüyorum G3 rom a.

rom yüklemesini yaptıktan sonra yani bitirdikten sonra wipe data yapmanız gerekiyor

Wipe yaparken Dataya gerek yok bence. Sonucta sildigim biseyi geri bidaha yuklicem aldigim yedekle. E sildigim biseyi geri yukliceksem niye siliyorum ki. Yedek yukleme sirasinda sildigim seyi geri yuklersem bu telefonu yormaktan baska bisey degil. Data sonucta muzik resim haric sizin verilerinizi bulunduruyor. Arama gecmisi olsun telefon ici ayarlar olsun. Yanlisim varsa duzeltin dogru mudur ?

Dostum bende senin gibi düşünüyordum ama öyle değil işte..

geliştirici romu nasıl yaptı bilmiyorum ama romu yüklemeden öncede ve yükledikten sonrada wipe data yapmak gerekiyor..

aksi halde telefon sürekli boot ekranda kalıyor ya da restart yapıyor..

Samimi söyliyorum çok eski romlar haric (pro ve flexlerin ilk sürümleri) g3 romlar cıkalı hep data wıpe yapmadan kurdum. Bir kere bile öyle sorunlarla karşılaşmadım

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• Direkt artla geliyor. Yapimcisi dalvike almayin desteklemiycem bundan sonra gibi biseyler soylemis forum sayfasinda. Ben oyle anladim en azindan. Dorimanxle birlikte geliyor. Ayarlarla ugrasmayi srvmedigim icin bruce kernel kullaniyorum ben. Su ana kadar gorev yoneticisinin gec gelmesi disinda bi problem yasamadim. Onun cozumunu bilen var mi?

Yazmayi unutmusum microsoft exchange hesabi acamiyorum senkronizasyondan. Eposta hesabi secmek zorunda kaliyorum. Lam hoang un g3 romunda da ayni sorunu yasiyordum. Cozumu bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfd -- 30 Temmuz 2014; 18:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfd

Direkt artla geliyor. Yapimcisi dalvike almayin desteklemiycem bundan sonra gibi biseyler soylemis forum sayfasinda. Ben oyle anladim en azindan. Dorimanxle birlikte geliyor. Ayarlarla ugrasmayi srvmedigim icin bruce kernel kullaniyorum ben. Su ana kadar gorev yoneticisinin gec gelmesi disinda bi problem yasamadim. Onun cozumunu bilen var mi?

Yazmayi unutmusum microsoft exchange hesabi acamiyorum senkronizasyondan. Eposta hesabi secmek zorunda kaliyorum. Lam hoang un g3 romunda da ayni sorunu yasiyordum. Cozumu bilen var mi?

1.7 dalvikle gelecek dendi bakalım gelmezse arta geçiş yapacam zaten xposed de art uyumlu hale gelecek ama uzun süreceğe benziyor
  • 7rom 1.6 ya geçiş yapan varmıdır. link bulamadım. 1.3 kullanmaktayım aşırı ısınma ve şarj sorunu var yardım edecek varmıdır
  • optimus g3 1.2 de kilit ekranı biraz bekletip açılıyor
    örneğin şekli tamamlar tamamlamaz değilde biraz
    bekleterek açılıyor...

nu durumu farkeden varmı?
  • yeni miui i indiriyorum bakalım. gapps linki verebilecek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 13361337133813391340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.