Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1290. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Ücretli değil miydi bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: A.S.A.P
Ücretli değil miydi bu?
Ücresiz sadece 4 kanal(fox hd,show hd,atv hd,trt1 hd)
Aylik 5 lira ile tüm.kanalları izliyorum.aylik 5 lira çok para değil günlük bir cigara paramiz bile degilmaç saatleri dışında lig tv kanalları da açık
Sigara içmiyorum ki bir gün icmiyim de parayı oraya vereyim gözüme batar o para benim
cloudy inin yeni versiyonunu yüklerken yanlışlıkla herşeyi sildim.öyle kalakaldık lg logosuylaquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Management
Sigara içmiyorum ki bir gün icmiyim de parayı oraya vereyimgözüme batar o para benim
var mı pratik bir çözümü?
-
Otg yada flash tool başka çare yok malesef
quote:
flash toolla yapmaya çalışıyorum -
Önereceğiniz en iyi G3 Romu hangisi acaba. Özellikle ısı durumu olarak en iyi olan.quote:
Orijinalden alıntı: ozguradam1quote:
flash toolla yapmaya çalışıyorum
Alıntıları Göster
-
eğer yedeğiniz çok önemli ise hangi romda yedek aldıysanız o romu tekrar yükleyip yedeğinizi yükleyebilirsiniz. sonrasında farklı yedekleme metodu kullanıp istediğiniz roma geçebilirsiniz. -
Demekki kişiden kişiye değişiyor bana göre yatayda gayet iyi geliyor ;) swiftkey çok övülüyor birde onu dene istersen dostum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cloudystock mu optimuspro mu tavsiye edersiniz stabilite ve pil performansi icin?
quote:
Orijinalden alıntı: hsynakyl
Clody Stock olmuş bu kez arkadaşlar :)
bilinen tek sorun var çağrı arayüzü çok geç geliyor..
O da önemli dostum. Söylediğin iyi oldu. Geçmemem için yeterli sebeb. -
Beyler ısı durumu en iyi olan g3 rom tavsiyesi bekliyorum
yav su g3 klavye yerine g2 klavyeyi nasıl geri getirirm bi yardımcı olun beylerquote:
Orijinalden alıntı: petro24quote:
Ücretli değil miydi bu?
Ücresiz sadece 4 kanal(fox hd,show hd,atv hd,trt1 hd)
Aylik 5 lira ile tüm.kanalları izliyorum.aylik 5 lira çok para değil günlük bir cigara paramiz bile degilmaç saatleri dışında lig tv kanalları da açık
Alıntıları Göster
-
Yok stock klavyeden fazlasi ile memnun oldugumu dusunmekteyim :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 23 Temmuz 2014; 3:27:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: physiecho
yok baba şiddet celal yok, kusura bakma tekrardan okumadım cümleyi
Onemli degil kardesim olur arada oyle :)
Olmayan bi rom yokki bu jb ve kk kaynakli bi sorun
G3 romları sorunsuz -
-
valla ben yazmasını istemediğimden hiç uğraşmadım ... :) o yüzden araştırmadım da ... FS in xda daki sayfasını bir incele istersen ...
http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-ios7-x-flat-style-module-t2666827
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X