Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haldir54

quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

yav su g3 klavye yerine g2 klavyeyi nasıl geri getirirm bi yardımcı olun beyler

La bi yardim

Alıntıları Göster
    valla hocam 2 gün kullandım ... hiç sıkıntı çekmedim ... ısınma problemi de yaşamadım ... şarj olarak bana yetiyordu ... sabah 6 ile akşam 5 arası işteyim ... eve döndüğümde % 45 kalıyordu ... wifi - 3g devamlı açık ...

whatsup çok kullanmıyorum ... dikkat etmedim ...

• Flex 2.5 kurdum ancak bu da biraz isinacak gibi duruyor.. 2.4 'ü asiri isindigi icin kaldirmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Dün cm11 m8 yükledim. Ben bu kadar akıcı bi rom görmedim. İnanilmaz. Banamisın demiyor arkadaş :)
    Bu arada cm11 ile önerebileceginiz bi karnel var mıdır? Teşekkurler
    LG G2 telefonunuzla genelde kaç saat ekran süresi aldığınızı ve bu sürede neler yaptığınızı söyleyebilir misiniz?
    Merak ettiklerim.. Wifi/3g? Oyun? Parlaklık%? Otomatik?
    Ciddi anlamda bir düşüklük varsa servisten bataryamı değiştirmeyi düşünüyorum.. Cevaplar için teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Flex 2.5 kurdum ancak bu da biraz isinacak gibi duruyor.. 2.4 'ü asiri isindigi icin kaldirmistim
    @Led Zeppelin teşekkür ederim.

Arkadaşlar sizi takipteyim. Fırsat bulduğumda biraz kalıcı olarak geçmeyi düşünüyorum. Konunun ilk sayfasında uzaktan kumanda , radyo eklentileri de kurup bir müddet kullanayım diyorum. G3 romlardan iyi ataklar gelmezse
  • Birisi 7rom 1.3 link verebilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam hocam haberleşelim. Dün gece whatsapdan mesaj gelmiş ama bildirim gözükmedi. Whatsapa tıklayınca bildirimler düştü. Sende var mi böyle bi sorun.

Çözümü bir başkası vermiş uygulayanlar olmuş ve sorun çözülmüş
    LG PC Suite'den güncelleme hatalarını onar yapınca sorun çözülüyormuş ama custom romda sıkıntı olur mu bilmiyorum..
  • Arkadaslar 7rom 1.3 link verirmisiniz?

• vitaalamode V kullanıcısına yanıt
    7 mod da yüklerken çıkan seçenekler var.onların birinin en altında 7 mod ios sistem ve var. O görüntüyü elde etmek için htc yi seçmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecruit

7 mod da yüklerken çıkan seçenekler var.onların birinin en altında 7 mod ios sistem ve var. O görüntüyü elde etmek için htc yi seçmen lazım.
    Sağolasın kardeş hiç aklıma gelmedi oradaki seçenekler. Hemen kuruyorum. hatta tek tek hepsini deniyeceğim
  • Üstad 1.sayfada cm 11 Nav Bar DPI Mod linki kırılmış. Nette de bulamadım
  • eotd kullanıcısına yanıt
    Tamam hocamda buradan indiremedim bir turlu surekli bir mesaja atiyor linke tiklayinca

• It Vends ya da AFH olanı tıkla ... ilk baştaki torrent ...
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 23 Temmuz 2014; 16:24:16 >
    Hocam bulamadim bir turlu direk indirme link verirmisiniz?

Bu gapps degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Arkadaşlar sizi takipteyim. Fırsat bulduğumda biraz kalıcı olarak geçmeyi düşünüyorum. Konunun ilk sayfasında uzaktan kumanda , radyo eklentileri de kurup bir müddet kullanayım diyorum. G3 romlardan iyi ataklar gelmezse

Hocam ben rom işine yeni girdim. Optimus g3, cluody g3 denedim. Bi hantallık vardı. Yavaşlık. Ara ara takılmalar falan. Şuan cm11 kurdum. 'vay be' dedim. Hayatimda bu kadar hızli bi telefon kullanmamstım. Htc one olan bi arkadasim bile ' oha olum ucuyor lan telefon' dedi bugun :) inanılmaz :)

• 7 Rom 1.3 de hangi kerneli kullanıyorsunuz? Ve ısı ortalama olarak kaç derece acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Hocam ben rom işine yeni girdim. Optimus g3, cluody g3 denedim. Bi hantallık vardı. Yavaşlık. Ara ara takılmalar falan. Şuan cm11 kurdum. 'vay be' dedim. Hayatimda bu kadar hızli bi telefon kullanmamstım. Htc one olan bi arkadasim bile ' oha olum ucuyor lan telefon' dedi bugun :) inanılmaz :)

Alıntıları Göster
    hocam kusura bakma ... seni yanlış yönlendirmişim ... 7 g3 rom linki kaldırılmış kendi sayfasından ... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eotd -- 23 Temmuz 2014; 12:49:22 >

• 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.