Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1288. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dousk
Beyler bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Dün aksam worship romun 10e yani 4.2.2 olan sürümünü indirdim. Cloudy stock 2.2 den worship roma geçmek istemiştim denemek için ama kurulum bir türlü tamamlanmadı. Neden olabilir fikri olan varmidir?
Gözden kaçmasın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: haldir54
Beyler pardus 7.5 yükledim klavye g3 klavyesi gelmiş ben bunu g2 klavyesi nasıl yapabilirm ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel de gene kendi kerneliyle çok ısınıyor bruce kernel ile resmen telefon yanacak :D dorimanx 4.9 kurdum gene :D -
twrp ile kompile data dahil temizlik yaptım. OTG ile 0 dan kalıcı olma umuduyla cloudy stock 2.3 ü yüklüyorum bakalım :) -
Clody Stock olmuş bu kez arkadaşlar :)
bilinen tek sorun var çağrı arayüzü çok geç geliyor.. -
dosya hatalı ınmıs olabılır
md5 kontrolu yapın -
quote:
Orijinalden alıntı: yasin_92
güzel de gene kendi kerneliyle çok ısınıyor bruce kernel ile resmen telefon yanacak :D dorimanx 4.9 kurdum gene :D
Doğrudur birazcık ısınıyorİlla ki bir çözüm yolu olur..Kamerasını nasıl buldun?Foto kalitesi sanki biraz daha iyi olabilirdi.
Beğendiğimiz kamera atabiliriz herhalde -
yok baba şiddet celal yok, kusura bakma tekrardan okumadım cümleyi -
Nova Launcher prime [ gesture özelliği olan başka biri de olabilir ] > double tap gesture + screen off
Al sana knock off, insanın asabını bozma
eyvallah -
Cloudy stock 2.3 de sakın art modu seçmeyin telefon lg logosunda kalıyor bilginize -
CloudyPro 2 v2.3 yükledim bugün tertemiz yükleme yaptım güzel sorun yok dori 6.1 yükledim pile bakacağım kamera her zamanki gibi pek ayırt edemiyorum şimdilik bunlar
2.4 gelecek desene -
kamera açısından en iyi rom bu ve flex rom bence :D dori 4.9 iyi geldi buz gibi cihaz :D -
Sanırım :) yahu adam g3 klavye yi portlamamis g2 klavye var stock 2.3 de
G3 klavyesini nerden bulup buna nasıl flasliyacagis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
stock taban olduğu için g3 klavye eklemez diye düşünüyorum roma ama g3 klavyesini bu linkten indirip kurabilirsin CloudyFa nın hemde
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2767660
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 22 Temmuz 2014; 22:23:20 > -
Xda da vardı G3 Klavye tüm romlara uyuyor diye biliyorum. Hatta onu da Cloudyfya yapmıştı -
Tamamdir beyler çok teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X