Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12841285128612871288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    hocam konu hakkında en ufak bilgim yok, eger konu üzerinden okuyarak yaparsam sorun çıkarmı, en fazla ne zarar verebilirim telefona?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    biraz okudum baktım ben yapamam bunu ya :S çok uzun iş, anlamadığım işe de girmek istemiyorum. neyse ...

• Gorusme kalitesi en iyi olan rom ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Gorusme kalitesi en iyi olan rom ?
    20C stok rom uzerine inşa ediliyor şuanki miui :)

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • haldir54 H kullanıcısına yanıt
    cm 11 m8 snapshot romdayım ... ses kalitesi olarak memnunum ... bundan önce de pardus 7.5 kullanıyordum onda da ses iyiydi ...
  • Diyojen666 D kullanıcısına yanıt
    Yaparsin haci, yapamam diye dusunme ;) burada onlarca kisi hep bi yerden basladi smdi catir cutur gidiyolar zaten bi sknti olunca herkes elinden geldgnce yardmci oluyor

• Cloudy Stock 2.3 kuracagim simdi de dorimanx'in direkt son surum mu kurayim ya da onerdgnz bi versiyonu var mi... Yad a kendi kerneli mi kalsin

• eotd kullanıcısına yanıt
    Pardus için xda da konu göremedim link atar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Pardus için xda da konu göremedim link atar mısın
    4.2.2 için dorimanx veya baska bir kernel yok mudur ya bulamıyorum
  • Usb otg aldım. Twrp ye girdigim zaman otg yi görmüyor neden olabilir. Bi ayarımı var acaba?

edit: tam oturtamıyormuşum. Bastırdım oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 22 Temmuz 2014; 14:12:49 >
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Arama ekrani gec geliyo mu bundada hocam bilgin var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam çok güzel oldu teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorun var ana ekranda bildirim çubuğu şeffaf olmuyor onu nasıl düzeltebiliriz normalde resme göre renk alıyordu sanırım. Ayrıca vodafone yazısı ve saat iç içe geçiyor resimdeki gibi bunların çözümüzde varsa mükemmel olacak tam aradığım şey ellerine emeğine sağlık
    Edit : avea yazısı gibi vodafone yazısını oraya nasıl alırım ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Basit bi işlem :)
    flat style modul - status bar ayarlarina gelin. En altda show color picket yazar onu aktif edin. Sol ust kösede ufak bi simge cikcak. Şeffaf olmadigi zaman outodetec colar a tıklayin. Seffaflgni ayarlayin. Updateye tıklayın tamamdir :)

statubar ayarlarından aveanin ustune tıklayıp istedigini yazabilirsin oraya. İc ice gecme sorunu icinde statusbar ayarlarından show hiddn natificationu aktif edip hemen ustundekini 1 yapin :)

dostum g flex romu için bo modu yükledim bende simgeler sola kaydı ama orjinal halleriyle duruyorlar ios moda geçmediler onu nasıl hallederiz

Twrp den vercegm dosyayı flasla dostum. Her ihtimale karşi yedek almani tavsiye ederim

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358561537

çok sağol dostum oldu. bir sorum daha olacak flex romu için xdabbeb's camerayı flasladığımda sürekli lg ekranında kalıyor. bunu biliyor musun peki?

• Ya batarya deli ediyo beni bu degerler normal mi %50 sabit parlaklikta rom optimus g3 1.2
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Tum gl tabanlı kitkat romlarda var o sorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Tum gl tabanlı kitkat romlarda var o sorum.
    CloudyFlex 2.5 de çıktı sıra G3 rom da :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864

Fixed incorrect strings
    Full lockscreen effects
    Advanced power menu
    Auto panel detection
    Screen calibration support
    Knock-Code for all variants
    Updated Google apps
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

Fixed incorrect strings
    Full lockscreen effects
    Advanced power menu
    Auto panel detection
    Updated Google apps

dostum 2.4 kurulu bende şimdi 2.5'i kurmak için full wipe falan yapmak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaselis86

quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

Fixed incorrect strings
    Full lockscreen effects
    Advanced power menu
    Auto panel detection
    Updated Google apps

dostum 2.4 kurulu bende şimdi 2.5'i kurmak için full wipe falan yapmak gerekiyor mu?

Alıntıları Göster
    Cloudystock ve cloudyflex yeni sürümlerinin çok belirgin farklılıkları var mı acaba?
    Cloudystock 2.3 indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 22 Temmuz 2014; 14:47:48 >

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Split View koymus, Art de calismiyirms oyle yazmslar, belki split view yuzundendr demis Cloudyfa da... Ama yeni her zmn iyidr, bnde kurucam aksam indrdm smdi
    Edit: bu dedgm stock icin flexe bakmadm ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 22 Temmuz 2014; 15:01:56 >
  • Vay hiç beklemiyordum cloudy nin güncelleme vereceğini :) cloudy stock ilk flex arasında ne gibi farklar var flex 2.4 deyim ona gore stock veya flex in yeni sürümüne geçeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12841285128612871288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.