Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kernel kurma cloudy romlarına kendi orjinal kerneli kalsın romun
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    su dorının 5,9 unu deneyecem olmazsa arayışa gececez :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    dori nin tüm kernellerini toplasan 1 tane adam akıllı kernel çıkmadı içlerinden :D ben ısınma sorununa çözüm olarak rom kurarken artık jb ye geçiyom ardından kk ardından custom rom kuruyorum böle daha sağlıklı oluyo :D
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    ben bırtek 1.6 sını begenmıstım. o da jb de ıyıydı :)

ben dırek soft brıck edıyorum telefonu kk+root+recovery :) bu roma kadar bır sıkıntım yoktu cloudy de..

olmazsa 1.1 e gerı donus yapacaz yada baska rom bakacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

dori nin tüm kernellerini toplasan 1 tane adam akıllı kernel çıkmadı içlerinden :D ben ısınma sorununa çözüm olarak rom kurarken artık jb ye geçiyom ardından kk ardından custom rom kuruyorum böle daha sağlıklı oluyo :D

Batıl inanç filan mı bu açıklaması varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ben bırtek 1.6 sını begenmıstım. o da jb de ıyıydı :)

ben dırek soft brıck edıyorum telefonu kk+root+recovery :) bu roma kadar bır sıkıntım yoktu cloudy de..

olmazsa 1.1 e gerı donus yapacaz yada baska rom bakacaz
    Arkadaşlar bu G3 için olan ios barını yüklediğimde bildirim geldiğinde saat kaybolmuyo.Bildirimde saatin üstüne denk gelio karışıo. Bunu nasıl düzeltiriz. Batarya sinyal göstergeleri bildirim gelince gidio ama saat gitmiyo
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    telefonda hiç bi kalıntı kalmıyor eski romlara dair downgrade yapınca o yüzden böyle yapıyorum kurulan rom daha sağlıklı oluyor
    g3 rom sevmedim ben eksiği çok geldi bana bide renkler çok soluk geldi bana abim de de g2 var karşılaştırdık cidden soluk ve kontrast biraz daha düşük aynı parlaklık seviyelerinde o yüzden şimdilik g3 rom düşünmüyorum itici geliyor bana çokta ısınma yapıyor cihazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqurk

Arkadaşlar bu G3 için olan ios barını yüklediğimde bildirim geldiğinde saat kaybolmuyo.Bildirimde saatin üstüne denk gelio karışıo. Bunu nasıl düzeltiriz. Batarya sinyal göstergeleri bildirim gelince gidio ama saat gitmiyo

Yokmu bilen?
  • quote:

g3 rom sevmedim ben eksiği çok geldi bana bide renkler çok soluk geldi bana abim de de g2 var karşılaştırdık cidden soluk ve kontrast biraz daha düşük aynı parlaklık seviyelerinde o yüzden şimdilik g3 rom düşünmüyorum itici geliyor bana çokta ısınma yapıyor cihazda

Ne bileyim alıştım ben cokta sevdim
    Klavyesi de g3 rom harici şişiyor. Klavyeye de alistim birakamiyorum en rahat ettiğim klavye. Swift e felan alışamadım

g2 klavyesi ile yazmak daha kolay geldi bana g3 klavyesi de güzel ama yan yatınca tuşlar çok küçülüyor o yüzden sevmiyorum ama siyahı güzel g3 klavyesinin :)
  • quote:

gencler ve daıma genc kalanlar cloudy bu sefer yaramadı bana ılk zamanlar ekran suresı 6 saat 6,5 saatı buluyordu. suan 4 saat bıle gıtmıyor..

varmıdır tavsıye edebılecegınız bır G3 rom..

edit: bu arada dori 5,9 cıkmıs ılgılılerıne.

Lam hoang deneme bence gerek yok optimus 1.2 bende denemedim onu deneyecegim ama onun romlarda sana pek yaramıyor seven 1.0.8 dene en iyisi

• quote:

gencler ve daıma genc kalanlar cloudy bu sefer yaramadı bana ılk zamanlar ekran suresı 6 saat 6,5 saatı buluyordu. suan 4 saat bıle gıtmıyor..

varmıdır tavsıye edebılecegınız bır G3 rom..

edit: bu arada dori 5,9 cıkmıs ılgılılerıne.

Ben Cloudy g3 1.2 dorimax 5.9 kullaniyorum ... 4.30 saat ekran süresi ve kalan yüzde 35... 3g full açık oyun internet

Hocam cidden klavye müthiş. Ayrıca bilmeyenler varsa LG Smart World üzerinde klavye için çeşitli temalar mevcut ve gerçekten çok iyi temalar var.
  • quote:

g2 klavyesi ile yazmak daha kolay geldi bana g3 klavyesi de güzel ama yan yatınca tuşlar çok küçülüyor o yüzden sevmiyorum ama siyahı güzel g3 klavyesinin :)

Aynen siyahi gözüme cok ama cok guzel geliyor telefon beyaz ayri bi güzel geliyor

Seven i indirmistim ama kuramadım olabilir ..

Benim kullanimin genelde aynidir hel 5.5 6 saat ekran sürem fix:)
    Bende cloudy 1.2 +dori kullaniyorum 5.9 u kurdum simdi bakalim son durum ne olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Hocam cidden klavye müthiş. Ayrıca bilmeyenler varsa LG Smart World üzerinde klavye için çeşitli temalar mevcut ve gerçekten çok iyi temalar var.

Stok g2 klavyesi ile bu kadar. Hizi ve dogru yazamiyordum:) hem kelime tahmini hemde ergonomisi g2 stoktan iyi durumda.. Umarim lg stok olarak g2 ye de verir.

• Klavye Swift dir

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar ben de öyle diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Klavye Swift dir

Alistiralim seni g3 e bak bakalim baska klavye kullaniyormusun

Yazi yazmak ayri bir keyif oldu valla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Aynen öyle bende degistirdim ısınma ve şarj tüketme olayı artınca stock kernel ile yola devam ediyorum kulaklıkta tıslama var yılan gibi ama giderilir herhalde

bu kulaklık takı tıslama sesi konusurkenmi geliyor yoksa müzik dinlerken falan da geliyormu ben de stok kernel le kullanıyorum müzik veya filmde tıslama falan farkedemedim cloudy 1.2 deyim

• 
Sayfa: önceki 12241225122612271228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.