Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (14 Mobil) - 8 Masaüstü14 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorix kullanıcısına yanıt
    baseband kurun.

cloudy nınkı var bende 5 dıs cekıyor genelde arada 4 e dusuyor.. 3g de hat turkcell
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Hocam Rom atmaya şükrediyorum stok hale dönmek bin beter 3 saat uğraştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokcinsadam

Hocam bu cloudyg3 romda Art moduna alinca Led bildirim isigi takili kaliyor hic sonmuyor sizdede ayni sorun var mi?

Dostum ben ilk sürümden beri art de kullanıyorum hiç öyle bir sorun olamadı rom u tekrar yükleyip art al istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

baseband kurun.

cloudy nınkı var bende 5 dıs cekıyor genelde arada 4 e dusuyor.. 3g de hat turkcell

Hocam onu nerden bulacam varmı bi link felan

• Cloudyg3 1.2 kullaniyorum bruce karnelle genelde memnunum ama dehset isiniyor cihaz ne tavsiye edersiniz cozum?

• Özellikle micro usb bellek aldığımda rom kurmak çok daha pratik olunca işin suyu çıkmıştı.. G3 romlarda aradığımı bulamayınca şu ana kadarki tek beğendiğim rom'a dönüp rom manyaklığından bir süredir uzak tutuyorum kendimi :))

Rom : Flex 2.2
    Parlaklık %50 otomatik

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM--LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 10 Temmuz 2014; 14:12:40 >

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Ya ben bunun 2.4 ünü kullandım sesim karşı tarafa kötü gidiyormuş varmı öyle bi sıkıntı sende ? birde kernel ne kullanıyosun ?
  • eotd kullanıcısına yanıt
    Allah Allah ben de basinca 2 3 sn bekleme yapiyodu Heralde kurulumu duzgun yapamadim yada kurcalarken bozduk bi yerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanku42

Allah Allah ben de basinca 2 3 sn bekleme yapiyodu Heralde kurulumu duzgun yapamadim yada kurcalarken bozduk bi yerleri
    bruce kernel 0.41 de tweaks menusu falan yok mu ya ?
  • Beyler g3 romu kullananlardan yorum bekliyorum. Sarj konusunda sikintisi var mi herhangi bir bug var mi?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir bug yok gayet stabil şarj konusuda gayet güzel denemeniz gerekir :)

• haldir54 H kullanıcısına yanıt
    Dromanx 5.8 kernel cloudy ile uyumlu dur stabil kullanım sağlar ayrıca tweaks mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 10 Temmuz 2014; 14:39:31 >
  • altunkeser kullanıcısına yanıt
    Dromanix kernel deneyin hocam

• Stock roma dönmek çok kolay aslında tabi ilk yaparken biraz zorlanabilirsiniz 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Stock roma dönmek çok kolay aslında tabi ilk yaparken biraz zorlanabilirsiniz 😀
    arkadaşlar bende stock 20c tr sürümü vardı. lg de rom işine hiç bulaşmmayı düşünüyoırdum ancak bulaştım :) ilk önce stock 20d alman romu nu yükledim. aklımdan hep g3 rom u vardı ama cesaret edemedm hemde hataları var diye yeni sürüm çıksın dedim. 1.2 çıkınca onu direk yükledim. önce root sonra twcp mi ne idi onu yapıp. rom kurulumu yaptım. şimdi ben tekrar bir stok rom a adönmek istediğim zaman once wipe yaypıp sonra normal stock rom yükler gibi mi yükleme yapıcam yoks abaşka bi şekilde mi olacak bu işlem. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes6116

arkadaşlar bende stock 20c tr sürümü vardı. lg de rom işine hiç bulaşmmayı düşünüyoırdum ancak bulaştım :) ilk önce stock 20d alman romu nu yükledim. aklımdan hep g3 rom u vardı ama cesaret edemedm hemde hataları var diye yeni sürüm çıksın dedim. 1.2 çıkınca onu direk yükledim. önce root sonra twcp mi ne idi onu yapıp. rom kurulumu yaptım. şimdi ben tekrar bir stok rom a adönmek istediğim zaman once wipe yaypıp sonra normal stock rom yükler gibi mi yükleme yapıcam yoks abaşka bi şekilde mi olacak bu işlem. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum..

Direk flash tool ile kdz i yükle

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

baseband kurun.

Hocam onu nerden bulacam varmı bi link felan

Ana Sayfa
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Hocam baseband derken zaten bi kere flashlamistk kit kat baseband baska mi flashlayalim, bnmde sikintili hat, bi cekiyor bi gidiyor kendi kendine

• Legend. kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. bir başka sorunda rom bence fazla ısınıyo. Bruce kernel önerenler olmuş forumda şimdi onu yüklemek isitoyrum ama nasıl olacağını bilmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.