Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1095. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (13 Mobil) - 2 Masaüstü13 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10931094109510961097
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu islerden iyi anlayan birisi cloudy g3 v1.1 icin icinde sadece walkman olan bir paket hazirlayabilir mi verilen linktekinin icinde bir suru program var kaldirinca walkman durdu hatasi veriyor 4 kere denedim olmadi lutfen bir arkadas baksin ya herkesin isine yarar hem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çift tıklama olayı olmasa blinkfeed Launcher yüklicem cok hosuma gidiyor ama çift tıklamadan vazgecemiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Tahminleri nasıl ben bu aralar swype for oppo klavyesini kullanıyorum ciddi anlamda memnunum tahmini hızı falan kusursuz olmuş

Aynen ben de sizin gibi düşünüyordum lakin stock 4.4.2 de de sorunlar mevcut. O yüzden pardus 7.4 kullaniyorum ve gayet stabil. Teşekkürler pendroz hocam

Bu arada Pendroz hocam sonraki guncellemede screenshoot özelliği kisayolunu güç tuşu menüsüne ya da bildirim çekmecesine ekleyebilir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 28 Haziran 2014; 23:11:31 >
  • Aynen hocam dedigin gibi yaptim oldu bu sefer cok tesekkurler :)

• Arkadaşlar CloudyG3 1.0 kullanıyorum şuan itibari ile google playde resimler yüklenmiyor geriye kalan her şey çalışıyor

• beyler 3 saattir uğraşıyorum ama bir türlü custom rom yükleyemedim.
    birinci sayfadaki yönergelere göre root yaptım ardından autorec programıyla recovery moduna giriyorum. iki tane farklı cloudy ve optimus lg g3 romlarını zip olarak telefonun içine atmıştım ama trwp recoveryde install kısmında bulamıyorum o zip dosyası yok. wipe yaptığım için sanırım logo döngüsünde kalıyor telefon download moda alıp stock rom atıp yine en başa dönüyorum. işin içinden çıkamadım ne yapmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosef

beyler 3 saattir uğraşıyorum ama bir türlü custom rom yükleyemedim.
    birinci sayfadaki yönergelere göre root yaptım ardından autorec programıyla recovery moduna giriyorum. iki tane farklı cloudy ve optimus lg g3 romlarını zip olarak telefonun içine atmıştım ama trwp recoveryde install kısmında bulamıyorum o zip dosyası yok. wipe yaptığım için sanırım logo döngüsünde kalıyor telefon download moda alıp stock rom atıp yine en başa dönüyorum. işin içinden çıkamadım ne yapmam lazım?

install dediğinizde telefon hafızasına giriyor hangi konuma attınız dosyaları zip ise görür kesin ama başka bir dosya formatı ise sorun olabilir
  • hocam ortaya atmıştım şimdi tekrar stock rom kurdum ve custom roms diye bir klasör yarattım oraya atıp denicem. kafayı yemek üzereyim kaç saattir beceremedim. eminim çok kolaydır.
  • flashify falan diye programlar yüklemişler hocam bir program yüklemem gerekiyor mu rom flashlamak için? ben root edip direkt recovery moda geçiyorum ordan yapmaya çalışıyorum onda mı bir sorun vaR?
  • mosef kullanıcısına yanıt
    Wipe yaparken internal storage işaretledin mi ? Onu işaretlediysen attığın romu da silmiştir.
  • bycan3r kullanıcısına yanıt
    yok hocam işaretlemedim ama logoda takılıp kalıyor yine de..
  • bycan3r kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi baktım wipe yapmadan zip dosyaları duruyor. wipe yaparken Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data) yapıyorum o arada siliniyor olabilir mi?
  • Arkadaslar bilinen en iyi cagri engelleme programi hangisi bilen var mi?

Aradigim :

Karsi taraf beni aradiginda direk mesgule atacak yada ulasilamiyor diyecek..

Ama asla karsi taraf cagri sesi duymayacak..

Tum ustularin fikirlerini bekliyorum

• şimdide her işi hallettim dpı yaparken tel restart attı ve security error hatası vermeye başladı..bundan önce hataların sebebi romdan kaynaklanıyordu.yeniden indiridim g3 1.1 kurdum.şimdi ne yapmam lazım acaba.her yeni yaptığım şeyde hep hata yaptım bizde böyle öğreneceğiz sanırım.
  • Hayirli sahurlar arkadaslar

• mosef kullanıcısına yanıt
    Olamaz.. Dosyayı direk kök dizine atmayın. Telefon hafızasında atıyorum Kurulum isimli bir klasör oluşturun..O zip dosyasını oraya kopyalayın.. Kurulum aşamasına geçtiğinizde de o klasörün içine bakın.. Böylece zip dosyasının silinip veya recovery tarafından görünüp görünmediğinden emin olabilirsiniz..
  • arkadaslar imei uçtu napcaz :)
    neyse düzeldi eski romu tekrar yükledim flash tool ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-138 -- 29 Haziran 2014; 3:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

Arkadaşlar CloudyG3 1.0 kullanıyorum şuan itibari ile google playde resimler yüklenmiyor geriye kalan her şey çalışıyor

O sorun romdan kaynaklanan bir sorun değil, googleplaystore da bu aralar sıkıntı var sanırım, benim PC ve telefonda da resimler çıkmıyor.
  • CloudyG3 1.1 çıkmış kullanan yükleyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi, batarya performansı nasıl? rehbere geçişteki takılma ne durumda ?
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    [simage][/simage]
    Efs yedeği almak için hangi programı ya da yöntemi kullanıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 10931094109510961097
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.