Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.2.2 ye dönüş sıkıntı olur mu? deneyen var mı?
  • Yüzde 41'de kaldı. :) Başka bir arkadaş da bu sorunu yaşamıştı sanırım. Çözümü nedir acaba?
  • fazlasıyla oldun hocam eline sağlık
  • başka tarıyıcı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

* Telefon LG'nin 4.4.2 vs 4.2.2 videosundan daha hızlı çalışmaya başladı.
    * Kamera oldukça iyileştirilmiş ve hızlanmış
    * Videodaki arkaplanda ses varken konuşma sesindeki kesilme sorunu düzelmiş

Bazı arkadaşlar 4.4 olunca çok farklı şeyler bekliyor gibime geldi sonuçta 4.4 tamamen driverlerini güncelledi sonuç olarak androidi ios kadar stabil hale getirdi dahi denilebilinir. 4.2 ile 4.4 arasında gözle görülmeyen o kadar çok değişiklik var ki. Biz son kullanıcı sadece dışına bakarız birşey değişmemiş deriz ve elimizdekinin kıymetini bilmeyiz :D

ios 7 ile simgeleri değiştirdi apple millet resmen çoştu :D simgelerin değişmesiyle coşulacaksa bir tema yükleyin bakın keyfinize

Şahsım olarak 4.4.2 güncellemesi cihazın gerçek performansını yansıtmasını sağlıyor ve uçaktan inip jete binmiş gibi hissettiriyor :D

Unutmadan global dağıtım ile operatör dağıtımları farklılık gösterir bir süre daha bekleyip global dağıtımda ne gibi değişiklikler var bakmak gerekiyor.

Kamera konusunda size katılmıyorum. Ben hız farkı hissetmedim. Video da ki ses problemi de devam ediyor,Arka planda sürekli bir cızırtı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Şöyle bi bir hafta falan geçsin bir çok rom çıkmış olur zaten bende ona göre kararımi veririm

Yalnız herkesin üstünde anlaşabildiği tek nokta cihazın hizlanması olmuş. Yani kötü yorum yapanda iyi yorum yapanda bunu belirtiyor acayip merak ediyorum bu cihaz daha ne kadar hizlanabilir

Bütün geçişler pürüzsüz olmuş, telefon uçuyor desem yalan olmaz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

yok.. ota dan guncelleme yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz

hocam bişe soracam 4.4 yüklüyecemde

flash tool please install csmg b2c client bu hatayı alıyorum. normal web updrage test tıklıyorum.ordan updrage start tıklıyorum kırmızı çizgi gelecegine böyle bir hata veriyor. sorunun çözümü nedir. bakıyorum nete ama ingilizce yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shakur54

Ikon renklerini niye beyaz yapmışlar mavi niye yok bu ne saçmalık yahu

aynen ya sabahtan beri değiştirmeye çalışıyorum olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

flash tool please install csmg b2c client bu hatayı alıyorum. normal web updrage test tıklıyorum.ordan updrage start tıklıyorum kırmızı çizgi gelecegine böyle bir hata veriyor. sorunun çözümü nedir. bakıyorum nete ama ingilizce yazıyor

Suan bende de bi sikinti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Almanya'nın 4.4 sürümüne telefonu güncelledik diyelim. Güncelleme bizim ülkeye de geldiği zaman o güncellemeyi nasıl yükleyeceğiz? Veya ben 4.4 sürümünden 10C sürümüne geçmek istiyorum nasıl geçebilirim. Cevaplara göre güncelleme yapacağım.
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    hocam bugün 10 kez kitkat 5 kez de Jelly bean yükledim :) Nasıl bir sıkıntıdan çekiniyorsunuz sorabilirsiniz bana :D Şuan 4.2 10f deyim mesela...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

Suan bende de bi sikinti var

hocam yükledim tesekkur ederim çözdüm sorunu

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bız sorduk cevap yok

sıkıntı rom da olabılırmıs
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Valla open bekliyorum hocam ben, operatör olanlar sarmadı, hem ilk sürümlerde sıkıntı mutlaka oluyor, yeni kit kat lar çıksın onları yükleriz, jelly bean e geri dön derim :)
    Bir de benim akk saat 8 de bitti, suan tam gaz indirebiliyorum superonline bana acıdı galiba

elımde 10f var onu flaslasammı dıyorum bı yndan..
    su tekrar ınsın bakalım tekrar sıkıntı yasatıcakmı.. rom da hata var dedı chaıt_62
    Hocam ben şimdi 4.4 yükledim. Fakat 10c'ye geri dönmek istiyorum. Ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hocam bugün 10 kez kitkat 5 kez de Jelly bean yükledim :) Nasıl bir sıkıntıdan çekiniyorsunuz sorabilirsiniz bana :D Şuan 4.2 10f deyim mesela...

Bende Almanya 10E deyim hala hocam.
    Dediğiniz gibi Kitkat ın düzgün bir sürümünün çıkmasını bekliyorum bende
    Inşallah şu Data veri nin açılıp kapanma sorunu çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestyler7 -- 28 Şubat 2014; 23:36:33 >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bir dene tekrardan ama kitkat a geçmek için hiçbir sebep göremedim ben şimdilik :) 10f 10g kat kat daha kullanışlı bence...

• root atan oldumu ben atamyorum hata veriyorda .D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Valla open bekliyorum hocam ben, operatör olanlar sarmadı, hem ilk sürümlerde sıkıntı mutlaka oluyor, yeni kit kat lar çıksın onları yükleriz, jelly bean e geri dön derim :)
    Bir de benim akk saat 8 de bitti, suan tam gaz indirebiliyorum superonline bana acıdı galiba

Hocam openi yukluyecem. Lakin suan telefon ciddi bir performans artisi olmus tur 10c den sonra. Ben turkiye kitkat cikana kadar bunu kullanmayi dusunuyorum. Lg g2 cok daha hizli olmus onu kesin soyleyebilirim

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.