Şimdi Ara

[LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.564
Cevap
55
Favori
219.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @isousluer hocam yedeğinizi bilgisayara almayı sakın unutmayın da acele ile aklınızdan çıkmasın :)
    @acura07 İyi geceler hocam ben de yatacağım şimdi, yeter bu kadar eziyet bugünlük :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

Telefon isiniyor bataryam %77 kalan 3 saat 10 dk diyor haydi hayirlisi : )

Bende de benzer bir durum var ama bir kaç gün denemek lazım aynı gün içinde kesin hüküm vermeyelim
  • Kitkat kurup da 4.2.2 ile farkını göremedik diyenleri burda görüyorum, ilginç. Mutlak bir hızlanma var her yerde.
    Root halen çakmadı ama çeşitli yöntemlerle root yapılabiliyormuş, ben denemedim.
    Elinizde sağlam KDZ oldukça istediğiniz kadar, eski yeni flashlayibilirsiniz. Vaktiniz oldukça sınır yok.
    KDZ kullanınca eski verileri silmiyor, formatlamıyor.
    Bende 4.2.2 ile alınan LG backupın bazı kısımları 4.4.2 de açılmadı.
    Vodafone 4.4.2 kurdum, kasan kasan bir durum yok. Bu da stabil kitkat. Başka bir kitkatın bundan daha stabil falan olması indi bir yorum.
    Kikkat varken halen 4.2.2 de kalmak isteyenleri anlayamıyorum.
  • Arkadaşlar kitkat almanya sürümünde bug buldum. Müzik dinlerken yada film izlerken sol kulaklıkta bazı tonları çalarken cızırtı sesi geliyor. Aynı sorunu XDA da yaşayan başkaları da var. Baya sinir edici bir durum.
    Fransa romuda böyle mi acaba?
  • mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    Valla ben calisan kulakligi taktim dun film izleyim dedim dizihd den cizirti geliyor bendede, fransa kurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: yken

Kitkat kurup da 4.2.2 ile farkını göremedik diyenleri burda görüyorum, ilginç. Mutlak bir hızlanma var her yerde.
    Root halen çakmadı ama çeşitli yöntemlerle root yapılabiliyormuş, ben denemedim.
    Elinizde sağlam KDZ oldukça istediğiniz kadar, eski yeni flashlayibilirsiniz. Vaktiniz oldukça sınır yok.
    KDZ kullanınca eski verileri silmiyor, formatlamıyor.
    Bende 4.2.2 ile alınan LG backupın bazı kısımları 4.4.2 de açılmadı.
    Vodafone 4.4.2 kurdum, kasan kasan bir durum yok. Bu da stabil kitkat. Başka bir kitkatın bundan daha stabil falan olması indi bir yorum.
    Kikkat varken halen 4.2.2 de kalmak isteyenleri anlayamıyorum.

root olayı beni üzdü söylediğin için sağol bir kaç yöntemi var dedin biliyorsan linkini atarmısın :D

• Uyelik sifremi unuttum siteye yeni kayit olmustum yeni uyelik aldim diger kullanici adim acaglarr..artik bu adla giricem bossyafff neyse...
    Bende fransa kitkat kurdum vodafone bootanimasyondan herkes sikayetcidir
    Ben telefonum.icinde stock bootanimasyon yok saniyordum ama 4 tane acilis 4 tanede kapanis bootanimasyon var ve vodafone secili kitkati root yapamadim bi turlu ama arastiriom asagida verdigim resimlerdeki kirmiziyla cizdigim bootanimasyonlari silersek onun.ustundeki iki boot animasyon lgnin stock bootanimasyonu artik eskisi gibi acilip kapanicak olmasa bile elimde bootanimasyonu var.xda dan aldim..ama system media icindeki bootlara baktim kirmiziyla cizili olmayanlar lgnin stock animasyonlari. Root yapabilen varmi
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]
     [LG G2][ROM][20X][ROM YÜKLEME][TR][TUM KİTKAT KDZLER][ROOT/RECOVERY][4.4.2 GÜNCELLEME VE YÜKLEME REHBERİ][JB 4.2.2 GERİ DÖNÜŞ]

• yeni bir rom cikmis root olayi da hallolmus herhalde denemek isteyen xda sitesinde var

• quote:

Orijinalden alıntı: nahsen346

yeni bir rom cikmis root olayi da hallolmus herhalde denemek isteyen xda sitesinde var

link verirmisin :D
  • Yeni rom
    Http://androtransfer.com/AndroidUser00110001/ROM/G2/KK/D802KK/

Hangi taban bu rom hangi ulkenin yazmio acilista vodafone varsa.sacma.yine

Yuleme yapip soyleyen olursa bunu yukleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bossyafff -- 1 Mart 2014; 10:43:09 >
  • root olayı nasıl hallolmuş anlamadım açıkcası
  • Son yazilim bilgisi bu durumda. Nasil kuracagim ile ilgili bilgi verebilecek olan var mi

• sarac kullanıcısına yanıt
    Supersu dosyasi verilmis cwmden flaslanicak bn simdi.denicem.root.yapabilirsem anlatirim

• Telefon acilis animasyonunda operator logosu çıkıyor mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: bossyafff

Supersu dosyasi verilmis cwmden flaslanicak bn simdi.denicem.root.yapabilirsem anlatirim

yükleyince hemen paylaşırsan sevinirim dostum
  • O romun.icinde cwm kurulu galiba bizde.root olmadan cwm kurulmuo sd carda recovery.lok ve g2 security dosyasini terminal emulatorden write.yapmak gerek :):):)pc den.belki direk cwm kurup su flaslaniodur

Su romu deneyen ciksada hangi ulke.romu oldugunu bilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Telefon acilis animasyonunda operator logosu çıkıyor mu arkadaşlar?

bunu denemedik daha şuan ama alman romunda çıkıyor root olsa bi çıksada sorun değil hallederiz
  • Çin programlariylada denedim root yapmio 4.4 desteklemio galiba
    4.2.2 hemen root oluodu

• quote:

Orijinalden alıntı: bossyafff

Çin programlariylada denedim root yapmio 4.4 desteklemio galiba
    4.2.2 hemen root oluodu

sonuç olmadımı yani
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.