Bildirim
LG G2 renk ve kılıf tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
ben beyaz kullanıyorum, cokda güzel duruyor bence. kılıf olarakta 0,3 mm lik renkli kılıflardan kullanıyorum cok şık duruyo _____________________________ -
0.3 mm lik derken ?? 
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kill_them_all
ben beyaz kullanıyorum, cokda güzel duruyor bence. kılıf olarakta 0,3 mm lik renkli kılıflardan kullanıyorum cok şık duruyo
Hangi kılıflar? Alabileceğim bi link?_____________________________ -
beyaz bencede şık,fakat sıyah aldım kır leke acısından daha kullanıslı ve daha asıl geldı bana ayrıca on yuz komple ekran gıbı duruyo _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: india_ipekyolu
quote:
Orijinalden alıntı: kill_them_all
ben beyaz kullanıyorum, cokda güzel duruyor bence. kılıf olarakta 0,3 mm lik renkli kılıflardan kullanıyorum cok şık duruyo
Hangi kılıflar? Alabileceğim bi link?
şu linkteki kılıflardan, ebay gibi sitelerde cok daha ucuza bulabilrisn
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-kilif-0-3mm-ultra-ince-kapak-g2-122453147?keyword=&gclid=CP6zkLur4r8CFazItAodCFcAuw&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı